konik_testuje
28. říj 2016
3376 

Vaše zkušenosti s Nutrimama Profutura

Aktualizace: 

Recenze prvního testování tyčinek Nutrimama Profutura naleznete ve fóru tady.

Druhé testování a recenze maminek ve fóru naleznete tady

-----

Milé maminky, dnes spouštíme přihlašování k testování Zkušenosti s Nutrimama Profutura od společnosti Nutricia. Je to produkt speciálně vytvořený podle potřeb kojících maminek. A proč je tak speciální? Protože je to praktická tyčinka, která v období kojení maminkám pomáhá doplnit klíčové živiny*. 

Tyčinka Nutrimama Profutura doplní živiny, zaženou hlad a ještě slouží jako zdravá chutná svačinka.

Co testujeme:

Kojení je tím nejlepším a nejpřirozenějším způsobem výživy pro správný růst, vývoj a podporu imunity miminka. Proto byly na základě 40 let výzkumu mateřské mléka vyvinuty doplňky stravy Nutrimama Profutura , které pomáhají pokrýt specifické výživové potřeby kojících žen a podpořit jejich imunitu díky kyselině listové, vitamínu C, železu a zinku. K dostání jsou ve dvou formách a to mléčný nápoj s vanilkovou příchutí a cereální tyčinky čokoláda & brusinky nebo maliny & brusinky.

Jako kojící žena máte oproti běžné ženě v reprodukčním věku o 20% vyšší výživové nároky. Cokoliv, co jíte nebo pijete, ovlivňuje složení mateřského mléka a dostává se, ať už přímo či nepřímo, k vašemu kojenému dítěti. Množství a kvalita mateřského mléka jsou tedy závislé mimo jiné na množství a kvalitě stravy, kterou přijímáte. Vaše tělo potřebuje živiny na zajištění svého chodu a zároveň na tvorbu mateřského mléka, což není jednoduché obzvlášť v období mateřství.

Proto bychom rádi poskytli k testování Nutrimama Profutura cereální tyčinky, které fungují jako rychlá svačina, jsou vždy po ruce a zároveň doplní klíčové živiny* matce a tím i jejímu miminku.

Více informací o produktu na Nutriklubu.

Koho hledáme:

Hledáme 10 kojících maminek s dětmi ve věku 0 až 5 měsíců. Budeme čekat na vaši recenzi, kterou doslovně zaplavíte fotografiemi, dojmy a názory. Recenzi zveřejníte ve svém blogu a ve fóru, ve vlákně, které bude věnováno tomuto testu.

Jak se zapojit?

Pokud se chcete zapojit, napište do komentáře pod tímto článkem, proč chcete testovat tyčinky Nutrimama Profutura. Hlavně se nebojte rozepsat a buďte originální, protože i zde platí, že čím zajímavější komentář, tím větší šance získat tuto zdravou mlsku 🙂

Čas máte do neděle 30.10. Výběr bude probíhat ve spolupráci s lidmi z Nutricie. Informovat vás budeme přes IP.

Pokud se chcete dozvědět více, přečtěte si článek o projektu "Vaše zkušenosti se značkou". Pokud nám chcete říct, co byste rady testovali, zveme vás do oficiální skupiny o testování na koníku.

Krásný den vám přeje konik_testuje!

#test_nutricia

*DHA, vit. C, vit. D, biotin, vit. B1, B2, B6, B12, kys. listová, železo, zinek, jód, vápník. Doplněk stravy. Není náhradou pestré a vyvážené stravy. Způsob použití a další informace naleznete na obalech a webových stránkách www.nutriklub.cz.

Komentář byl odstraněný

Ráda bych testovala tyto tyčinky především proto, že se mi často stává, že během dne při péči o to moje zlatíčko zapomenu na svačinu. Potom si to vyčítám, protože se snažím o vyváženou stravu a zdravý životní styl, obzvlášť v období kojení. Tyto tyčinky mi určitě pomohou pravidelně a hlavně zdravě svačit a zajistí mě a tak i mému drobečkovi dostatek energie a živin. Také už dlouho hledám ideální potravinu, kterou bych si mohla dát do boční kapsy u přebalovací tašky, abych na dlouhých procházkách s kočárkem měla vždy po ruce něco na zahnání vlčího hladu 🙂 Navíc miluji sladké, když jdu v obchodě kolem regálu se sladkostmi, úplě mě svědí ruka, ale pak si vzpomenu na těch 7 kilo, které mi ještě od porodu zůstaly a raději se překonám 🙂Tím, že si přes den tuto tyčinku dám, zaženu chutě a večer (možná) nesmím tabulku čokolády na posezení 😀

