1 / 1

    @martina1317 vím že má 🙂

    19. led 2019

    Hlídali jsme kavalírku švagrový a ta jí dává do granulí na srst lososovej olej. Má pak lesklou srst a skoro nelíná

    19. led 2019

    @denadena16 děkuji

    19. led 2019

    @jolana24 děkuji kouknu na net

    19. led 2019

    Jj,lososový olej je fajn,granule holky poradí,já se vyjádřím jen k tomu neposlouchání....začni chodit na cvičák,oba se hodně naučíte a bude to pak lepší a to,jestli se mu chce nebo nechce chodit ven,bych moc neřešila,prostě se jde a basta...je moc hezkej

    19. led 2019

    měl by chodit na výcvik, kavalíři jsou super psi, všestraní, dá se s ním dělat prakticky cokoliv, ale výcvik je Nr. 1

    19. led 2019

    @janagajda ano, taky dáváme jezevciku lososový olej 😉

    19. led 2019

    @jarla na cvičák chodíme resp. jsme se snažili chodit už od léta, na individuálních hodinách jsme dostali plno rad a to docela šlo, pak jsme začali chodit na skupinovou poslušnost a to už byl prostě konec. On je tahnul ke vrátkům a aby mohl do auta a pryč. Takže celá hodina byla k ničemu, zkoušeli jsme to X krát a žádná změna. Ani cvicitelka nevěděla co dál. On se tam jenom trápil a já teda taky.

    19. led 2019

    Zdravim, ja krmim znackou Reico, mohla bych vam predat kontakt. Hodne si chvali ND a Marp. Taky jsem mela doma nezravku (2.5r fenka). Kolik ma vas pejsek mesicu? Co se tyce poslusnosti, ze je zlobivy a neposlusny pes je vzdycky vizitkou majitelu. Ano, kazdy pes ma jinou povahu - ta moje starsi neni moc nadsena z cizich psu, ale kdyz mame "pracovat" a cvicit, tak rozhodne to neni tak, ze by zdrhala a uplne se jich stranila. Vsechno to chce trpelivost, DUSLEDNOST a pozitivni motivaci k plneni ukolu. Pridejte se na facebook do skupiny "kavalir king charles spanel" a najdete tam dalsi lidi co vam poradi nebo uz i starsi prispevky kde se tohle resi. Je bojacny nebo neposlusny? To je znacny rozdil, pokud bojacny, je prvne potreba pracovat s jeho duverou a ucit ho kontsktu s jinymi psy a pak az prejit ke slozitejsim cvikum. Citlivy dotaz na konec - je pejsek s PP? Proc se ptam - kavalir bez pp ma nejasny puvod a predky, povahove rysy muzou byt jine, muze si nest trauma ze steneciho veku, buhvi z jakych pochazi podminek. . .

    19. led 2019

    Jinak na srst: 1) vycesavat denne 2)kvalitni krmivo, muze se obcas pridat kapicka los.oleje ale opatrne, velke mnozstvi skodi kavalirum na srdicko 3) kvalitni sampon a kondicioner na upravu srsti 4) zdravi, pohyb a dobra kondice je taky zaklad

    19. led 2019

    Jinak linaji doopravdy dost. To jsou proste kavaliri. S tim se musi pocitat. Ale rada nad zlato - co skonci v hrebenu, nebude na zemi nebo na obleceni. Me se fenka osrstila poradne az v 2 letech.

    19. led 2019

    @martina1317 předem moc děkuji za vyčerpávající odpověď.
    Kontakt bych moc ráda děkuji.
    Pejskovi je přesně rok. Je s PP jeli jsme pro něj až do Hodonína.
    Chodíme teď alespoň každou naděli na socializaci, protože se i bojí ostatních psů.
    Co se týče trpělivosti, tak nám bohužel už nervy pochodují ☹️
    Jak často koupete?
    Moc děkuji

    19. led 2019

    Barfujeme

    19. led 2019

    My máme pul ročního kavalíra. Dáváme mu granulka Britt pro štěňata bud lososové nebo jehněčí. Srst má nádhernou hladkou a lesklou. Líňá minimálně. Máme kartáč na uči s otočnými zoubky a obyč. hladký na vyčesání. Ted v půl roku umí sednout,pac, lehnout a dojít k noze... je pravda, že mu to trochu trvalo to pochopit, ale chce to trpělivost, odměny a vše formou hry. Před tímto miláčkem psím jsme měli Boxera a to byla jiná povaha 🙂 Hodně štěstí

    19. led 2019

    Mám kavalírky dvě, jedné se po kastraci tak zhoršila srst, že jsme začali stříhat a je klid, akorát chvilku vtipně vypadá, druhá má srst krásnou. Krmíme brit care, ale dříve jsme dávali i N&D, nutra gold apod a po všem línaly tak nějak stejně.
    S tím posloucháním je to u nás taky nic moc, hlavně ta jedna má vše totálně na parku

    19. led 2019

    @juliet84 děkuji. Kartáč s otočnými máme taky na uši, a pak jsem právě ještě nenašla to pravé. Jinak základní povely umí, ale dělá je jen když chce. Když nechce tak se k nám prostě otočí zády a je to. A nebo prostě odejde. Hlavně neposlouchá když nechci aby skákal a tak. To nás úplně ignoruje.

    19. led 2019

    My máme problém ho odnaučit žebrat a lozit na stůl když se nedíváme. Jinak je zlatý.

    19. led 2019

    @uzivatelkapetra děkuji za pomoc. Ten náš, nás právě taky úplně ignoruje a nás to pak strašně vytáčí

    19. led 2019

    @juliet84 nojo ten kukuč 😇

    19. led 2019