1 / 1

    Omlouvám se, že se sem vnucuji, ale jsem z toho taková špatná. Syn měl besídku ve školce a my jsme donesli dárky jako jediný. Syn vybral hrníčky se jmény. Měl z toho radost. Všichni se na nás dívali blbě a syn se mě ptal proč on dává dárky a ostatní děti ne?? Mně to přišlo jako zdvořilé dávat dárek na besídce( pracovala jsem v mš a tam jsme dostávali od dětí dárky) .
    Jsem ráda, že někdo dává taky dárky🙂

    21. pro 2022

    @denief u nás se nosí, ne teda vsichni, ale kdo chce, ale az těsně před odchodem na prazdniny. Tak jestli to nebylo tím, ze rodiče přinesou az třeba zítra 😊.

    21. pro 2022

    ano je to hezké obdarovat učitelku a vybrali jste fakt dobře

    21. pro 2022

    @denief my měli besídku včera a mělo se donést cukroví, byla jsem jediná a ještě mi několikrát děkovali, že jsem ho donesla 😔

    21. pro 2022

    Děti u nás taky měly včera, nakonec jen v době školky, na besidku jich je hodně nemocných, ale dárečky dáváme vždycky a myslím, že jsem asi taky sama skoro a donesla jsme taky cukroví a všechno snedly, Anička říkala, že nikdo jiný nepřinesl, ale to nevím jistě no. Emička vybrala moc dobře. My jsme vyrobili ozdoby z dřívek a vánoční ořechy a přidali čaj.

    21. pro 2022

    @denief my měli besídku minulý týden, včera měla dcera ve školce Ježíška, synové dnes. Paní učitelkám jsme dáreček taky koupili, dcera dávala včera, kluci dnes... Za nás to zvykem bývalo také, přijde mi to takové milé, slušné,... A to, se bohužel v naší společnosti vytrácí. Tak jestli to nebude tím. Synovi bych to i podobně vysvětlila, že je krásné někomu udělat radost 😉

    22. pro 2022

    @bibinka23 nějak takhle jsem mu to vysvětlila, ale přijde mi to hodně smutné jak se to vytrácí. Nemusí to být veledary, ale mně to přijde prostě hezké🙂)

    22. pro 2022

    Děkuju všem za názory🙂)

    22. pro 2022