24. říj 2016

Chci testovat, protože stále kojim svého 2,5leteho syna a za pár dní přivítám na světě druhého. Budu kojit nejspíš oba. Navíc jsem ani po prvním těhotenství nezhubla a musela hledat vyvážený jídelníček a cvičit. Což s sebou obnášelo i stravovací doplňky. A ruku na srdce, kolik maminek kojí sourozence a cvičí? 😉

24. říj 2016

kojím svou 7 měsíční dceru, tak nevím jestli projdu sítem :D ale aktuálně ted hodně řeším stravu co potřebuji a co mi chybí, protože se cítím poslední dobou hodně unavená a začaly mi hodně padat vlasy atd :D

24. říj 2016

Dobrý den, ráda bych se přihlásila do testování značky, o které jsem donedávna vůbec nevěděla a dozvěděla jsem se o ní v porodnici díky Nutrimama Nápoji pro kojící maminky. Tak teď už vím o dalším výrobku této firmy 🙂 Bylo by super tyčinky testovat 🙂

24. říj 2016

Dobrý den taky se ráda prihlasim do testování. Taky kojim svou 5ti měsíční dcerku tak snad budu vybrána

24. říj 2016

Ráda bych se zúčastnila testování.Mám doma dvě děti.Syna Tobiáška 18 měsíců který už kojený není ale byl (sice jen 5 měsíců ale kdyby to šlo déle kojila bych ho klidně i teď protože kojení je opravdu dar a to nejlepší co může maminka pro své miminko udělat) a dceru Julinku 3 týdny kterou kojím hned od první chvíle co vykoukla na svět díky bondingu který nám byl dopřán. I z toho důvodu že mám tak malé děti se moc nestíhám najíst nebo napít tudíž zakousnout tuhle tyčinku během kojení,hraní se starším dítkem nebo procházkou po venku by se mi opravdu hodilo 🙂 Nejlepší na tyčinkách je určitě i to že nejenže jsou praktické ale také mají vše co maminka v období kojení pro své miminko potřebuje. Měla jsem možnost v porodnici vyzkoušet od této značky nápoj a velice mi zachutnal. Po tyčinkách jsem už pokukovala i v obchodě ale bohužel mi to finance nedovolují si balení zakoupit ☹ (5 kusů cca 120kč je pro mě opravdu hodně) Proto bych se ráda stala testerkou tohoto výrobku a budu doufat že vyberete právě mě 🙂 Radka

24. říj 2016

Taky bych se ráda zúčastnila, kojím malému je 8 a tyto tyčinky mi chutnají 🙂 jen škoda, že je ta cena tak vysoká

24. říj 2016

Mam 5 mesacnu dcerku a 23 mesacnu. Kojim. Moc casu na seba nemam. Preto aj tento prispevok bude kratky. Buď krmim jednu, alebo druhu. Jedlo vacsinou max. Dojem po tej starsej. Tak by sa mi hodilo nieco bohate na ziviny a zaroven rada mlsam 😉

24. říj 2016

Starsiho jsem kojila do 2,5 let; nyni mam 4 mesicni mimco a kojim. Pokud budu vybrana k testovani, nebudu se bat kriticky ohodnotit tycinky. 🙂 Ziju velmi zdrave a dle zasad spravneho stravovani

24. říj 2016

Do tohoto testování bych se ráda zapojila. Malému jsou 4. Měsíce a já bych se ráda začala lépe stravovat. Hlrdam vhodné potraviny k redukci váhy, ale aby neovlivnily kojení, protože malý dost trpí na koliky. Zajímalo by mne, jestli mne taková tyčinka zasytí, abych neměla chuť na jiné sladkosti a nechodila na jiné dobroty mezi jídly. Málo která tyčinka mi chutná tak bych byla dobrý posuzovatel.

24. říj 2016

Mám doma týdení dcerku Emmu, plně jí kojím. Bohužel často není prostor pro pořádnou svačinu a v klidu se najíst. Přijde mi, že jsem po porodu hodně shodila a že malá ze mě "tahá" živiny, proto bych ráda tyčinky vyzkoušela. Sama mám alergii na mléko proto mě tyto tyčinky zaujaly, je těžké najít na trhu něco bez mléka a zároveň zdravého.

