#test_nutricia uplně bych zapomněla dodat jestli jsou teda na kojení dobré a pomáhají! A ano pomáhají ;) a s kojícím čajem k tomu to je teprve mléčná bomba 🙂

    #test_nutricia
    Než jsem měla možnost testovat tyčinky nutrimama sama jsem si jeden balíček koupila. Jako milovník čokolády jsem samozřejmě šáhla po čokoládových 🙂 měla jsem teda možnost testovat 15 dní. Prvních 5 tyčinek jsem ale prokládala kojícim čajem a musím přiznat že jsem si připada jak znova poporodu protože to bylo jediné období kdy jsem byla vážně ráda za odsávačku 😂😂 proto jsem dalších 10 tyčinek, na které jsem čekala rozhodla testovat bez čaje aby jsem věděla jestli za litry mléka mohl čaj a nebo tyčinky.
    V první řadě, než začnu o testováni psát bych chtěla říct proč jsem se do testováni vůbec přihlásila. Od narození mé prvorozené dcery Stelly jsem tomu s jídlem moc nedala.. né že by jsem nechtěla ale prostě nebyl čas. Než jsem si udělala snídaňi byl čas večeře a takhle to bylo den co den... když už jsem něco jedla tak to bylo to co je nejvíc poruce. Brambůrky, popcorn a samé takové zdravé jídlo které prospívá mě i mému dítěti 😂😂 Jak jinak.. v těhotenství jsem sladké nepotřebovala ale teď jak kdyby jsem celých 9 měsíců doháněla. Proto tyčinky nutrimama.. jsou sladké mají všechny možné vitamíny a potřebné latky jak pro mě tak pro mou dceru.
    Protože jsem už čokoládové tyčinky měla zavˇla jsem svých 10 dní s malinovýma a řeknu vám, ty jsou vynikající! U té čokoládové mi něvo vadí a bohužel nevím co, protože čokoládu miluju ale v tomto připadě jsou pro mel vítézem malinové. Vyhodou je že jsou vždy po ruce a tak když jsem šla někam na procházku jen jsem jí hodila do tašky a šlo se. 🙂
    Nevýhodou bude určitě cena, protože ikdyž se to propočíta na jefnu tyčinku není to úplně nejlevnější. Také jsem zastáncem toho aby se vyzkoušelo několik druhů. Hlavně nerušit ty malinové!! 😁😁
    V testovacím balíčku byl i vanilkový nápoj. Já jsem ho dostala už v porodnici a ptoto jsem ho raději už nezkoušela a přenechalm jiné mamince. Za mě NE! Děkuji.
    Jsem ráda že jsem měla možnost tyčinky vyzkoušet a určitě si je zas koupím.

    (4 fotky)
    hhranolka
    22. lis 2016    Čtené 99x

    Výsledek testování

    Jakožto maminka 4- měsíční slečny jsem se přihlásila do testování tyčinek Nutrimama Profutura. Můj veliký jedník mě do slova a do písmene vysává 🙂

    K mému překvapení jsem byla vybrána mezi testující maminky. Balíček od koníka dorazil velmi, opravdu velmi rychle, za čož děkuji.

    Balíček obsahoval 1x tyčinky Brusinky a čokoláda, 1x tyčinky Brusinka a malina, 1x vzoreček mlíčka pro kojící maminky a zajímavé čtení. 

    Krabičky jsou úžasné a jsou vhodné jako dáreček pro nastávající maminku, nebo když se jde přát k narození miminka. 

    Po rozbalení jsem byla hodně zklamaná, čekaly na mě tyčky v hodně obyčejném obalu bez potisku. Jen malým písmem na kraji je napsána příchuť. Což je pro mě veliké minus, jelikož jsme doma zvyklí vše vybalovat z krabic a ukládat do skříně do pořadačů. Tudíž vždy když jsem si chtěla dát danou příchuť, tak mě čekalo vybírání a hledání. Ale jak jsem si všimla v recenzi ostatních holek, tak nekomu dorazily tyčky s potiskem. Tak nevím, co je novější balení.

    Teď k samotným tyčinkám

    tyčinky se liší při pohledu vlastně jen posypem čokoládou.

    Brusinky a čokoláda - tak to byla má první volba. Čokoládu miluji. Chuť vyvážená brusinky trpké(kyselé) kompenzované sladkou čokoládou v příjemné kombinaci. Za mě moc dobrá tyčinka, která výborně zažene "mlsnou".  Tyčky jsem si brala s sebou, pokud jsem vyrážela na delší procházku, či na kroužek se starší dcerou. Jedna tyčinka bohatě nahradí jednu dávku jídla(svačiny).

