Tohle cukroví jsem nikdy nepochopila, jak se rozumně vyrábí. Kolečko, krém, doprostřed marmoška, slepit s kokoskou. Potud dobrý. Pak nastane průšvih s čokoládou 😂 lehce podmrazit a jen to pokapat na boku? Ponořit celé, ale pak je zas i spodek od čoko? Bych na to potřebovala nějaké máčedlo jako na váleček na malování.
@ivi88 když mi vadí, jak je to matlavé pak zespod 🙈 Jasně, jsem tým rohlíčky a jiné sucháče, toto jsem vyráběla roky pro muže. A muže už nemám, nepotřebuju kokosky 😂
@alneka když je dělá mamka, tak okraje potira maslovackou, pak není čokoláda vespod. Ale musí to dělat maslovackou z husich brk, silikonovou to dělat odmítla, že na ni pořádně ta čokoláda nedrží. Já je tedy namacim celé.
@alneka zkus, ony i vypadají líp, když jsou dělané tou maslovackou. Já jich letos dělala skoro 200 a na to už jsem sílu neměla, tak se pěkně okoupaly v čoko lazni 🙂
Tohle cukroví jsem nikdy nepochopila, jak se rozumně vyrábí. Kolečko, krém, doprostřed marmoška, slepit s kokoskou. Potud dobrý. Pak nastane průšvih s čokoládou 😂 lehce podmrazit a jen to pokapat na boku? Ponořit celé, ale pak je zas i spodek od čoko? Bych na to potřebovala nějaké máčedlo jako na váleček na malování.