32 / 70
    Miminí trička vel. 62

    Jeee je to na prodej???

    28. říj 2011

    Nene, oblečení šiju jen na vlastní děti 🙂

    29. říj 2011

    @ivuska.h to je škody by ses stím mohla živit 🙂

    5. lis 2011

    To bych asi nemohla, mě baví šít ty originály, ale teď třeba došívám druhou stejnou bundu, jen o pár čísel větší a děsně se mi do toho nechce, prostě žádné vzrůšo už to není 🙂)

    5. lis 2011

    @ivuska.h no právě originály každá maminka by si vymyslela co by se jí líbilo... 😀 já umět šít jako ty tak se do toho hned pustím. Mám uměleckou průmyslovku, ale šít neumím. Holkám bych udělala kolekci s jahůdkama 😀 . Moje mamča na nás když jsme byli s bráchou malí šila ale teď už ne, max.mi zkrátí kalhoty a říká že dnes se šít nevyplatí.Já zas kolikrát nechci aby malá nosila to co nosej všechny děti. Můžu se zeptat co máš za šicí stroj?? Jestli stačí i ten malej jak se dává na stůl??

    8. lis 2011

    No aby to mělo smysl šít jako originály, tak by tomu musely odpovídat ceny, protože je to dost časově náročné, když se to nejede jako sériovka a nešije se to v Číně... Tak se obávám, že by to pak nebylo moc prodejné.

    Stroj obyč mám Brother NV10 a overlock Brother 3034D, oba jsou to domácí "hobby" stroje, průmyslové jsou pro moje využití zbytečné.

    8. lis 2011