    Brusinka a malina - tak u této tyčky převažují spíše negativní emoce. Tyčinka je opravdu hodně kyselá, ale zároveň zůstává v puse hodně sladká a umělá příchuť. Dokonce díky kombinaci kyselosti a sladkosti nejsem schopna tyčku sníst najednou, mám ji většinou na 2x. Cítím se více najedená, dříve sytá. Což je fajn - vydrží 2x déle. Ale prostě ta chuť není ono.

    Verdikt: příchuť Brusinky a čokoláda je tyčinka přesně pro mě, zasití mě, chutná mi. Koupím si ji znova a můžu všem doporučit. Jen bych si přála, aby se i uvnitř krabičky schovávala tyčinka s alespoň trošku atraktivním obalem. Tyčky se staly nedílnou součástí mojí kabelky pro případ, že se někde zdržím, či že na mě přijde hlad, chuť či mlsná.

    hanica83
    21. lis 2016    Čtené 164x

    Jak jsme s Koníkem testovali tyčinky Nutrimama

    Jsem moc ráda, že jsem nedávno narazila na článek od konik_testuje a zjistila, že na Koníku mají maminky možnost zapojit se do testování různých produktů. Stačí jen napsat komentář pod příslušný článek u produktu, který maminku zajímá. Měla jsem velikou radost, že si mě vybrala právě firma Nutricia pro testování tyčinek Nutrimama.

    Jedná se o cereální tyčinky Nutrimama Profutura, které byly vyvinuty speciálně pro kojící maminky. Mají sloužit jako zdravá svačinka, ale hlavně jako doplněk potřebných vitamínů a živin pro maminku a miminko. A to byl hlavní důvod, proč jsem se o tyčinky začala zajímat.

    Před čtyřmi měsíci jsem se stala maminkou úžasného syna. Na vše jsem se pečlivě připravovala, ale na to, jak to je v počátcích náročné se připravit moc nedá. Proto jsem hrozně šťastná, že i v tak náročném období, jako je šestinedělí, se mi podařilo i přes spoustu překážek vybojovat pro mě a mého syna kojení. Dnes můžu hrdě říct, že po spoustě nervů a prolitých slz je syn stále plně kojený a ještě nikdy neokusil nic jiného, než mateřské mléko.

    Možná právě proto, že to nebylo jednoduché, si kojení moc vážím a samozřejmě si uvědomuji, že v tomto období je velmi důležitá správná životospráva. Ale jak to udělat, když není čas pořádně uvařit, natož denně nakupovat čerstvé ovoce a zeleninu a ještě během toho vypozorovat, jestli nevadí miminku na bříško… Moje odpověď je – zvolit vhodný doplněk stravy.

    Vybrala jsem si právě cereální tyčinky Nutrimama a po 10 dnech testování je můžu s čistým srdcem doporučit. K dostání jsou ve dvou příchutích - čokoláda & brusinky nebo maliny & brusinky. Obě jsou opravdu moc dobré a zasytí. A když to říká někdo, kdo jinak cereálie, müsli a podobné věci téměř nejí, musí na tom něco být 🙂 Navíc je může mít člověk všude po ruce (hlavně bez předešlé přípravy 🙂 ). V balíčku přišel kromě tyčinek navíc i vzoreček mléčného nápoje s vanilkovou příchutí, který mi k mému překvapení chutnal také. Ocenila jsem i brožurku o kojení, zavádění příkrmů a vývoji– též součást balíčku.

    Pro lepší přehled bych tedy shrnula pozitiva tyčinek:

    • Moc dobrá chuť - jsou křupavé, ale zároveň vláčné
    • Opravdu zasytí
    • Zaženou chuť na sladké
    • Pro maminku výhoda rychlé a zároveň zdravé svačinky, která je vždy po ruce – ať jste na procházce, u lékaře, kojíte nebo zrovna nemáte na nic jiného čas
    • Zajistí přísun potřebných vitamínů a živin, který by kojící maminka jinak každý den těžko dodržela
    • Jistota kvalitní značky, která se výživou kojenců zabývá již přes 100 let a mimo jiné dala podnět pro vznik Iniciativy 1000 dní do života (http://www.1000dni.cz/ )

    Negativa tyčinek:

    Nejde o vyložená negativa, ale o pár věcí, které bych si uměla představit lepší.

