1 / 14
    Komplet

    Ten máme taky 😉 ale v jiné barvičce,snad budem spokojené.

    18. pro 2010

    @roniinka i tuhle konstrukci? 🙂)

    18. pro 2010

    @espanolka Jojo,ale vůbec jsme to nevěděli,že taková bude ani paní prodavačka to nevěděla normálně jsme měli mít tamtu starou akorát na krámě neměli naší barvičku vzali jsme si černou s bílejma kytičkama tak námjí objednali a když jsme si pro něj šli tak to s tou konstrukcí vypadalo úplně úžasně i prodavačka na to koukala jak tak nonstrukce je hezounká. A měla náš kočárek postavenej na prodejně a každýmu se to strašně líbilo. Tak si ho chtěla ještě objednat na krám,ale už ho neměli ☹ asi až příští rok. Vypadá líp co???

    18. pro 2010

    @roniinka jo je super, já vždycky chtěla chromovou konstrukci a když jsme ho šli objednat, tak jsme koukali jak blázen na tenhle a hned ho vzali 😀D taky jsme měli mít tu starou konstrukci.

    19. pro 2010

    @espanolka To já jsem nad tím ani nepřemýšlela jestli chromovou nebo ne. Ale pak kddyž jsme ho viděli tak jsme byli nadšení. Přítelovi se nejprve ten kočárek vůbec nelíbil,ale když ho viděl tak si ho taky zamiloval. Už aby jsme ho vyzkoušeli co??Ale taky pořád ve mě hlodá brouček zda jsme s tímto kočárkem udělali dobře.

    19. pro 2010

    @roniinka tak já chtěla jinej, právě s tím chromem. Jsem byla nadšená, když jsem tenhle viděla, že je nová kolekce. Já původně chtěla Casualplay, ale na krámě mi ho rozmluvili, že je drahej a jsou na něj hrozný reklamace, tak jsme vzali tenhle.

    19. pro 2010

    @espanolka ta nová kolekce má i jiné barvičky?jo tak ,tak snad budeme spokojené 😉 už se těšim až snním vyrazíme.

    20. pro 2010

    @roniinka já taky. Každej den se na něj chodím koukat k rodičům 😀

    20. pro 2010

    @espanolka A nevíš jestli ta nová kolekce má nové barvičky?? Fakt?? Task to já nee je docela daleko od nás,ale asi kd\yby jsme ho měli blízko tak bych asi taky chodila 🙂

    20. pro 2010

    @roniinka nevim jaký mají barvy, na internetu to ještě není.

    20. pro 2010