1 / 1

    Tohle cukroví jsem nikdy nepochopila, jak se rozumně vyrábí. Kolečko, krém, doprostřed marmoška, slepit s kokoskou. Potud dobrý. Pak nastane průšvih s čokoládou 😂 lehce podmrazit a jen to pokapat na boku? Ponořit celé, ale pak je zas i spodek od čoko? Bych na to potřebovala nějaké máčedlo jako na váleček na malování.

    17. pro 2022

    @alneka mamka to normálně slepila a pak ponořila do čokolády a dávala to na dve spejlky... Moje něj cukrovi😍

    17. pro 2022

    @alneka normálně se to tam namočí celé a dá se to na pečící papír. Pak se to z něj sloupně úplně v poho, když je to tuhé.

    17. pro 2022
    hlukacz
    autor

    @alneka namočila jsem ten spodek celý..a už i ochutnala🤭

    17. pro 2022

    @ivi88 když mi vadí, jak je to matlavé pak zespod 🙈 Jasně, jsem tým rohlíčky a jiné sucháče, toto jsem vyráběla roky pro muže. A muže už nemám, nepotřebuju kokosky 😂

    17. pro 2022

    @alneka když je dělá mamka, tak okraje potira maslovackou, pak není čokoláda vespod. Ale musí to dělat maslovackou z husich brk, silikonovou to dělat odmítla, že na ni pořádně ta čokoláda nedrží. Já je tedy namacim celé.

    17. pro 2022

    @garfa4 pecka, díky, někdy, výhledově, zkusím, péřovou tady mám 👍

    17. pro 2022

    @alneka zkus, ony i vypadají líp, když jsou dělané tou maslovackou. Já jich letos dělala skoro 200 a na to už jsem sílu neměla, tak se pěkně okoupaly v čoko lazni 🙂

    17. pro 2022
    hlukacz
    autor

    @garfa4 a určitě se nestane,že by mohl spodek spadnout do čokolády😂což se 2x stalo mě,tu mašlovačku zkusím příště,nebude to taková spotřeba čokolády..

    17. pro 2022

    @hlukacz přesně 😀 mně jich letos spadlo několik a nadávala jsem jak špaček, takové práce a při posledním kroku se to rozpadne 😀

    17. pro 2022