girasolda
5. črc 2017
191 

Testování TENA

Jako spousta jiných žen v mém věku (49 🙂 ) a po více porodech ( já už 4) mě trápí potíže s únikem moči. Tedy, ne že bych se počůrávala každou chvilku, ale i tak je to velmi nepříjemné a navíc štve pocit, že to nemůžete na 100% ovlivnit.

Děti mají trampolínu a tak ráda bych si zaskákala, jenže udělám dvakrát hop a je to v kalhotkách. Nebo sem tam se člověk neubrání rýmě, kýchnu a je to tam zas ☹ Nebo když mě popadne záchvat smíchu ( a to dost často - mám vtipné děti), cítím,  jak se to silou vůle nedá zastavit... Doma se člověk hned jde převléct, ale venku, ve městě to není tak jednoduché.

Zrovna jsem se vrátila z dovolené, takže testování tena vložek proběhlo v terénu 🙂 Dlouhá cesta na dálnici a častá potřeba si odskočit se nějak nesnese spolu. Pravda, jsou tam odpočivadla s WC, ale rušit spící rodinu v noci častým zastavováním není moc fajn. A taky chcete, aby nějaká 12tihodinová cesta odsýpala co nejrychleji. Takže jsem použila Tena Lady slim normal a "život" byl zachráněný 🙂

Ten pocit jitoty byl k nezaplacení.

Během horkých dnů by se měly doplňovat často tekutiny a dodržovat pitný režim, což se pro mě občas špatně realizuje. Radši nepiju, abych nemusela hledat místo k vyčůrání a zvlášť tam, kde to neznám. Tentokrát jsem měla svou pojistku v podobě vložek Tena a vyplatilo se to. Výlety po historických památkách a středomořských městech se obešly bez bolení hlavy z nedostatku tekutin. Vložky se velmi lehce aplikují bez nutnosti vybalování a ještě sudávání dalších papírových pásků. Navíc se použitá, dá lehce zabalit do obalu z nové vložky. Dřív jsem měla občas problém, že se vložka někam posunula a dobře nedržela na svém místě, ale Tena drží perfektně a pod oblečením ani není vidět. Je opravdu diskrétní.  A i když je vedro, není delší dobu cítit nějaký zápach moče, když nemáte možnost brzké výměny.

S Tenou jsem spokojená a určitě je pro mne nejlepší volbou pro mé potíže s inkontinencí.

#test_tena

Začni psát komentář...

Odešli