kaatkah
5. kvě 2017
152 

Testování Hami 6

Když jsme zjistila, že mlíčko od Hami bude mít nový vzhled, byla jsem nadšená. Pak mi nezávisle na sobě tři známé řekly, že děti jim mlíčko z nové krabice nechtějí pít a některé  dítě i ublinkává. Dostala jsme strach, protože pro nás výber UM nebyla žádná procházka růžovým sadem. Zkoušela jsme jiné značky, které dceří vůbec nevyhovovaly a tak jsem byla velmi mile překvapena, když po Hami krásně spinkala, přestala ublinkávat a měla pravidelnou stolici.

Při návštěvě modrého koníka jsem byla ráda za možnost se zkusit zapojit do testování mlíčka. Po obdržení zprávy, kde stálo, že mě vybrali jako testerku jsem byla nadšená. S radosté jsme čekala na balíček 🙂

V balíčku byli dvě balení UM.

Na první pohled mě zaujala nová  praktická uzavíratelná doza. Je milé, když v noci vstávám k malé, že nemusím vyndavat sáček s UM z krabice. Takhle jen otevřu a naberu 🙂.  Strašně se mi libí uchyt na odměrku. Dřív jsme jí házela do pytlíku a ted už nemůsím. Na balení je také velká výhoda většího obsahu UM. Do budoucna nebudu muset kupovat mlíčko tak často 🙂. V naší lékárně už jmem si chvilkama připadala jako doma 🙂.

Při první zkoušce mlíčka se hned krásně rozpustilo. Nezustaly žádné hrudky, které by ucpávaly savičku. Mlíčko více napěnilo, ale to mi nevadí. Malé je 9.měsíců, tak problémy s bolením bříška máme už za sebou 🙂. Samozřejmě jsme mlíčko poprvé ochutnala já, abych věděla, co vlastně malé dávám. Velmi mě jeho chut překvapila. Přijde mi chutnější a jemnější. Testování probíhá zrovna v době, kdy malé rostou zoubky a má teploty. Nechce mi moc jíst, ale když jsme jí dala flaštičku, tak měla mlíčko vypité během chvilky a vypadala moc spokojeně. Fotky při pití bohužel nemám. Když malá vidí, že mem v ruce flašku, tak začně strašně plakat, at už jí flašku dám, že něstíhám něco vyfotit.

Závěrem bych chtěla UM od Hami velice pochválit. Jak obsahem, tak i cenově je pro nás jednička, díky které jsme obě spokojené. Děkujeme za možnost testování.

Katka a Sabinka 🙂

#test_hami

Začni psát komentář...

Odešli