elinkal
autor@celebritka003 takže to jablko přeci jen, chtěla jsem zkusit čisté švestkovou, ale nevadí, jablíčka máme taky krásná.
Odpověz
10. zář 2018
Dělala jsem čistě ze švestek a děti mlaskaly. Bylo to na 2,5 kg švestek 250g cukru a 2 ks vanilkového pudinku. Švestky povařit, rozmixovat a poté přidat ten pudink a cukr a uvařit. Úplně řídká nebyla, ono kupovaná je některá taky jako voda.
Odpověz
10. zář 2018
elinkal
autor@pohlovapetule díky díky, nějaký takový tip jsem sháněla 🙂
Odpověz
10. zář 2018

Dělala jsem s jablkem, v podstatě je to "hlavni" ovoce a k němu se přidává ten zbytek. Je to přírodní konzervant, proto se nepridavaji uz cukry a umělé konzervanty aby po zavareni vydrzela. Mám tak udělané všechny přesnidávky