    • Tyčinky se hůře otevírají – uvítala bych na obalu místo, ve kterém by šla tyčinka jednoduše otevřít (nepraktické je to hlavně při ovládání kočárku, při kojení…)
    • Možná by bylo vhodné zařadit více příchutí
    • Možnost zakoupit balení s různými příchutěmi
    • Pro některé maminky možná vyšší cena (5ks za 115,-), mě však nějak vysoká nepřijde

    Na závěr bych chtěla říct, že já i můj syn jsme s tyčinkami byli velmi spokojeni a určitě si je budeme dopřávat i nadále.

    Ze dvou příchutí, které jsou k dostání, u mě jasně vyhrála příchuť čokoláda & brusinky, i když chutné jsou obě. Navíc dokážou zahnat jak hlad, tak chuť na sladké, což je super. Tento rok tyčinky určitě připíšu na seznam ježíškovi, třeba najde nějaké velké vánoční balení 🙂 

    Tímto moc děkuji Koníkovi i firmě Nutricia za možnost testování.

    dora13
    20. lis 2016    Čtené 170x

    Jak jsme testovali tyčinky Nutrimama

    Mám dvě děti s pětadvacetiměsíčním rozdílem, což je samozřejmě krásné a naplňující, ale v praxi to mimo jiné znamená, že přes den povětšinou kmitám jako křeček v kole přebalování, kojení, vaření, uklízení, uspávání, rozvíjení staršího a občas se mi stává, že si ve tři hodiny odpoledne uvědomím, že mám ukrutný hlad, protože jsem od rána ještě nic nejedla. Snadné řešení "půjdu a vezmu si první věc, co najdu v ledničce" mi poněkud komplikuje podezření na alergii na bílkovinu kravského mléka a vejce u plně kojeného mladšího synka, kvůli které dodržuji dietu, při níž jsem ze stravy vyloučila mléko a vše, co jej obsahuje, hovězí maso, soju, vejce a kuřecí maso. Doma svačím povětšinou ovoce a zeleninu, ale občas jsme při odchodu v takovém presu, že si nestíhám nic připravit -- a v takové situaci je cereální tyčinka ideální rychlá svačinka. 

    Balíček obsahoval dvě balení Nutrimama Profutura cereálních tyčinek -- jeden byl s tyčinkami s brusinkami a malinami a druhý s čokoládou. Oba splňují nároky mé přísné diety (obsahují sojový lecitin, ale ten synovi nevadí).

    Chutově u mě rozhodně vedou brusinkovo-malinové -- jsou mírně kyselé, chuť malin je výraznější než brusinek. Čokoládové nemají tak výraznou chuť, přišly mi trochu mdlé. Oba typy tyčinek jsou dost sladké, což je pro mě, celoživotního závisláka na cukru, dobrá zpráva, alespoň na chvíli zaženou chuť na sladké 🙂

    Celkově hodnotím tyčinky pozitivně, jsou chutné, vláčné a současně křupavé, je to ideální rychlá svačinka. Oceňuji také, že nejsou v jogurtovém obalu, jako spousta tyčinek, takže jsou vhodné i pro kojící matky alergických dětí. Jako negativum vnímám cenu, která je relativně vysoká (130 Kč za 5 tyčinek), ale zjistila jsem, že v DM je ve slevové knížce kupon na slevu i na tento výrobek -- doporučuji 🙂

    luciiiet
    18. lis 2016    Čtené 92x

    Nutrimama ProFutura - mňamka!

    Ahoj, jmenuji se Lucka a jsem maminkou dvouměsíční úžasné holčičky Natálky! Dostala jsem možnost testovat cereální tyčinky Nutrimama ProFutura - juchů, prvně jsem se mohla do něčeho takového zapojit, tyčinky jsem poctivě každý den papala a teď vzhůru do recenze. #test_nutricia

    Jelikož je Natálka mé první děťátko, bojím se a často řeším otázku, zda dělám vše dobře, zda je mlíčko dostatečně "kvalitní" apod. Jako každá maminka chci pro ni to nejlepší. A právě hlavně z tohoto důvodu často zapomínám na sebe... Před těhotenstvím jsem jedla pravidelně a zdravě, v těhotenství a i teď jsem se stala závislá na sladkém (bohužel).

