danulle_
3. říj 2018
350 

Naše testování s BAZA plus krémem

Do doby něž koník vyhlásil testování tohoto krému, jsem o značce Balupo neslyšela. Testovat se měl BAZA plus krém mladší sourozenec krému  BELOBAZA a BAZAlight krému. Podle toho co krém slibuje jsem zatoužila ho vyzkoušet.

BAZA plus je víceúčelový zinkový krém s hutnou texturou určený ke každodennímu použití při mnoha kožních problémech. Za dokonalost pokožky v krému bojují ZINEK, BISABOLOL (výtažek z heřmánku) a změkčující BÍLÁ VAZELÍNA. Krém je určen nejen na opruzeniny a podráždění u novorozenců, ale i jako vhodný doplněk v péči o velmi suchou a ekzamatickou pokožku, akné, drobné spáleniny, oděrky a proleženiny u dospělých. Je doporučovano krém používat preventivně i při akutním řešení kožních problémů. 

Příchodem nevlídného počasí a počátkem topné sezóny začíná trpět má pokožka. Schne a praská mi jak pokožka na rukou a tak na kolenou a nártech. Nyní jsem těhotná a musím nosit kompresní punčochy, které aktuálnímu stavu pokožky moc nepřidají. Takže testování se mělo týkat hlavně mé osoby. A abych v tom nebyla sama 😉 testování dolnil náš skoro dvouletý Honzík, který ještě neodložil plenky a občas se zarudnutí a opruzení zadečku neubráníme. 

A jak testování probíhalo? Mazali jsme, mazali a mazali.

S velkým teplotním výkyvem se Honzikovi udělaly kolem pusinky škareydé pupínky a zarudnuti. Hned první příležitost vyzkoušet krém při akutním problému a během pár dní zabral na jedničku. 

Dále jsem krémem mazala Honzíkovi zadeček po koupání, jak jsme každý večer zvyklí, zde neproběhla žádná změna, před 14-ti denním testováním i po něm dupka bez zarudnutí či opruzení.

Poslední testování probíhalo na mé maličkosti. Na kolenou a nártech se mi, jako každoročně v tuto dobu objevila suchá, zarudnutá místa. Když jsem si ráno pokožku namazala, tak se krém i přes svou hutnou konzistenci dobře roztíral, ale docela dlouho vstřebával, což mi moc skrz kompresní punčochy nevyhovovalo, tak jsem začala mazat jen večer ( i když výrobce doporučuje aplikaci 2-3x denně ). A výsledek bez jakýchkoli změn. Uvidím časem, zda s mrazem se stav pokožky bude zhoršovat nebo zůstane neměnný, což já bych brala za veleúspěch. 

BAZA plus krém má opravdu krásné balení.

K dostání je v tubě a to rovných 100 gramů nebo v kelímku 400 gramů. Krém má hutnou texturu, dobře se roztírá, ale hůře se vstřebává. Je bez parfemace, což každý zhodnotí podle svého, já bych lehkou vůní uvítala, ale na bodech neubírá. Celkově jsem s krémem spíše spokojená, ale uvidím co ještě ukáže. Je srovnatelný s jiným zinkovým krémem co kupuji. 

Děkuji modrému koníkovi za možnost otestovat 🙂. 

#test_bazapluskrem  #recenze

Začni psát komentář...

Odešli