4 / 125
    Pečená plněná paprika se salátem z baby špenátu, hrušky, kozího sýra a pražených ořechů
    frale
    autor

    Jeden z našich favoritů. Původní recept byl z nějaké Albert magazínu. V paprice byl dvouplísňový sýr. Plesnivé sýry já nerada. Do papriky dávám směs lučiny, kozího sýra a baby špenátu. Dobrota 🙂

    9. led 2014

    Další mňamka a umíš to fakt lákavě nafotit 🙂

    12. led 2014
    frale
    autor

    @marinka díky, tak to potěší, ono jak fotím už za tmy, tak jsem z toho byla rozpačitá 🙂

    12. led 2014

    @frale A tu papriku takhle plněnou jen zapečeš v troubě? Jak dlouho a na kolik stupňů? 🙂

    15. led 2014
    frale
    autor

    jojo v troubě, naplno - takže 250 stupňů a do té doby než začne černat slupka. Než budeš papriku ládovat, tak směs ochutnej, možná bude třeba trochu dosolit, nebo dopepřit a papriku ještě potři olivovým olejem. Pak zapéct 🙂

    15. led 2014
    frale
    autor

    @teodorie jsem tě zapomněla označit, tak to dělám teď, odpověď hore 🙂

    15. led 2014