    Tyčinky Nutrimama jsou ideální svačinkou pro každou kojící maminku. Jsou sladké (juchů) a přitom obsahují tolik prospěšných a žádoucích vitamínů a složek důležitých právě při kojení. Jako bonus zvyšují imunitu, kterou maminky i miminka potřebují (vlivem zinku, železa a kyseliny listové), snižují pocit únavy (vitamíny B2 a B6) a působí ke správné funkci metabolismu (jód, vitamin B1).

    Největším plusem je však vynikající chuť tyčinek. Hned jsem si je oblíbila. Je možné zakoupit ve dvou příchutích - brusinky s malinou a s čokoládou. Vychutnávala jsem si je denně ať už na procházce s kočárkem nebo s Carem v teple domova. Mým favoritem je brusinka s malinou, ač mám čokoládu moc ráda, variace bez ní si mě získala více.

    Natálka si na chuť a kvalitu mlíčka taky nestěžuje. Přibírá v průměru 250-300g týdně prdelka moje.

    Děkuji modrému koníkovi a společnosti Nutricia za možnost testovat tento produkt! Nebýt koníka tak o těchto tyčinkách ani nevím. Jen bych uvítala více příchutí a možností výběru při koupi, dále snad už jen trochu nižší cenu, ale co bychom pro sebe a svá miminka neudělaly.

    Teď už vím, že mé každodenní mlsání alespoň padá na úrodnou půdu.

    olivieo
    17. lis 2016    Čtené 75x

    Testování cereálních tyčinek od Nutricia

    Díky skvělému projektu na Modrém koníkovi jsem se mohla zúčastnit projektu @konik_testuje . Tento projekt je známý tím, že testovaný projekt zašle mamince domů, aby ho otestovala, ta na to za oplátku produkt pečlivě posoudí, ochutná, vyzkouší 🙂

    Tohoto projektu jsem se zúčastnila zrovna v době, kdy malé Rozince byly skoro tři měsíce a popravdě jsem neměla moc času na jídlo. Ve chvíli, kdy usnula jsem naházela věci do pračky, vyskládala a naskládala věci do myčky, někdy si stihla vypít sklenici vody a třeba vyluxovat a v tu chvíli, kdy jsem si sedla, se malá vzbudila a kolotoč s kojením, krkáním, hraním si a podobně začínal znova.

    S tyčinkami Nutrimama jsem se předtím nesetkala. Věděla jsem, že něco takového existuje, ale nekoupila jsem si je, ani jsem je nevyhledávala. Ve chvíli, kdy se objevilo na koníkovi, že se hledají vhodné kandidátky na test produktu, věděla jsem, že bych se ráda zúčastnit, abych tyčinky vyzkoušela a měla něco málo doma, když jsem se nestihla najíst.

    Přišly mi dvě krabičky cereálních tyčinek Nutrimama a mléčný nápoj Nutrimama s příchutí vanilky.

    Nejdřív bych Vám ráda představila tyto cereální tyčinky. Tyto tyčinky  jsou tedy určeny jen pro období kojení. Výrobce uvádí, že jedna tyčinka denně zajistí 10 důležitých živin potřebných jak pro matku, tak pro dítě. Těmito živinami jsou DHA dokosahexaenová mastná kyselina ze skupiny omega-3, která přispívá k normálnímu vývoji mozku a zraku u kojeného dítěte. Tyčinka obsahuje také železo, zinek a kyselinu listovou, která přispívá ke správné funkci imunitního systému, dále pak jód, biotin a vitamín B1, který zajišťuje správný energetický metabolismus, Vitamin D k udržení normálního stavu kostí a zubů a posledními složkami jsou vitamíny B2 a B6, které snižují únavu.

    První krabička byla s příchutí Brusinka a malina. Musím říct, že za mě tahle příchuť vyhrála. Nejsem moc typ, který ujíždí na čokoládě, popravdě si dám čokoládu možná jen jednou do roka a to tak dvě kostičky. Příchuť maliny je v tyčince tak osvěžující, že jsem se až divila, jak jsou tyčinky dobré. Brusinky normálně moc nemusím, ale tady byla spíš cítit ta malina, což mi vyhovovalo.

    Druhá krabička byla s příchutí Brusinky a čokoláda. Jak jsem již psala, čokoládu moc nemusím, ale tady jí nebylo zas tolik. Dalo by se říci, že tak akorát. Abych řekla pravdu, tak brusinky s čokoládou bych si představila třeba ke kafíčku nebo čajíku, kdežto brusinky a malina jen tak ke svačině.

