45 / 60
    Pracovní listy - zvířata z našeho okolí. Nalevo základní informace a slovní zásoba, napravo na suché zimu fotky kde zvíře žije a čím se živí. Postupně budu dodělávat a budeme přiřazovat.

    Já dnes začala něco podobného, ale trochu jednoduššího. Tomík si oblíbil bobra - písnička "Když jde malý bobr spát" tak jsem mu něco podobného udělala k bobrovi.

    29. led 2013

    @si No, ty informace na pravo jsou spíš pro jistotu, abych to měla v kostce shrnuté a hlavně ta slovní zásoba, abych na nic nezapoměla. Ale informace o tom, že je to savec nebo lichokopytník jsou opravdu jen takový nadstandard a snad mu to ani nebudu říkat 🙂

    29. led 2013

    tak tohle jsem právě viděla u @si a zaujalo mě to moc. Tohle je teda opravdu propracovanější verze - hlavně díky tomu sucháči - že se s tím dá pak ještě i dál pracovat. Vy mně dáváte holky 😀 to zase bude po večerech plánování a tvoření 😀

    1. únor 2013

    Kdybys chtěla, můžu ti toto naše dílo přeposlat, už bys nemusela sháně info a fotky. Ale není to nic světoborného, je to jen spíš pomůcka pro mě, abych nezapoměla některé části těla a jejich správné názvy 🙂

    1. únor 2013

    Toto je moc krásné, kdyby nevadilo, ráda bych, kdyby jste mi to poslala také? Jestli to není moc troufalé. Můžu také poskytnout něco na oplátku, ale nevím, nevím. Vy to máte fakt moc krásné. Děkuji.

    3. únor 2013

    @sonik22 Tak klidně vám to pošlu, i když tedy vůbec o vás nelze nic zjistit... Váš e-mail do mé IP. Třeba až budete mít něco, co by se nám mohlo hodit, můžete poslat.

    3. únor 2013

    Dobrý den, mohla bych přidrzle také požádat o zaslání? Začínám pracovat v mateřském centru s malými dětmi a hledám každou inspiraci 🙂 u Vás jsem ji teda nalezla opravdu hodně, jste skvěle nápaditá a aktivní maminka, vážně klobouk dolů.

    12. kvě 2013

    @dpetulinka Díky. Snad se vám to bude líbit, není to nijak světoborné. Pošlete mi adresu do IP

    12. kvě 2013