fkelly
5. srp 2010

Usmálo se na nás štěstí-vánoční či novoroční🙂

fkelly
autor

@antoaneta Netuším odkud je,mamina mi to nechce prozradit,pry je to tajemství...ale neni to ani přivěšek ani prstýnek, je to opravdu dudlik,jen ne do pusinky. Je to firma Swarowski (rakousky výrobce), dělá spoustu šperku s těmihle úžasnými kaminky

5. srp 2010

Krása, hledala jsem na netu, ale takovýhle jsem nikde nenašla!!! Máte doma krásný originál🙂

6. srp 2010
fkelly
autor

@dadka2 Dekuju moc🙂))

8. srp 2010
fkelly
autor

@natalka28 dekuju, me se prave libi ze vsech nejvic. Jen mi prijde dost mala korbička i sportak. Jak maš velké dětátko a vejde se tam v zime s fusakem v pohode?

17. srp 2010

@fkelly korbička je právě jedna z největších! Vleze se tam i moje 9-ti měsíční neteř, která má 10kg!🙂 To třeba Quinny mají mrňatý korbičky!!! A sporťák taky úplně v poho, ségra má pro malou z Chicca a Mutsy mně připadá větší. No je potřeba to vidět naživo!!!

17. srp 2010
fkelly
autor

@natalka28 Já na něj chodím koukat docela často protože jsem z něj unešená, pusobí hodně mohutne a stabilne. Jen mám strach přístí zimu az bude prckovi rok jestli se mě do toho sportáku vejde i s fusakem??? U toho kočarku je super že se dá koupit korbička,sporták a sedačka zvlást a můžes kazdy jinou barvu.

17. srp 2010
fkelly
autor

@lancy Jo jo v CA se dá dobře nakoupit a v ¨Tescu taky. A taky jsem objevila v KIKu hezké věčičky.

6. zář 2010
fkelly
autor

@lancy Ano zatím neutrál. Jaké pohlaví se v bříšku schovává nevíme, zatím nám mimís nechce nic ukazat☹(

6. zář 2010

Však ono se miminko určitě ukáže🙂

7. zář 2010
fkelly
autor

@lulunka Já vím že tenhle není spolehlivej🙂)) ale někdo říká že dost spolehlivý je to podle krve. Tak uvidime,zatím pohlavi nevime. schovává se a schovává

8. zář 2010
fkelly
autor

@tercina Jste s ním spokojená? Mě přijde že je malý sportáček, jinak se mi moc líbí? Čekáme miminko v prosinci tak mám strach abych ho příští rok nacpala do sportáku i s fusakem. Můžete mi říct vaše zkušenosti? dekuju

8. zář 2010

Myslíte jako sportovní nástavbu? No já mám dubnové mimčo, takže ho mám zatím v korbičce (byl tam i s fusakem). Teď na zimu ho budu už dávat do sporťáku a velikostně mi příjde normální. Na příští zimu ho v tom taky plánuju vozit, tak uvidíme. Ale rozhodně bych se nebála, že je malý. Znám daleko menší kočárky 🙂 Jinak jsem moc spokojená. Urban rider má jiný podvozek, jinak zatáčí než Slider. Je to bytelný kočár. Sice tak na první pohled nevypadá, ale zvládá všechny terény. Byli jsme s ním i na terénu jako, mezi sklalama, lesy, pole atd.

8. zář 2010
fkelly
autor

@marcalka1 mě se taky líbí ta limetkova, tenhle jsem našla jen kvuli typu podvozku. Byl to kočárek ktery jsem vybrala jako prvni ale mezitím viděla další spousty a spousty jiných kočárku a nakonec vyhrál.

22. zář 2010

@fkelly my právě jezdili i s jinýma, ale tenhle pro nás byl bezkonkurenční 🙂 je fakt parádní! a asi půjdeme do toho 4ridera, ten urban nevím, no?? je to prý o zvyku.. ale příjde mi do města lepší ten 4rider, do terénu zas tolik nejezdíme 🙂

22. zář 2010
fkelly
autor

no my taky bydlime ve městě takže asi ten 4rider. Ten urban je opravdu o zvyku, kamarádka ho má a je s ním spokojená,ale chvilku ji trvalo než se s tím naučila.
@marcalka1

22. zář 2010