24. říj 2016

Tak tyhle tyčinky bych testovat vážně chtěla (vlastně bych je chtěla mlsat už teď). V prosinci čekám narození miminka a moc dobře si pamatuji od první dcery, jak jsem byla furt vyřízená a neměla jsem čas si ani připravit nic k jídlu. Tyčinka by se dala jíst i během běžných činností s dítětem a kdybych při jídle vyčerpáním usnula, tak alespoň nebudu ničím politá 😉. Mám zkušenosti s "normálními" tyčinkami, tedy ořechovými a musli. Tak bych měla porovnání.

24. říj 2016

Ráda bych vyzkoušela i když kojim starší dítko

24. říj 2016

Rada bych prihlasila svoji mladsi sestricku @hanakucerova jako dik za to ze je jaka je .o))) Koji moji druhou neterinku Tamarku,ktere jsou temer 3mesice a ma ty nejkrasnejsi kukadla na jizni Morave .o)

24. říj 2016

Rada bych se zapojila, kojim tedy jen z jednoho prsu chlapečka 6m. Stravují se zdravě (ryby, zelenina, ovoce) sladké mám ráda, ale s. Tohle by bylo fajn.

24. říj 2016

Byla bych moc ráda, kdybych se mohla zůčastnit testování tyčinek. Plně kojím svého tříměsíčního syna, i když jsme s kojením od začátku trošku zápasili. Jsem šťastná, že jsme to nevzdali a kojení si vybojovali. Hlavně kvůli synovi se snažím jíst co nejzdravěji, ale popravdě je to s miminkem někdy dost složité, takže to jistí rychlovky jako krupice, míchaná vajíčka...proto se snažím doplňovat vitamíny pro kojící maminky a jednou jsem tak od manžela dostala i tyto tyčinky. Byla jsem k nim trošku skeptická, ale moc mile mě překvapily a byly super do přebalovací tašky 🙂

24. říj 2016

Ráda bych se do testování zapojila - mám 3,5m holčičku a poslední dobou začíná víc a víc objevovat svět a mě zbývá míň a míň času na pořádné jídlo a tyto tyčinky jsou plné všeho potřebného a navíc jsou praktickou rychlou svačinkou, která se dá stihnout i během náročného dne.

24. říj 2016

Také se přidávám do fronty 🙂
Jsem hrozný všežravec s chutí na cokoliv. Nebýt manžela, jsem už asi sud!!! Moje specialita je nemít chuť na snídani, pak nestíhat a nakonec se docpat vším čím to jde 😀 Synovi je 5 týdnů a dostává jen moje mlíčko. Až si sama vyčítám, že jsem krkavčí matka a nedbám víc o stravu.. Můj obrovský úspěch teď je, že jsem začala dodržovat pitný režim, huráá 😀 takže to chce ještě trošku popošoupnout s tím jídlem!

24. říj 2016

Ráda bych se zúčastnila tetování cereálních tyčinek, plně kojím svou čtyřměsíční dceru, která objevuje svět kolem a na jídlo není moc času.
Bohužel trpím alergií na mléko a tím pádem nemá až tak vyvážený jídelníček, jak bych chtěla a nemám moc možností z výběru jídel. Pokud jsou tyčinky bezmléčné a bezláktózové, budu moc ráda za vyzkoušení něčeho nového, co mi zajistí přísun vitamínů a "vylepší" mlíko naší malé 🙂 A mě doplní chybějící živiny 🙂

24. říj 2016

Moc ráda bych testovala tyto tyčinky, s kterými jsem se seznámila už při prvním porodu v porodnici a móóóc mi chutnají. Teď kojím dvacetidenní dcerku a právě při kojení si v pohodlí gauče ráda dopřávám nějakou takovou dobrotu. A toto by navíc bylo užitečné 🙂

24. říj 2016

Moc ráda bych s malou testovala, mlsáme takové dobroty moc rády. Děkujeme moc

24. říj 2016

Dobrý den, ráda bych se do testování zapojila hlavně proto, že 11.11. mám termín porodu druhého miminka a budu s těma všema povinostma ráda, když vše zvládnu. už teď je mi ale jasné, že budu myslet jen na děti a na sebe budu často zapomínat.... proto mít po ruce nějakou takovou tyčinku, která mi dodá energii, zasytí a pohlídá, abych měla všechny vitamíny, které při kojení potřebuju, to by se velice hodilo... 🙂
Budu ráda, když mě vyberete a hlavně i moje miminko, které by díky tomu mělo najezenou maminku a chutné mlíčko 🙂

24. říj 2016

Ne, nikdy.

