icon
1 / 293
První kváskový chleba-pšenično žitný s dýňovými semínky . Až jsem se divila, jak se mi krásně vytvaroval a je vysoký.
avatar
Komentář byl odstraněný
avatar

ukázkový! 🙂

Odpověz
13. čer 2014
avatar
jana974
autor

@ala_ala děkuji 🙂

Odpověz
13. čer 2014
avatar

Dobrý den, můžu poprosit o recept? To je z žitného kvásku?

Odpověz
17. čer 2014
avatar
jana974
autor

@kackaaaa ano z žitného kvásku. Recepty dělám od oka, ale je přibližně stejný jako ten o dvě fotky dále. Jen měním mouku pšeničnou s žitnou nebo žitnou se špaldovou , ale postup je stejný.

Odpověz
17. čer 2014
avatar

@jana974 Díky 🙂

Odpověz
17. čer 2014
avatar

nádherný chlebí, normálne som sa na neho musela prísť dnes ešte raz pozrieť!

Odpověz
5. srp 2014
avatar

obdivuju

Odpověz
8. srp 2014
avatar

ten je parádní!

Odpověz
8. srp 2014
avatar
jana974
autor

děkuji 🙂
@kaca68
@kacaba85

Odpověz
8. srp 2014
avatar

Výstavní kousek, opravdu 😉

Odpověz
19. pro 2014
avatar
jana974
autor

@andyg děkuji

Odpověz
19. pro 2014
avatar

mohla bych poprosit o recept?

Odpověz
24. led 2015
avatar

Jak děláš kvásek? 🙂

Odpověz
4. únor 2015
avatar
jana974
autor

@kubian kvásek mám již několik měsíců stále jeden a ten samý. Přečti si komentáře zde. A každý si ho musí vypěstovat sám anebo se dá někde pořídit https://www.modrykonik.cz/blog/jana974/album/pe...

Odpověz
4. únor 2015
avatar

@jana974 Moc děkuji 🙂

Odpověz
4. únor 2015
avatar

@jana974 Můžu se zeptat, jak Jej nechavate kynout (jak dlouho a v čem) - máte osatku? a jak dlouho a v cem, popř.na čem pecete a na kolik?

Odpověz
6. únor 2015
avatar
jana974
autor

@dana3262 vše mám tak nějak zodpovězeno zde https://www.modrykonik.cz/blog/jana974/album/pe... stačí pročíst , jsou tam i nějaké odkazy jak na co 🙂 A nechávám kynout v ošatce.

Odpověz
6. únor 2015