169 / 398

    závist 🙂

    5. čer 2011

    jste pořídili na balkon malinký bazenek? Bydlíte v paneláku myslim ne? až budeme sedět, tak o něčem pidi na balkon taky uvažuji

    6. čer 2011
    kame
    autor

    @siby to je zkouška u babičky, svůj dostane k svátku. Yatím to u nás nešlo vzhledem k zateplování baráku.

    6. čer 2011

    @kame a prosím tě jaký máte ten průměr? a to tam má tak 5 cm vody, jen tak na čvachtání asi vid

    7. čer 2011

    @kame mě máma pořád přemlouvá, že i když bude v práci, tak můžu chodit k nim na barák, ale to mě se fakt nechce, nemám ráda, když se vytasím na zahradě a všichni sousedi na mě vidí

    7. čer 2011
    kame
    autor

    @siby musime mit 90, protoze nam hodne zuzili balkon tim zateplenim. Ma relativne. Malo, ale nacakal s tim dost. Neni jednoduchy sehnat bazenek na urcity rozmer.

    7. čer 2011

    @kame Já se chystám právě objednávat z jedné stránky nějaké hračky k narozeninám klukům a viděla jsem tam právě bazének, který měl 60, ale ten mi připadá, že je až moc malý a má horzně vysoky okraj, že by to snad ani nepřekročil, tak mě právě zajímalo jak velký máte. Ted jsem ten tvůj našla dokonce na MMB. Mě by se líbil ale se stříškou.

    8. čer 2011
    kame
    autor

    @siby se striskou jsem neresila, protoze mu muzu udelat stin ze dam neco na snuru. Ja videla nadherny v Pompu za super cenu po sleve, ale mel 107 a to by se k nam uz naveslo. Proste si zmer balkon a podle toho pak vybirej.

    8. čer 2011