ivis04
5. říj 2018
273 

Naše testování BAZA plus krému

Ahoj.  Jmenuji se Ivana a ráda bych vám napsala pár řádků o produktu firmy Belupo, krému Baza plus, který jsem měla možnost otestovat díky modrému koníku. 

Co je Baza plus krém? 

Je to krém vhodný pro péči, ochranu, regeneraci a čištění suché a podrážděné pokožky.  Jeho účinnými složkami jsou Oxid zinečnatý, který má čistící, antibakteriální a antymykotické účinky, rychle zklidňuje podráždění, pomáhá zabraňovat vzniku zánětů a opruzenin. 

Zmírňuje však také projevy akné, což mohu potvrdit, pokud se vám dělají boláky po akné Baza plus krém je velice rychle zhojí.  Bisabolol, další účinná složka, která zjemňuje, zklidňuje a vyhlazuje pokožku a rychle hojí. 

Bílá vazelína, ta má za úkol chránit povrch pokožky, zabraňuje ztrátě vlhkosti a obnovuje pružnust. Proto je Baza plus krém výborný třeba i na vysušené ruce, na které trpím obvzlášť v zimním období, nebo po používání různých mycích prostředků. Baza plus krém ruce opravdu velmi rychle zjemní, uleví od svědění a také se velmi dobře vstřebává. 

Více tedy k testování 🙂 

Mám téměř dvouapůl letou slečnu. Na té jsem krém využila nejvíce. Je opravdu všestranný. Dcerka trpí na záděrky, které se po Baza plus krému opravdu dobře a rychle hojí. Odřený nosík po rýmě taktéž a ani rozbité kolínko nepřišlo zkrátka ;) 

Zadeček moc neposoudím. Dcerká plenku už jen na noc a když máznu večer Baza plus krém preventivně, žádné opruzeniny nejsou. Když malou potrápila cedulka od trička na zádíčkách, opět Baza plus krém velice rychle pomohl. 

No a aby taťka nepřišel zkrátka, také jsme mu namazaly nos podrážděný od rými a nestěžoval si 😄 Snad tedy jediné, co mohu krému vytknout je, že po prvním načnutí chvátá ven, ale to u krémů bývá a alespoň je vidět, že je tuba plná ;) Tak tedy závěrem. Baza plus krém mě velice mile překvapil a určitě mohu jen doporučit. 

Užijte si hezký zbytek podzimu🍁

Ivana

#test_bazapluskrem

#recenze

Začni psát komentář...

Odešli