1 / 1

    Ja s tebou nesouhlasim....tihle lide nikdy delat nebudou,jen chteji vyzirat stat o davky.vsude delaji bordel a deti si berou pomalu jako rukojmi prave proto,aby je lide litovali.ja bych je poslala zpatky,myslis ze by nam cetni nekdy pomohli?jsou to jedna verbez.nas stat posila stovky milionu na uprchliky a napriklad klokankum neda nic.nemocnym detem neda taky nic,musi se sbirat pitomy vicka,aby meli rodice aspon na lazne.prace ktera je dobre placena neni,pokud clovek nedela 24hod denne,ale uprchlikum kteri nic dobreho nikam neprinesou,tak pomuzeme.....Nikdy!!!!!!

    7. lis 2015

    @rendamat měla jsem také takové pocity. Tím že nesledují zprávy nejsem tak zatvrzela. Každý má svobodu volby. Snad se ukáže že není dobře házet všechny do jednoho pytle. Stejně jako je problematika romu. Máme v okolí jednu syrskou rodinu, oba jsou vysokoškoláci a pracují. Žijí tu už pár let. Moje věci stejně nikdo z čech nechce,tak podle mého at poslouží jinde.

    7. lis 2015

    Toto není diskuze, to je výzva, na kterou buď lidé reagují nebo ji ignorují. Kdo s tím nesouhlasíte,tak ji ignorujte,prosim.

    7. lis 2015