icon
1 / 1
avatar

Klasické linecké těsto, rybízová marmeláda nebo povidla a mandle 😉😉

Odpověz
26. říj 2022
avatar

@blanapa mě to spíš přijde jako těsto na pracny, ty jsou tmavší a nehty jsou ty opražené mandle

Odpověz
26. říj 2022
avatar

Extrakty vynechávám, jsou výborné, peču 10 let

Odpověz
27. říj 2022
avatar
Odpověz
27. říj 2022
avatar

a děláte je den předem, nebo se dají jíst hned?

Odpověz
27. říj 2022
avatar

@irmamala jíme ihned i po dvou týdnech, jsou pořád měkké

Odpověz
27. říj 2022
avatar
Odpověz
27. říj 2022
avatar

hele a jak je dělat velké? Nakynou při pečení hodně?

Odpověz
27. říj 2022
avatar

@irmamala ty moje zůstávají stejné

Odpověz
27. říj 2022