24. říj 2016

Kojím tříměsíčního syna a tyčinky bych ráda testovala a využila jako zdravou odpolední svačinku při procházkách s kočárkem 🙂

24. říj 2016

Kojím miminko, které má ukončený 4.měsíc. Poslední dobou kojení bojkotuje kvůli zoubkům a já jsem z toho vcelku nešťastná. Třeba by to kojící tyčky mohly ovlivnit a nebo také ne. Ale dokud to nevyzkouším, tak to nezjistím. 🙂 Ale bojovat s ní za každou cenu nechci. Třeba se na nás usměje štěstí a kojení bude zase dobré. Uvidíme, kdo ví 🙂

24. říj 2016

Dobry den, velmi rada bych se zúčastnila testování Nutrimama tycinek. Kojim ted jiz cerstve 6mesicni dcerku a jsem tomu opravdu rada, protoze u synka nam kojeni neslo... Pro doplneni zvysenych naroku organismu piji mlecny napoj Nutrimama a bohuzel jim take obrovské mnozstvi cokolady a sladkého. Rada vyzkousim tycinky, ktere povazuji za idealni svacinku, jak pri prochazce s kocarkem, tak pri lenoseni doma 🙂 Dekuji, Michaela

24. říj 2016

Ráda se testování zúčastním. Kojím druhé dítě a k tomu velmi aktivně běhám, takže kvalitní výživa je pro mě nutností. A hlavně si ráda pochutnám 🙂

24. říj 2016

Plně kojim mojeho tříměsíčního Davídka, a je to veliký žrout. Minulý týden jsme byli na kontrole a vážil 7720g!! Třeba mi tyčinky dodají více energie, protože se cítím už fakt vycuclá😴

24. říj 2016

Přeji krásný den.. Ráda bych se zapojila-protože mě baví zkoušet nové věci..A také proto, že být matkou je občas dost náročné a vyčerpávající a každá si zasloužíme chutnou svačinku která povzbudí chuť i energii..Na nás, mámy, se docela zapomíná..Každý vidí krásné, voňavé a spokojené miminko-ale už si neuvědomuje, že za tím vším jsme MY! My, mámy na plný úvazek-které se (nejen) v noci budíme, kojíme, staráme se o své zlatíčka 24 hodin denně, 7 dní týdnu...Svými recenzemi bych tak dala vědět i všem dalším maminkám, že se na nás nezapomnělo a je tu něco, co nás "nakopne" 🙂

24. říj 2016

Ráda bych se přidala k těm co to otestují sice mám už 6 měsíční princeznu narodila se o 5 a půl týdne dřív než měla, ale naštěstí to po pár dnech rozdýchaly (menší autonehoda)a proto přemýšlím jestli moje kojení je plnohodnotné a má dostatek protilátek, když už kojím 4 princeznu. Tak to aby můj organizmus vydržel ještě hodně ,aby to ten náš drobeček dohonil.😉🍀

24. říj 2016

Dobrý den, začátkem listopadu mě čeká porod a strašně ráda bych pro svou radůstku připravila ty nejpřívětivější podmínky. Máme doma již připravené nápoje pro kojící maminky, na tyčinky jsem taktéž koukala a co jsem zatím slyšela, tak kojící mamina potřebuje pořád doplňovat energii a není nic lepšího než ji doplnit něčím 100% zdravím, proto bychom se moc rády zúčastnily.
Děkujeme a přejeme hezký den.

24. říj 2016

proč chci testovat? asi tak jako všechny tu bych ráda ochutnala něco co jsem ještě neměla 😉

24. říj 2016

Dobrý den, zkrátka padám na hubu, nestíhám nic.... syn 4 r, má svoje zdrav. problémy, které vyžadují velikou péči a moje 10,5m dcera je z 90% kojena, protože odmítá jídlo. V noci kojím co 2 hodiny, připadám si jako chodící zombie.

24. říj 2016

Zatím nekojím, mám do termínu 5 dní, ale ráda bych pak kojila a zdravá svačina by se rozhodně hodila. Třeba by pomohla i ke správnému rozjezdu. Nehledě na to, že zdravá svačina pomůže i s poporodními kily a že to bude boj 🙂

24. říj 2016
Komentář byl odstraněný

Chtěla bych otestovat jelikož mám syna 4 měsíce a nedělá mu dobře na břiško když jím vitaminy pro kojící a vzhledem k tomu, že i co se týče zeleniny a ovoce si musim dávat pozor tak by tohle mohl být fajn způsob jak dopnit vše potřebné

