11 / 323

    Jako relax sijete tuhle krásu?? ?Škoda že nemám takhle šikovné ručičky.Ja se od června psych.chystam na usiti cepicek.Radej jsem ještě nezačala.Bojim se jen stihnout,abych to uz v téhle fázi nepotento.A to jsem chtěla sit oboustrannou.Aby byla teplejší.. ...ale ještě vědět,jak se to dělá,ze?zkrátka.. ..jsem střevo.A vaše ručičky obdivuju!!!!!

    21. zář 2017
    jesanek
    autor

    @andysebesta jestli vas najdu na fb,pomuzu vam.Pisi sz

    21. zář 2017

    Mockrát děkuji.na fb skoro nechodím a tak jsem se pochlapila a něco spichla .a to asi milion much a nevypadá jak dle plánu měla.Ale Mikousek je z ní paf a brachove chtějí takyyyyyyy😂 tak asi budu pokračovat,dokud to nedovedu k dokonalosti😂

    23. říj 2017
    jesanek
    autor

    @andysebesta to je dibre,ze jste se odvazila.Hlavně se nenechte odradit,kdyz se něco nepovede.Drzim palce,at se jenom dari.

    23. říj 2017

    Mockrát vám dekuju🙂.Trvalo mi sebrat odvahu cca 3-4mesice.Vzdycky jsem si plánovala jak budu pro deti tvořit.. ..hodne rychle jsem pochopila,že to asi nepůjde.Ale pravda je,ze kdyz jsem usnula tuhle první a synek z ni měl takovou radost (modul ji pak celý vecer😀)dodalo mi to kuráž.Obduvuju vás,co všechno zvládnete vyrobit.je to nádhera!

    23. říj 2017
    jesanek
    autor

    @andysebesta děkuji.Uz nejaky ten pátek siju.Kdyz budete pokracovat,dostanete sena taky tak daleko

    23. říj 2017

    To je krasa👍 Jste moc sikovna😀

    15. lis 2017
    15. lis 2017