1 / 1

    Já sluneční brýle kupuju přímo v místní optice, ať mám jistotu, že jsou kvalitní a opravdu ochrání před sluníčkem... Manžela na sluneční brýle naučit pořád nějak nemůžu, přitom má svoje drahé, dioptrické a stejně je nenosí... U dětí sluneční brýle budu určitě používat, zatím je ještě čas, malý má 3 měsíce 👍😁

    30. črc 2020

    Já si nejsem jistá četla jsem několik různých názorů na brýle pro děti. Že to pro ty nejmenší není vhodné. Tak brýle snad padne rukana kvalitní pořídíme až budou větší. A co se týče femibionu 3. Konečně někdo myslí na ty dlouhodobě kojící. Oni tedy všechny vit. Oro těhotné mají že jsou i pro kojici ale v lékárně se na mě vždy tak divně koukají když chci vit. Pro kojící...

    30. črc 2020

    Také jsem slyšela, že dokud se u dětí silně vyvíjí zrak tj. někdy asi až do 7-8 let, tak jsou sluneční brýle nevhodné. 🤔 Samotnou by mě zajímalo jak to doopravdy je, předpokládám, že prodejci brýlí budou přesvědčovat o jejich prospěšnosti od útlého věku.

    30. črc 2020

    Alexia je pouziva obcas od 3 let, do 3 let by se nemelo.

    30. črc 2020

    @morwisek Ano, taky jsem za Femibion 3 moc ráda 🙂

    30. črc 2020

    Já to probírala s jednou známou, která je oční lékařka. Děti do dvou let by brýle mít neměly a celkově by měly být co nejvíce mimo sluneční záření, případně chránit očička kšiltovkou atd. (kvalitní! brýle max vysoko v horách nebo u moře, kde se paprsky hodně odráží).
    Pak už dětem brýle prý ano, ale opravdu vybrat kvalitní, protože platí - raději žádné brýle, než nekvalitní (laicky řečeno - pokud nemá dítě žádné brýle, očičko mhouří a neprospustí tudíž tolik škodlvých paprsků, jako když je očičko pod nekvalitními brýlemi naplno otevřené)

    30. črc 2020