    Když jsem zkoušela mléčný nápoj, musím to napsat narovinu, ale za mě už víckrát nikdy. Připravila jsem si ho teplý tak akorát. Na první přičichnutí voněl jak vanilkové mlíčko. S chutí jsem se napila, ale po prvním loku jsem musela přestat. Přišlo mi, jak kdyby v dobrém vanilkovém mlíčku někdo vymáchal syrovou tresku. Takže za mě mléčný nápoj opravdu ne.

    Mezi pozitivum určitě patří to, že tyčinka je vždy po ruce a zasytí Vás nejenom, když máte hlad, ale uspokojí i když Vás honí mlsná 🙂

    Negativa? Možná cena, i když porovnáte s dražšími cereálními tyčinkami, vyšly by také na podobnou cenu v počtu pěti kusů v krabičce.  Výrobce by možná mohl udělat ještě kombinovanou krabičku, kde by byly obě příchutě.

    Chtěla bych moc poděkovat koníkovi a Nutricii, že mi umožnil tyto tyčinky otestovat. Moc mi chutnaly a můžu za sebe říci, že jsem měla více energie, ale také jsem byla klidnější, protože jsem věděla, že jsou tyčinky po ruce a nemusím přecházet z jedné místností do druhé, abych si udělala něco k jídlu 🙂

    kafrie14
    13. lis 2016    Čtené 48x

    Testování s Nutricia

    Když jsem v červenci porodila svého prvorozeného syna Dominika a začala řešit složitý omezený jídelníček kojící matky, bylo mi do pláče, kolik oblíbených potravin budu muset na nějakou dobu vypustit, tím pádem vznikl i omezený výběr živin a vitamínů, které do svého těla dostanu. Jednou, když byl manžel nakupovat, objevil mezi zbožím pro miminka a děti, kam často zabrousíme i různé doplňky pro kojící matky a mezi nimi i tyčinky a mléčný nápoj značky Nutrimama profutura a tak mi je koupil. To bylo první setkání s těmito doplňky.

    Díky koníkovi, jsem měla možnost zúčastnit se testování a tak vám o svých už 4 měsíčních zkušenostech můžu napsat.
    Nejprve jsem vyzkoušela vanilkový mléčný nápoj, zhotovený dle návodu na obalu. Ten mi, ale moc nechutnat ani nevoněl. A tak, jsem si tento mléčný prášek, začala vařit místo vody s Carem a to byla pak mňamka v Caru mi tento mléčný vitamínový zázrak moc chutnal a nahradil i dávku mléka, kterou si do cara přilévám. A tak od té doby, piji tuto kombinaci i 3x denně vždycky v poměru 3 lžičky cara a 2 lžičky nutrimamy. Už jsem i slyšela, že někomu, může zapáchat po rybím tuku, ale to já necítím, mě voní po vanilce. Doma mám již druhou krabici a určitě si koupím další. Možná i díky těmto vitamínům má můj 4měsíční syn už 8 kilo a každý se diví, že je jen kojený.

    Po zkušenosti s mléčným nápojem jsem pořídila i cereální tyčinky a ty většinou střídám buď s nápojem: jeden den nápoj, druhý den tyčinka, nebo když nestíhám uvařit caro s mlékem a někam jedu tak si dám tyčinku na sváču nebo jen tak do přebalovací tašky na mlsání. Tyčinky jsou sladké s nakyslou chutí brusinek a jsou krásně křupavé. Moc mi chutnají. 

    Jediné negativum u těchto výrobků, může být i pro mnohé vyšší cena, proto také využívám slevy nebo si o ně říkám, když mi někdo chce udělat radost, a koupit něco dobrého místo dárku. A také omezené variace příchutí. U nápoje bych také ocenila i jinou příchuť, třeba čokoládovou. 

    Závěrem bych asi jen dodala, že moc děkuji společnosti Nutricia za možnost testovat a napsat své zkušenosti s jejich chutnými produkty, které určitě stojí za vyzkoušení. Mě a poté i mému synovi moc chutnají a dodávají nám potřebné denní dávky vitamínů a mastných kyselin. Protože můj momentální omezený jídelníček ani z půlky neobsahuje tolik vitamínů a já je chci svému synovi poskytnout.

    Díky koníku. 🙂

    #test_nutricia dorazil balíček s tyčinkami a já už 4 dny testuji 🙂

    konik_testuje
    28. říj 2016    Čtené 3376x

    Vaše zkušenosti s Nutrimama Profutura

    Aktualizace: 

    Recenze prvního testování tyčinek Nutrimama Profutura naleznete ve fóru tady.

