edeltraut
5. únor 2017
103 

Mé tři týdny s Kawarem

O kosmetice Kawar jsem poprvé slyšela zde na Modrém koníkovi. Zaujala mne a přihlásila se k testování. Mé hlavní důvody byly dva - náš koníček- celkem fyzicky náročný, takže mě občas bolí "celej člověk" a mé kožní problémy. Drobná krupička v oblasti zad a zadních stranách rukou. 

Vybrali mě a já byla radostí bez sebe. Na balíček jsem se těšila jako malé dítě. Jakmile přišel, hned jsem všechno vyndala, očichala a vystavila v koupelně. Večeři jsem připravila o trochu dřív a zamkla se v koupelně 🙂.

Sůl do koupele

První co jsem testovala, byla sůl do koupele. Do té jsem vkládala velké naděje, že mi pomůže s mou vyrážkou. Hned po první koupeli byly zřejmé výsledky - pozitivní výsledky. Pokožka byla příjemně jemná a má vyrážka ztratila podobu struhadla a už to byly jen drobné pupínky o dost jemnější než dříve.

Během testování jsem koupel okusila třikrát. Pokožka je taková vláčná a jemná. Vyrážka se drží zuby nehty, ale už není hrubá na omak a kdyby pupínky nebyly vidět, tak o nich ani nevím. S používáním soli budu určitě pokračovat .

Mýdlo

Místo sprchového gelu jsem začala používat mýdlo. Jediné co mi na něm vadilo, byla jeho málo intenzivní vůně. Myla jsem s ním celé tělo, nevysušuje a dobře pění. Mýdlo používala i má čtyřletá dcera, i její citlivá pokožka mýdlo snášela dobře.

Šampon

Šampon příjemně voní, nezdálo se mi, že by málo pěnil, jak jsem si přečetla v některých recenzích. Po prvním umytí byly vlasy takové suché, hrubé. Umyla jsem dle návodu podruhé a zdálo se, že vlasy jsou jemnější. I když rozhodně ne tak, jak jsem byla zvyklá po použití mého šamponu. Nedělala jsem závěry, nechala vlasy přirozeně uschnout. Vlasy byly na omak jiné, než po použití mého běžného šamponu, ale ne nepřijemně. Byly lesklé, daly se dobře upravit. Takže jsem v testování pokračovala.

Po třech týdnech nemám lupy!!! Což vidím jako největší pozitivum. Hlava se mi nemastí tak často, takže stačí mýt dvakrát týdně.

Po třech týdnech se zklidnila pokožka hlavy a i vypadných vlasů je o poznání méně. Takže ač po šamponu nejsou vlasy hedvábně jemné, jsou zdravé!

Tělové mléko

Tělové mléko jsem používala 2x týdně po koupeli. Má velmi příjemnou vůni. Krásně se roztírá i vstřebává. Nenechává kůži mastnou, ale je na ní takový příjemný, jemný film. Tělové mléko si užívala i moje Adélka. Pokaždé nakukovala a nenápadně se vyptávala. Tak jsem jí tělíčko namasírovala a promazala také 🙂

Krém na ruce

Krém na ruce je zázrak! Bez nadsázky. Krásně voní, skvěle se vstřebává a ruce po něm nejsou mastné, ale zároveň cítím, jak zanechal jakýsi ochranný film. Ruce mažu několikrát denně. Jsou krásně hebké. Nejlepší krém na ruce, který jsem vyzkoušela!

Denní pleťový krém

Podobně jako krém na ruce, tak pleťový krém bude mým nerozlučným kamarádem. Voní stejně jako krém na ruce, krásně se vstřebává. Po jeho použití je pleť krásně jemná a vyhlazená. Není to jen můj pocit. Minulý týden mi švagrová povídá: "Ty vypadáš tak nějak odpočatě, mladší...." přisuzuji to zásluhám krému. Po třech týdnech nemám v obličeji žádný pupínek, tón pleti je takový vyrovnaný, žádné červené flíčky apod.

Maska na obličej

Protože si masky na obličej obyčejně nedávám, měla jsem z toho trošku strach. Nanesla jsem masku a čekala. Zprvu trošku pálila, zdálo se mi, že pleť se až nepříjemně napíná. Děti se náramně bavily, ale já vydržela!  Po smytí nepříjemné napětí zmizelo a zůstala jen hladká pleť. Masku jsem testovala 2x týdně a ve spolupráci s denním krémem má jistě zásluhu na tom, že si připadám mladší, hezčí a hlavně - bez beďarů 😀

Mé zkušenosti s touto kosmetikou jsou velmi pozitivní a vřele doporučuji ostatním. 

Jsem moc ráda, že jsem se k této kosmetice dostala a rozhodně nebude chybět v mé koupelně.

Děkuji!

#test_kawar

Ahoj, po vasich recenzich jsem taky koupila, ale bohuzel mi dnes kosmeticka rekla, ze neni vhodny pro moji plet. Mam denni krem a masku. Krem pouzivany tyden a maska pouze jednou. Kdybys mela zajem, rada prodam. Mne je k nicemu 😕 Diky

25. únor 2017

Začni psát komentář...

Odešli