Mate horkovzduch? Zalezi i na troube, kazda pece jinak ;)
Vyzkouseno mam ve vsem a vysledek je proste stejnej. Jde jen o vzhled, ale kdyz vidim ty nadychany tak je chci taky😂
Jestli jde o to aby jakoby pretekaly tak dát více těsta, více šlehat cukr s vajíčkem, vyzkoušet jiný recept
Základ je mít suroviny ve stejné pokojové teplotě ,po přidání kypřícího prášku nemíchat dlouho a hned dát formu do vyhřáté trouby a tu nikdy během pečení neotvírat. Mám je vždy jak na obrázku.
@dandaa pravda, davam mliko primo z lednicky. Dekuju, hnedka zitra vyzkousim.
@kakba pokud je máš nadýchané, tak je to podle mě jen záležitost množství těsta. Dej do každého otvoru víc a vyskočí to nahoru.
Já je sice mívám nahoru, ale tak 90 % neudělá krásný rovnoměrný kopeček, ale šikmý svah na jednu stranu🙈😅
@j.kriv jo to me nekdy taky.😀
Mate horkovzduch? Zalezi i na troube, kazda pece jinak ;)