kattherinne
2. črc 2017
239 

Jak jsme testovali Actimaris

Předem bych moc ráda poděkovala, že jsme byli vybráni na testování, moc si toho vážím. Actimaris gel a roztok dorazili krásně zabalené v dobře otevíratelném balení.

Actimaris roztok jsme neměli příliš možnost vyzkoušet, pouze já sama na sobě pár dní a byla jsem s ním spokojena, myslím, že přispěl také k rychlejšímu hojení mých zarůstajících chloupků, které mě trápí již nějakou dobu. Každopádně jsme především využívali acti maris gel. Tento průhledný gel, vůní připomínající savo, což mě osobně nijak nevadilo, jsem otestovala sama na sobě a na dceři, manžel bohužel, bohudík, jeho účinky neměl na čem vyzkoušet...🙂

U malé jsem gel vyzkoušela na podrážděný zadeček po stolici a zřejmě pomohl, malá si pak již nestěžovala, ještě dodám, že malé jsou tři roky. Neudávala po nanesení gelu ani pálení, nic a to měla zadeček maličko zarudlý. Pak jsme gel u malé využili ještě na odřené koleno, když spadla na zahradě na betonu, koleno měla hodně odřené a krvácelo, na úplně čerstvou ránu jsem gel nepoužila, až po nějaké chvilce, kdy už rána zasychala. Musím říct, že jsem ji to kolínko pak už namazat ničím nesměla, jelikož ji to hrozně pálilo, takže na takovéto rány u malých dětí už bych gel asi nepoužila. Každopádně koleno se po pár dnech krásně zahojilo a nyní už tam není skoro ani stroupek. Zda tomu napomohl actimaris, netuším, ale možné to je. 🙂

Moje testování probíhalo, jak už jsem psala, především na zarůstání chloupků v oblasti třísel. Trápí mě to již nějakou dobu a vždy mi to po pár dnech i sem tam hnisalo. Několik dní jsem přikládala tamponek s roztokem a poté namazala gelem, cca po týdnu se mi to o hodně zlepšilo, nyní už mažu jen občas gelem a zatím to vypadá dobře, takže jsem spokojena a budu používat dále.

Další, na co jsem actimaris gel využila, byl prasklý koutek na rtech, chut gelu v ústech mi nijak zvláště nevadila a následující den po cca dvou třech namazáních, nebylo po prasklém koutku téměř památek.

Ještě musím dodat, že jsem využila gel i na genitálie, byla jsem již po druhé v nynějším těhotenství, hospitalizována kvůli městnání v ledvině a opakovaně mi byl zaváděn stent do ledviny. Naposledy mi to dělali tento týden ve čtvrtek, v pátek jsem byla puštěna domů a od soboty jsem cítila podráždění, lehčí zánět v okolí vyústění močové trubice, zřejmě po zavádění stentu. Zkusila jsem si to tedy po osprchování na noc namazat actimaris gelem a ráno to bylo mnohem lepší.

Celkově jsme tedy byly s actimaris gelem i roztokem moc spokojeni, především tedy já a určitě si u nás najde místo v lékárničce. Ještě jednou moc děkuji za možnost testování.

#test_actimaris

Začni psát komentář...

Odešli