evculka_
3. čer 2017
158 

Test tyčinek Nutrimama

Mé princezně jsou 4 měsíce a přes den už toho moc nenaspí, tím pádem mě nezbývá moc volných chvil na dělání svačinek. Většinou sáhnu pro nějakou sušenku nebo čokoládu a měla jsem z toho špatné svědomí. I proto jsem měla velkou radost, že jsem byla pro testování tyčinek Nutrimama vybrána.

Balíček přišel rychle a dovezla ho moc milá paní a já jsem se těšila, co bude uvnitř. Součástí balíčku byla dvě balení tyčinek po 5 ks, takže svačinky na dlouhou dobu. Velkou radost mi udělala také mapa psychomotorického vývoje od 1 měsíce do 1 roku, která se mi líbila už v porodnici.

Musím přiznat, že nejsem velký milovník müsli tyčinek, protože mi všechny přijdou hrozně uměle navoněné, a tak jsem byla zvědavá, jak u mě Nutrimama dopadnou. Jako velký milovník čokolády jsem si na první procházku vzala variantu brusinka – čokoláda. Musím přiznat, že jsem byla velmi překvapená. Tyčinka byla šťavnatá, tak akorát sladká a moc mi chutnala. Jako svačina byla dostačující a já jsem opravdu neměla hlad až do oběda.

Další den byla na řadě varianta brusinka – malina. Oproti čokoládě byla nakyslejší a bohužel mi přišlo, že má trochu umělý ocásek, ale ne nijak výrazný. Rozhodně ne tolik, aby mě to odradilo od dalšího ochutnávání, ale pro mě je prostě čokoláda jasným vítězem.

Tyčinky bych doporučila všem maminkám jako zdravou variantu svačinky, kterou můžete mít pořád v kočárku nebo kabelce. Skvěle chutná, zasytí a dodá energii na naše prťousky.

Ještě jednou děkuji celému týmu za zaslání tyčinek. 

#test_nutricia2

Začni psát komentář...

Odešli