240 / 279
    Domácí chléb s tuňákovou pomazánkou
    kaca68
    autor

    Tuňák v olivovém oleji, Alsan, hořčice, majonéza (nebo kešu majonéza), pokrájená kyselá okurka, trochu pepře

    31. led 2016

    Jak děláš kešu majonézu? Mi to nejde dochutit 😒

    31. led 2016

    @kaca68 @alneka Slyšely jste o tomto: http://conovehonakopci.cz/?p=11067 ? Paní z toho dělala i majonézu 🙂

    31. led 2016
    kaca68
    autor

    @karlalala díky, to zkusím do těsta 🙂..vím, že ketikus dělala cizrnové pusinky...

    31. led 2016
    kaca68
    autor

    @alneka obávám se, že tě neuspokojím, ale postup mám tady:
    https://www.modrykonik.cz/blog/kaca68/album/bez...
    Docela zásadní se mi tam jeví ta sušená cibule, kterou jsem tedy dostala úplně náhodou k Vánocům v nějaké sadě koření...
    A asi je potřeba se smířit s tím, že to prostě úplně jako majonéza nechutná no, ale dobře ji to zastoupí v receptu, v bramborovém salátu je to fakt bomba...že bych si do toho máčela hranolky, to nemůžu úplně říct, ale začínám mít rozmixovaných kešu trochu dost 😉...i když zrovna dělám zase pomazánku, ta mě pořád baví...

    31. led 2016

    @kaca68 seženu sušenou cibuli, to bude určitě to, co chybí. Díky 😉

    31. led 2016