hhranolka
1. kvě 2017

Orbit baby

Luxusní kočárek - nejlepší kombinace, kterou znám.
1) užasně lehká kontrukce. SmartHubTM - patentovaný a na trhu jedinečný otočný systém sedáku o 360 stupňů. hliníkový, dostatečně pevný rám vyznačující se nízkou hmotností, snadné řízení,jednoduché skládání kočárku jednou rukou, vestavěný držák nápojů. Výsuvná madla -
kočárek je vhodný i pro velmi vysoké maminky. Konstrukce jeví známky běžného používání.
2) Dále set obsahuje hlubokou korbu, kde je použitý ECO materiál vyrobený z mikrovlákna. Integrovaná a odnímatelná stříška proti UVA a UVB záření. Clona, síťka proti hmyzu. V korbičce mám na míru klínek na pohodlný zvýšený leh. Korbička jako nová.
3) Dále je součástí houpačka, na kterou lze nasadit autosedačka, korbička i sportovní sedačka. Nemusíte tak mít doma houpací vibrační křesílko a nemusíte tak mít ani kolébku či koš na spaní miminka.
4) Dále je součástí autosedačka se základnou isofix. Je až do 13kg! je to snad největší autosedačka, kterou jsem kdy viděla. Do auta ji nasazujete čelem proti sobě a pak si ji jednoduše otočíte. Stejně jako hluboká korba má integrovanou clonu, síťku proti hmyzu. Na podvozku možno otáčet.
5) Dále jsou součástí 2 odnímatelné nákupní koše, které se nasadí na boky kočárku. kočárek je možné složit, i když jsou koše nasazené.
6) Dále pak taška pod kočárek.

Je to kočárek perfektní na nákupy, velmi skladný a velmi praktický, díky integrovaným clonám a možti otáčení o 360°. Kočárek orbit baby má mnoho zahraničních celebrit.

Nutno uznat, že je zvláštní, neokoukaný a působí na mě praktickým dojmem.

1. kvě 2017

@lleennttiillkkaa jo,.. budila jsem všude obdiv 🙂

1. kvě 2017

připomíná malinko nějaký cvičební stroj 😉 😉

2. kvě 2017