katynka1
19. lis 2016
96 

Test tyčninek Nutrimama

#test_nutricia 

V březnu 2016 se nám narodil náš Adámek. Do 5. měsíce byl plně kojen. Hned od porodnice jsem si všimla, že levé prso upřednostňuje více než pravé. A tak se  stalo, že ho přestal odmítat úplně. Možná i mou vinou, že v tom lítání kolem dvou dětí (18 měsíců od sebe) jsem to prostě přehlédla. Tak jsem se snažila jíst co nejvíce vitamínů, pít kojící čaje a nápoje pro kojící maminky abych Adámkovi dávala to nejvíc aspoň touto cestou.

Bylo pro mě velmi milé překvapení, že právě mě vybral koník na testování tyčinek Nutrimama.

9. listopadu jsem si dala svou první tyčinku k snídani společně s kojícím čajem a byla jsem mile překvapená. Tyčinky jsou velmi lahodné. Krásně křupou a jsou cítit po brusinkách, právě díky nim mají sem tam i lehce kyselejší chuť. 

Tyčinku jsem si občas vzala i sebou do kabelky, jako svačinku. Musím říct, že oproti jiným tyčinkám tato zasytila. Jiné mě spíš rozdráždí ještě k dalšímu mlsání a tyto asi právě proto, že nejsou tolik sladké, mě docela zasytily.

Adámek si je asi také oblíbil, má v 7 měsících 8,5 kg spí celou noc a když je baštím dal by si nejraději také 🙂

Asi bych uvítala nějaké Vánoční balení třeba s kousky jablky se skořicí. Jinak asi negativní je cena cca 130,- /5 ks tyčinek asi některé maminky odradí. Já si je určitě budu dopřávat i nadále.

Nakonec bych chtěla Modrému koníku a firmě Nutricia poděkovat, že si mě vybrali do testování, bylo to příjemně sladkých 10 dních

Začni psát komentář...

Odešli