icon
241 / 279
Moje vítězství na první pokus - domácí krůtí šunka
avatar
kaca68
autor

Mám šunkovar Tescoma, dělala jsem podle receptu, ale použila jsem jen růžovou himalájskou sůl a příště jí dám méně, poloviční dávku jsem vařila na 75-80st 2 hodiny a je vynikající a celkem obstojně růžová 🙂

Odpověz
5. únor 2016
avatar

Já si ten šunkovar snad taky pořídím. Když vidím, že to jde...

Odpověz
8. bře 2016
avatar

Jak dlouho má ta šunka asi trvanlivost? Nikde jsem nic nenašla.

Odpověz
23. bře 2016
avatar
kaca68
autor

@blka tak 2-3 dny, víc bych to nepokoušela, když není konzervovaná "chemií"

Odpověz
23. bře 2016
avatar

musim se uz dokopat to udelat

Odpověz
16. dub 2017