hhranolka
11. pro 2017
663 

Testovali jsme míčko Amilk Bifido

Zrovna jsem přesla kojit, když přišla možnost zůčastnit se testování mlíčka Amilk Bifido. Vzhledem k tomu, že jsme doposud neměli vůbec žádnou zkušenost s umělou výživou, tak jsem byla ráda, že jsem byla právě já vybraná na testování.

Vybrala jsem si variantu 3, což je pro děti 1-3 roky. Naše mladá má nyní rok a 5 měsíců. 

Balíček přišel velmi rychle a byl těžký, tak jsem s napětím otevírala krabici a byla jsem velmi mile překvapená, že se tam ukrývaly 4 velké 600g krabice - nevím, tak nějak jsem očekávala méně. O to víc jsem byla v dobrém překvapená. Verunka - náš tester, jakoby věděla, že je v krabici něco pro ní a vehementně mi musela při rozbalování a následně při focení i asistovat.

Pozitivní mi přišlo, že v krabici jsou dva sáčky a odměrka zvlášť. Takže mám pocit, že se nic nestihne zkazit. Otevíráte menší množství sušeného mlíčka. Vzhledem k tomu, že je to v pytlíku, tak jsem si obsah přesypala do uzavíratelné nádoby.

Dávali jsme 6 odměrek do cca 180ml vody. Mlíčko se ihned krásně rozpustilo. Verunce opravdu zachutnalo - po dobu testování jsem vyzkoušela i 2 mlíčka různé konkurence, abych měla srovnání a musím říct, že jedna jiná značka se vůbec nerozpouštěla a také tak divně páchla...S druhou konkurenční značkou bylo mlíčko zcela srovnatelné. 

Mlíčko jsem dávala každé ráno a občas v poledne a občas večer - to záleželo na dceři, protože si mlíčko velmi oblíbila a občas vyžadovala dodělání mlíčka i po klasickém jídle. Balení nám vydrželo cca týden.

V době testování navíc na mlíčko běžela reklama, že se dá koupit za zvýhodněnou cenu 199Kč v lékárně Dr. Max - což je ve srovnání s konkurencí parádní cena. Takže mlíčko nám chutnalo, ža mě ho můžu jen doporučit a sami budeme i nadále (v akci) mlíčko kupovat.

Děkuji za možnost otestování, protože upřímně, ani by mě při výběru značky nenapadlo po Amilk Bifido sáhnout. A to by byla velká škoda! Dávám mu 1!

#test_amilk

Začni psát komentář...

Odešli