1 / 1

    To je původní Svět zdraví. Kamarádka využívala (vím, že chceš osobní zkušenosti, ale mám to zprostředkované). Víš co - dají jídelníček, k tomu JEJICH doplňky, drahé, stejné, jako kdekoliv jinde a nefungující. Kdyby tohle bylo k něčemu, nejsou obézní lidé. Upíšeš se jim, budou tě nutit do jejich programu, odstoupení je drahé. Spíš bych byla opatrná. Pokud potřebuješ hubnout, dej si sama cíl nebo se dohodni se s kámoškou, to, co oni nabízejí zvládneš sama a zadarmo - i když vím, že to není jednoduché. Ušetříš. Nešla bych do toho. Pohyb, správné jídlo, vůle, motivace.

    14. lis 2023

    Pokud je to bývalý Svět zdraví, tak tam jsem před několika lety byla na vstupní konzultaci a tím jsem skončila.😀 Celá diagnostika spočívala v tom, že mě zvážili na nějaké speciální váze, řekli mi, že mám navrch 15 kg a metabolický věk asi +10 let a že bych se sebou teda měla něco dělat. Měla jsem si s sebou přinést běžný týdenní jídelníček, na ten mi paní řekla, že v podstatě fajn, ale bylo by dobré zařadit do něho ty jejich produkty. Pak na mě vybalila nějaký hubnoucí plán i s cenou a k tomu návrh půjčky od banky. To mě dost zarazilo a prchala jsem pryč.
    Jinak před dvěma lety se mi z nějakého důvodu rozjela alergie na mléko a po jeho vysazení jsem zhubla 10 kg ani nevím jak.😀

    14. lis 2023

    Jsou to skvěle proškolení prodejci drahých programů a doplňků. Tam opravdu nechoď!

    14. lis 2023

    Původní svět zdraví, a jsou to pěkně sráči... u tabulkářky na ig to sem tam běží, ty příběhy... spousta lidí, co vyhodila prachy, jedla pod bazal a když nehubli, tak jim ještě snižovali kcal, a zakazovali jist některé potraviny, které vyšly z krevních testů jako ty, po který ten člověk tloustne...

    14. lis 2023

    Ja mam pozitivni osobni zkusenost. Mnozstvi jidla se mi zdalo dostatecne, bylo bez nebo s minimem sacharidu.Ja musela jist 5x denne, pravidelne po 3 hodinach. Z jejich doplnku jsem mela jen chleba a neco na zrychleni metabolismu. Za mesic dolu 8kg. Za dalsi mesic 4. Pak 2 a pak jiz nic. Drzela jsem to asi pul roku, ale vaha se mi jiz nize nepohla ackoliv jsem jeste cca 10 kg potrebovala shodit. Bohuzel, po navratu k bezne strave byla vaha zpatky za asi 2 roky.

    14. lis 2023

    Vyhozené peníze, nejde o odborníky, pozor na ně. Mrkni na instagram na profil Tabulkarka ,dost sdílí recenze.

    15. lis 2023