Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Máte někdo vlastní zkušenost? Doporučuje na svém webu přímo pediatr. Jedná se o náplasti, které 48 hodin zobrazují teplotu.

    Tady to období, kdy je ráno vypravování do školky provázeno řevem "pucháčky neeee", tak toto období ať už je pryč, obdivuju maminky, které ráno oblékají dvě a více dětí.

    Nemáte prosím někdo slevový kód na Pilulku? Děkuji pěkně.

    Super poučný článek psaný s jiskrou humoru a nadhledem 👌 https://www.heroine.cz/svet/722-zdravim-z-nocni...

    Pravda na 100 %, aspoň u nás! Já už ve dvou letech na brigádě, ale vnoučka si babička hýčká 🙃

    Byli jste prosím někdo v ZOO v Budapešti? Kolik času si na ni vyhradit?

    Prosím o radu ohledně školky, nejlépe vlastní zkušenosti. Dnes mi učitelka řekla, že syn začal být ve školce agresivní k dětem, a to tím směrem, že jim neurvale vytrhava hračky z rukou, ve frontě na skluzavkou holčičku surove vystouchne, apod. Jsem z toho strašně nepříjemne překvapená, do školky chodí od září, tak už byl na to jak to funguje v kolektivu zvyklý. Když jsme spolu někde v hernicce nebo na návštěvě, tak se takto ani omylem nechová, takže tuplem nevím, jak to řešit. Má dva a půl a moc dobře ještě nemluví, takže řešit formou domluvy má asi jen částečný smysl.

    Prosím o radu s učením na nočník, už mi asi rupnou nervy. Syn si teď konečně začal uvědomovat, že se mu chce čůrat nebo kakat. Ale za nic na světě nevykoná potřebu do nočníku nebo záchodu. Vcelku trpělivě se posadí a pár minut vydrží sedět, ale cíleně to zadržuje, Pak jej to přestane bavit, sleze a dál to drží, max. ucvrkne pár kapek co už neudrží do punčoch. Kňourá a vyžaduje udělat potřebu do plínky. Plenky už mu ale taky vadí a hrozně se stresuje, když ji má jen maličko mokrou.

    Nechutenství k atb, malý bere Klacid a nemá vůbec chuť k jídlu. Stěží do něj dostanu sem tam nějaké sousto. Máte zkušenosti? Trvá to po celou dobu lecby? Dnes je má třetí den.

    Holky, včera jsem byla s malým ráno u pediatra. Přes noc se mi vysypala svediva vyrazka podobná kopřivce, po celém těle krom obličeje, nejvíc na trupu. Jinak žádná teplota nic. Mohla jsem si odnest nějakou dětskou nemoc s tak krátkou inkubační dobou?

    Holky z Olomouce, doporučíte mi, prosím, u vás cukrarnu, kde mají opravdu dobre zákusky? Ale vážně dobre, nic šizeného. Děkuji moc

    Konečně se s ním dá skočit na kávu a vypit si ji 😊👍 teda jako se synem, s manželem jsme to zvládli vzdycky 😀

    Tak si tu tak pokojně ve volných chvílích během dne pročítám diskuzi o tom, kdo (ne)dává dětem sladkosti a zas to kamsi zmizelo 🤔, tož mě k tomu napadl hezký tematický obrázek.

    Používáme doma s manželem na vyplach nosu konvičku, ale syn je ještě malý, aby zvládl ten správný náklon, našla jsem ještě na internetu Respimer, máte s ním někdo zkušenost u menších děti?

    Divím se, že se lidstvo pořád ještě unavuje výrobou zbraní hromadného ničení. Úplně stačí zajít do školky a chytnout ty dětský bacily, fix už 🤒🤕

    Mazání příspěvků tady mě fakt štve, nechápu, proč to jedinci dělají, v reálném životě taky nedokážete vymazat osobu, která má jiný názor, smazat hádku, která se udála. Když už něco napíšu, tak si zatím stojím.

    Tip pro všechny maminky, které mají ruce levé jako já, Dr.Oetker má krásnou sadu na perníkovou chaloupku

    Prosím, sháním nějaký dobrý kreativní nápad 🤗 odměnim srdíčky. Firemní vánoční večírek máme na téma "pohádka" a absolutně netuším za co jít. Nechci nic fádního jako čarodějnice, princezna, ale ani nic na co bych se musela tři hodiny chystat a líčit jako třeba Avatar, Fiona, apod. Nenapadá vás něco cool?😎

    Doporučíte mi, prosím, kde objednat nějaké opravdu hodně teplé pyžamko?

    elinkal
    Zpráva byla změněna    18. říj 2018    

    #podzim_s_viledou
    Pomoc naše Alexe s úklidem spočívá v pečlivém, neustálém a celodenním tréninku mé osoby z jeho strany. Uklízím neustále a buď to není vidět vůbec nebo je uklizeno max hodinu. Ale snažím se to přecházet, malý je jen jednou, tak si chci užít tohle období, naklizeny byt pak už bude celý život.

    Magický plamínek 🤩

    Hezký večer, je prosím nějaká varianta jak objednávat NEXT, ale přímo z nabídky, která je pro UK? Mají na webu spoustu krásných věcí, které jsou ale na cz webu nedostupné. Díky moc

    elinkal
    Zpráva byla změněna    26. zář 2018    

    #sterimar_miluju_podzim

    Já tedy spíš ten jeho začátek, babí léto, sbírání kaštanů a ořechů, poslední hřejivé paprsky sluníčka. Na listopadové pochmurne počasí se neřeším ani trochu.

    #babydove_soutez
    Moje těhotenství bylo poměrně bezproblémové, trápilo mne asi jen pálení žáhy. Ke konci těhotenství jsme usínala s Rennie pod jazykem. Pracovala jsem až do nástupu na mateřskou, do 8. měsíce, byla hodně akční, přibrala 4 kg.
    Ale porodu a toho, co přijde "po" jsem se bála hodně. Ale myslím, že jsme se s tím statečně poprali všichni 😌💖.

    Často všechny řešíme co s haldou oblečení po našich dětech, zejména miminkovského, které se nam nechce z nějakého důvodu prodávat.
    Přidávám tip, kam s ním:
    http://www.pribram.cz/clanek/pomozte-s-nami-det...

    Jde mi to jedním uchem tam a druhým ven, jen jsem zaznamenala, že se to řeší napříč internetovým světem, ale když bych se měla pod něco podepsat tak pod tohle 😏

    Prosím poradte, mám krásně veliké švestky, chci malému udělat presnidavku, ale na internetu nedokážu najít postup, lépe řečeno se snad ani nedělá nebo když už tak na půl s jablky. Děláte někdo, jestli ano podělte se, prosím, o postup.

    Jednu chvíli koukám na test a najednou nafukuju balonky s dvojkou. A zejtra bude maturovat a pozítří mi pomáhat hledat zuby 😄. Leti to a není to klišé, měli všichni pravdu...

    O zvířatech a dětech

    #letospepco
    Takže nás letní úspěch jsou tato veselá rajčata, stalo mě to spoustu hodin v laboratoři, ale výsledek je kouzelný 😃