2 / 18
    ABC Design Viper 4S

    máš ho jo? my o něm uvažujeme a každá reálná recenze se hodí🙂

    1. čer 2013
    duck09
    autor

    Ano, máme, ze začátku obrovská spokojenost, ale teď po půl roce používání nám začalo pískat kolečko a i když mažeme, tak pořád píská, takže asi pošleme na servis. Ale to není myslím nic hrozného. A i když ho moc často do auta neskládáme, tak mě přijde, že to začíná být trochu vykloktané to madlo, ale to je myslím běžné opotřebení. Zatím ale celkově spokojenost. Myslím, že na každém kočárku se opotřebení časem nějak projeví. Za chvíli půjdeme do sporťáku, tak jsem zvědavá na ten. Korba docela dobrá, malá má na 6,5 měsících 63cm a v poho se tam vejde.

    1. čer 2013
    duck09
    autor

    Tak aktuální recenze - reklamace pískajících koleček byla do 5-ti dnů vč. přepravy vyřešena výměnou celého kolečka a od července je pokoj. Jinak malá šla na 9 měs do sporťáku. Něco je parádní - třeba snadné otáčení po/proti směru jízdy, i když v tom malá sedí. Ne moc široký a nahoře nám už malá začíná brkat hlavou o ten rantl, ale ten už nové modely nemají, takže dobrý. A ještě malá hrozně sjíždí. No uvidíme, už jsme pořídili goflky a když vezmu do ruky tuhle těžkou krávu tak je to mazec, ale zase je to tank, co projede všude. Tak jsem si dnes dovezla ještě bazarového Quinny speedyho a uvidím, jak budeme spokojeni s ním. Jinak po 1,5 roce používání je tenhle kočár "jako nový" fakt je v super kondici. Nic není uvolněné, vykloktané a jezdí se s ním pořád skvěle. jen je blbé, když ho musím vzít někdy ve městě do "teplých" a třeba pár schodů vynést. S malou už je to cca 32kg, což už je sakra tíha. Ale jinak obecně - DOPORUČUJI STÁLE!

    9. dub 2014
    duck09
    autor

    @luciekazlin Myslím, že budeš spokojená. My jsme teda 🙂 A nové modely zase vypadají o kus lépe, než ten náš 2012 🙂

    9. dub 2014

    @duck09 už ho mám doma.. mám ho i tady na profilu.. Hned se mi líbil a v obchodě jsem s ním jezdila jak šílená 😀 Jen moje sestra na něho hodila koment: ,,To je teda pěkný traktor.,, 😀

    9. dub 2014
    duck09
    autor

    @luciekazlin Jo, koukala jsem, že máš fotečky a vypadá super. No traktor to je, ale člověk se nemusí s ním vjet do lesa, ale ono se to zdá. Není ani na pohled tak hrozný tank.

    9. dub 2014
    duck09
    autor

    A my jsme opravdu spokojeni. Jen teda myslím trochu tip - tašku vždy mívám dole pod kočárem. Zbytečně nezatěžuju madlo. Po chvíli věšení mě přišlo, že se to třeba začalo kloktat. Od té doby nedávám - přece je taška s plenami, oblečením, později s pitím, a záložní přesnídávkou je docela váha. Výjimečně na madlo dám. A madlo drží!

    9. dub 2014