1 / 7

    mame a je dobry, je vyssi, takze na rozdil od obyc z nej krasne stoupala a hezky se ji zvedalo

    16. pro 2011

    @brisalek diky. Muzu se jeste zeptat jestli ta redukce opravdu pasuje na zachod a jestli ta hudbicka co vydava neodvadi pozornost od vykonu potreby 😀 diky

    16. pro 2011

    jako rdukci to nepouzivame, ted jsem to zkousela a jde to tam, ale vykla se to tam🙂. Hudbu pouziva jen synovec a nikdy mu nevadila. Nam koupil nocnik k vanocum svagr z netu a nocnik i zpiva pisnicku , ale nemecky, takze jsem vyndala baterky a taky nepouzivame. Ale mame ruzne na chate a u babicek jine nocniky, pak maji ruzne ve skolicce a na vsechny si tak divne seda a spatne se ji z toho vstava na rozdil od tohohle🙂

    16. pro 2011

    @brisalek aha tak to je taky reseni, vytahnout baterky. Diky za radu, to pohodlne nasedani a vysedani je urcite dulezite.

    16. pro 2011

    My taky máme a u nás s ním byl ze začátku problém. Měl ho jen na hraní a nechtěl na něm sedět. Myslím, že pro kluky je tam docela blbý to udělátko, aby nečůrali ven. Ale teď už na něj začínáme konečně chodit.

    20. pro 2011

    Ahoj, mame ho a je super. Malej na nem krasne sedi a dobre se mu zveda. Kdyz chce vstat, tak se mu nestane, ze by ho treba prevrhl. Hudba neni hlasita a v pripade potreby se da vypnout tlacitkem. Redukce na zachod pasuje dobre.

    20. pro 2011

    Měli jsme, dostali jsme ho od švagra k vánocům a šel dál! Syn odmítal sedět a byl mu malý - otvor na sezení. Jsme trošku větší již od narození a opravdu jen můj názor!!!

    20. pro 2011

    taky ho máme a velká spokojenost 🙂

    10. dub 2012