27 / 39
    Mnou šité vícevrstvé plenky, materiál sijemdetem.cz, oboustranné bambusové froté. Použití: S krátkou vkládačkou Bamboolik, která je výborně savá, slouží jako doplněk k novorozeneckým plenkám, snapku nepoužívám, přijde mi, že hodně škrtí.

    Mohla bych poprosit o podrobná návod prosím?

    7. kvě 2014

    Koupila jsem na sijemdetem.cz oboustranné bambusové froté. Nastříhala jsem si čtverce velikosti 32x32 cm (popř. jak chcete, já mám 32x32 a 35x35-modré). Vždycky dva čverce k sobě a obšít na overlocku - popř. obšít overlockovým stehem na normálním stroji nebo cikcakem. Ze zbytků látky jsem si nastříhala obdelníky na vkládačky. Tj. 32X12 nebo 35x12. Ty jsme sešívala po třech. Takže do každé vv jsem dala jednu vkládačku a na rovno mám 9 vrstev :D. Doufám, že je to srozumitelné...
    @veruunek

    7. kvě 2014

    @gigimyska Super srozumitelné i pro blondýnu, moc moc děkuju! 🙂 a ještě otázka, kolik toho bambusového froté koupit? A kolik VV a vkládaček, aby byla výbava optimální? Děkuju

    7. kvě 2014

    To je zapeklitá otázka 🙂. Každému vyhovuje něco jiného... Nemám to nafocené, ale později jsem si ušila ještě tyto vv: Biobavlna - růžové velryby a pak jeden hybrid biobavlna a z druhé strany bambusový aksamit. S aksamitem se hůře šije (je jako "živý"). Já mám 20 vv celkem. Z jednoho metru šíře 150 cm se ušije zhruba 5 ks vv i s vkládačkama a ještě zbude na látkové ubrousky na zadek.

    7. kvě 2014

    Nakonec látkujeme jenom s kalhototvkama a tyhle vv mám jako nouzovky (3 ks na chatě, 3ks u táty...), nebo do Bamboolikových AIO kapsovek - vyndala jsem tu jejich originální vkládačku... A pak s nima počítám na noc. Mám nakoupeny TB bamboozle stretch one size. Až nám nebudou stačit na noc, tak do nic začnu dávat tyhle vv jako vkládačky. A když byla Viki ještě malinká, tak jsem vv používala se snapkou a bylo to bezva, to jí ještě kalhotkovky nebyly.

    7. kvě 2014