luciiiet
18. lis 2016
92 

Nutrimama ProFutura - mňamka!

Ahoj, jmenuji se Lucka a jsem maminkou dvouměsíční úžasné holčičky Natálky! Dostala jsem možnost testovat cereální tyčinky Nutrimama ProFutura - juchů, prvně jsem se mohla do něčeho takového zapojit, tyčinky jsem poctivě každý den papala a teď vzhůru do recenze. #test_nutricia

Jelikož je Natálka mé první děťátko, bojím se a často řeším otázku, zda dělám vše dobře, zda je mlíčko dostatečně "kvalitní" apod. Jako každá maminka chci pro ni to nejlepší. A právě hlavně z tohoto důvodu často zapomínám na sebe... Před těhotenstvím jsem jedla pravidelně a zdravě, v těhotenství a i teď jsem se stala závislá na sladkém (bohužel).

Tyčinky Nutrimama jsou ideální svačinkou pro každou kojící maminku. Jsou sladké (juchů) a přitom obsahují tolik prospěšných a žádoucích vitamínů a složek důležitých právě při kojení. Jako bonus zvyšují imunitu, kterou maminky i miminka potřebují (vlivem zinku, železa a kyseliny listové), snižují pocit únavy (vitamíny B2 a B6) a působí ke správné funkci metabolismu (jód, vitamin B1).

Největším plusem je však vynikající chuť tyčinek. Hned jsem si je oblíbila. Je možné zakoupit ve dvou příchutích - brusinky s malinou a s čokoládou. Vychutnávala jsem si je denně ať už na procházce s kočárkem nebo s Carem v teple domova. Mým favoritem je brusinka s malinou, ač mám čokoládu moc ráda, variace bez ní si mě získala více.

Natálka si na chuť a kvalitu mlíčka taky nestěžuje. Přibírá v průměru 250-300g týdně prdelka moje.

Děkuji modrému koníkovi a společnosti Nutricia za možnost testovat tento produkt! Nebýt koníka tak o těchto tyčinkách ani nevím. Jen bych uvítala více příchutí a možností výběru při koupi, dále snad už jen trochu nižší cenu, ale co bychom pro sebe a svá miminka neudělaly.

Teď už vím, že mé každodenní mlsání alespoň padá na úrodnou půdu.

18. lis 2016

Taky je bastim a jsou výborný!!!🙂

18. lis 2016

Zkusím, snad zapomenu na jiné sladkosti 😀

18. lis 2016

@vapka Zkus, já byla vážně mile překvapena 🙂

18. lis 2016

Začni psát komentář...

Odešli