icon
13 / 37
Na zahradě se letos nic moc neurodila, ale černého bezu je dost:-), jenže co s ním? Máte dobrý recept?
avatar

My jsme z něj dělali marmeládu, ale byla to piplačka. Máma většinou dávala 3/4 bezu a pak třeba jablka. Já ho dávám do pečenýho čaje a je to dobrota.

Odpověz
7. říj 2013
avatar
hojda
autor

@peggy722 Nakonec jsme z něj udělali líkér, super jako prevence na zimu.

Odpověz
7. říj 2013
avatar

určitě sirup. My děláme každý rok z květů a letos se chystáme i z plodů

Odpověz
3. čer 2014
avatar
hojda
autor

@lucipravda zrovna mi tu stydne voda na sirup z květů. ten z plodů jsme brali v zimě na rozehnání nachlazení a docela to fungovalo.

Odpověz
3. čer 2014