jana.sun
15. zář 2009

Matyášek S.- a je mi jeden rok

Tak je to tady!!! Oslavil jsem první narozeniny a bylo to mooooc super. Fotečky mám ještě v předchozím albu.
A co jsem se za ten rok všechno naučil?
No, pěkně lumpačit přece 🙂 Ale taky pěkně papkat, stejně jako u toho dělat různé neplechy a házet jídlo všude kolem, vytahovat si ho z pusinky a všude rozpatlat - to je ale sranda!
Chození mě zatím nebere, stačí, že kam potřebuju, tam se doplazím, či dolezu. Co není přibité, okamžitě chytnu a nepustííííííím!!! Všechno kolem moc rád zkoumám a jak jen uvidím nějaké otevřené dveře, hned se k nim vrhám, že zažiju nějaké nové dobrodružství!!! A pěkně se umím rozčílit, když mi ty dveře zavřou a nepustí mě ven!
Krásně si vykládám a zpívám, ale zatím mi naprosto nikdo nerozumí - ani jiné děti, které "oslovuju" moc rád a rád jim dělám "malá". Umím řict máma a táta a mňam,mňam.
Umím ukázat paci, paci a vařila myšička kašičku. Na jakoukoli otázku, která začíná "Jak" odpovím ručičkama "tak tak všelijak" - to ukazuju moc rád. Chvíli jsem uměl ukázat, "jak jsem veliký", ale už mě to nebere a neukážu to a neukážu!
Maminka se mě snaží učit, jak dělají různá zvířátka, ale já zatím poznám jen pejska. Ale nevadí, ono to přijde a pak budu umět ukázat celou zoologickou zahradu!!!