    Druhé testování a recenze maminek ve fóru naleznete tady

    -----

    Milé maminky, dnes spouštíme přihlašování k testování Zkušenosti s Nutrimama Profutura od společnosti Nutricia. Je to produkt speciálně vytvořený podle potřeb kojících maminek. A proč je tak speciální? Protože je to praktická tyčinka, která v období kojení maminkám pomáhá doplnit klíčové živiny*. 

    Tyčinka Nutrimama Profutura doplní živiny, zaženou hlad a ještě slouží jako zdravá chutná svačinka.

    Co testujeme:

    Kojení je tím nejlepším a nejpřirozenějším způsobem výživy pro správný růst, vývoj a podporu imunity miminka. Proto byly na základě 40 let výzkumu mateřské mléka vyvinuty doplňky stravy Nutrimama Profutura , které pomáhají pokrýt specifické výživové potřeby kojících žen a podpořit jejich imunitu díky kyselině listové, vitamínu C, železu a zinku. K dostání jsou ve dvou formách a to mléčný nápoj s vanilkovou příchutí a cereální tyčinky čokoláda & brusinky nebo maliny & brusinky.

    Jako kojící žena máte oproti běžné ženě v reprodukčním věku o 20% vyšší výživové nároky. Cokoliv, co jíte nebo pijete, ovlivňuje složení mateřského mléka a dostává se, ať už přímo či nepřímo, k vašemu kojenému dítěti. Množství a kvalita mateřského mléka jsou tedy závislé mimo jiné na množství a kvalitě stravy, kterou přijímáte. Vaše tělo potřebuje živiny na zajištění svého chodu a zároveň na tvorbu mateřského mléka, což není jednoduché obzvlášť v období mateřství.

    Proto bychom rádi poskytli k testování Nutrimama Profutura cereální tyčinky, které fungují jako rychlá svačina, jsou vždy po ruce a zároveň doplní klíčové živiny* matce a tím i jejímu miminku.

    Více informací o produktu na Nutriklubu.

    Koho hledáme:

    Hledáme 10 kojících maminek s dětmi ve věku 0 až 5 měsíců. Budeme čekat na vaši recenzi, kterou doslovně zaplavíte fotografiemi, dojmy a názory. Recenzi zveřejníte ve svém blogu a ve fóru, ve vlákně, které bude věnováno tomuto testu.

    Jak se zapojit?

    Pokud se chcete zapojit, napište do komentáře pod tímto článkem, proč chcete testovat tyčinky Nutrimama Profutura. Hlavně se nebojte rozepsat a buďte originální, protože i zde platí, že čím zajímavější komentář, tím větší šance získat tuto zdravou mlsku 🙂

    Čas máte do neděle 30.10. Výběr bude probíhat ve spolupráci s lidmi z Nutricie. Informovat vás budeme přes IP.

    Pokud se chcete dozvědět více, přečtěte si článek o projektu "Vaše zkušenosti se značkou". Pokud nám chcete říct, co byste rady testovali, zveme vás do oficiální skupiny o testování na koníku.

    Krásný den vám přeje konik_testuje!

    *DHA, vit. C, vit. D, biotin, vit. B1, B2, B6, B12, kys. listová, železo, zinek, jód, vápník. Doplněk stravy. Není náhradou pestré a vyvážené stravy. Způsob použití a další informace naleznete na obalech a webových stránkách www.nutriklub.cz.

    Maminky, dejte nám rady a tipy ohledně kojení. Poraďte ostatním, co se vám osvědčilo. Každou radu odměníme 3 srdíčky

    A nezapomeňte, že stále probíhá výzva pro tyčinky Nutrimama Profutura 🙂 Je to tady: https://www.modrykonik.cz/blog/konik_testuje/article/vase-zkusenosti-s-nutrimama-profutura-s87srt/

    #test_nutricia

    Ahojte. Jaké máte pondělí? Za týden zveřejníme výzvu na testování cereálních tyčinek Nutrimama Profutura pro kojící maminky. Budeme hledat 10 kojících maminek s dětmi ve věku 0-5 měsíců. Těšíte se?

    ... Detaily o testu vám prozradíme až za týden v článku. Čas si proto zkrátíme soutěží.

    Jak trávíte podzimní dny se svými poklady? Máte čas uvařit si něco dobrého? Podělte se o rady a tipy, jak se stravujete v období kojení nebo nám pošlete inspiraci na zdravý recept třeba z dýně ☺ My vás pak odměníme 3 srdíčky.

    #test_nutricia