32 / 64
    přemýšlím nad touto kuchynkou s vodou. holky by byly nadšené, mají jen malinkou kuchynku, která podle mě už nestačí (podle manžela dobrá až moc :-P) .... nakonec po zralé úvaze počkáme ještě rok a třeba na příští vánoce..

    No jooo no.... vy si to s 10+1 můžete dovolit 😀 Je pěkná 😉

    30. říj 2012
    gabka32
    autor

    haha 🙂 no pravda s prostorem potíže už nemáme. ale Saška včera psala dopis ježíškovi a nakreslila tam domeček pro panenky. tak po nějakém mrknu. ale je fakt, že s kuchynkou si holky hrají dost, ted už jsou na to dvě... tak že by to měli společně od babiček.

    30. říj 2012

    A co takhle je pustit do Tvé kuchyně a bude ušetřeno 😀

    30. říj 2012
    gabka32
    autor

    no to nevim nevim... 🙂 abychom ve finále nepořizovali novou kuchyn 🙂) ještě se rozmyslím, jestli domeček nebo kuchynku... babičky vždy pošlou jen penízky a já musím vymýšlet 🙂 ale zatím mám nápadů spíše až moc.

    30. říj 2012

    My nakonec taky vybírali kuchyňku, mamka se rozhodla že děckám koupí jako společný dárek, Dorotka do ní doroste a Tedík bude rád. Ale s vodou jsem jí zavrhla okamžitě, to by se s níčím jiným nehráli. Taky jsme vybrali trošku menší:
    http://detske-kuchynky.heureka.cz/detska-kuchyn...

    13. lis 2012
    gabka32
    autor

    Leni my taky nakonec vodu zavrhli, to by ta plovoučka vypadala :-/ taky jsem to měla vymyšlené jako dárek pro obě od obou babiček... no možná příštím rok, jestli to ještě bude holky bavit... letos zatím dostanou jen více potravin na vaření 🙂

    13. lis 2012