24. říj 2016

Tyčinky ráda vyzkouším a zhodnotím. V obchodě jsem se jim zatím kvůli vysoké ceně vyhýbala. Vyzkoušela jsem pouze nápoj, ve kterém je dle mého názoru docela citelná pachuť rybiny... a tak potřebné živiny pro sebe a mého 3,5 měsíce starého mrňouska konzumuju pravidelně v podobě nejrůznějších tabletek a tobolek. Někdy si ráno případám spíš jak aktér ze seriálu Návštěvníci, než to umělé vše spolikám ... jestli to vše potřebné je ve skutečnosti v chutné tyčince, tak sem rychle s ní 😉

24. říj 2016

Ze vsech maminek jsem to prave ja kterou vyberete a ja vam proto dekuji. ostatnim maminkam preji aby uspely v dalsim testovani. A hlavne nezapomente ze nejdulezitejsi je zdravi a zdrave sebevedomi. stastna maminka = stastny domov

24. říj 2016

Každým dnem čekám narození druhé dcerky, doma na nás bude čekat dvouletá princezna a myslím, že pak nastane kolotoč. Takže něco takového by se přesně hodilo, mít svačinku přímo po ruce 🙂

24. říj 2016

Kojim svou sestimesicni dcerku, ktera uz je vice narocna a tak to vypada, ze me doslova vycucava 😀 jeji potrebu chapu, preci jen je uu vetsi ditko, ale moc nevim, jak si co nejsnadneji a pritom rychle doplnit vyzivnost MM. Casu je malo a napady dochazeji, takze to aktualne vypada tak, ze se cpu od rana do vecera sladkym, coz me pomaha, ale vyzivova hodnota nulova :-/

25. říj 2016

Chtěla bych testovat, jelikož by to bylo moje první testování. Doma mi spinkají 2 děti, měsíční
Karolínka a 3 letá barunka. Péče o ně je občas velmi náročná. Miluji chvíle kdy holky spí a já si mohu vychutnat svou dobrotu chutnou a zdraví velmi prospěšnou.

25. říj 2016

Já už tyhle tyčinky i nápoj jím od porodu což je skoro 4 měsíce a myslím si, že pomáhá mléka mám dost a teče i smetánka malý je spokojený moc živin za celý den do sebe nedostanu tak aspon takto 🙂 my jsme moc spokojení a dáváme palec nahoru. 🙂👍👍👍

26. říj 2016

Chtěla bych testovat abych obohatila mlicko pro mou 5ti měsíční dcerku

26. říj 2016

No nevim...cokoliv cerealniho jsem si v prvnich mesicich po porodu dala tak mi malej vriskal kuli boleni briska .

26. říj 2016

Ráda bych vyhrála pro mou nevlastní dceru, má zrovna tříměsíční laktační krizi, bohužel není na koníku, tak ji ani nemohu označit, ani pozvat. Nestíhá, což spousta z nás zná. Alespoň na 4 dny si ji beru k sobě domů, aby se najedla, uklidnila, vyspala a kojila dál a ne jak já; já po 3 měsících dokojila. Děkuji.

26. říj 2016

Tak tedy nevím, jak zařadím mezi chleba s máslem a mezi další chod což je chleba s máslem, cereální tyčinku, ale zkusila bych to... 😝 Snad by se mi tam ta tyčinka s tím chlebem nepoprala... 😅 Opravdu mi přijde, že kvůli kojení, jím pouze chleba s máslem, abych náhodou nezpůsobila svýmu broučkovi bolení bříška... V podstatě u každého jídla si říkám, jéééé to nemůžu protože kojím... Tak pokud jsou tyčinky vhodné při kojení a nehrozí bolení bříška, tak ráda zařadím do svého jídelníčku mezi ten chleba s máslem... 😉 A pokud tedy nejsou moc sladké, protože jsem hodně omezila cukry, takže snad to nejsou tyčinky tlamolepky... 🙂

26. říj 2016

Plne kojim synka 3,5 mesice. Testovani bych se rada zucastnila proto, ze kvuli podezreni na alergii na bilkovinu kravskeho mleka mam trochu omezeny jidelnicek a casto se potykam s tim, ze nevim, co na svacinu. Navic vecne litam za starsim synem (2,5 roku), takze cas si v klidu sednout a najist se bohuzel nemam, takze tycinka je pro me idealni svacinka🙂

27. říj 2016

Mě už nezbyde nic jiného než spoléhat na Vás, že mi tyčinky pošlete k svačině, protože jinak to moc nestíhám. Zapomínám a zapomínám zabalit sebou i pro sebe na podzimní toulky lesem něco malého. Jak by taky ne. Máme tři kluky - 5r, 3r a miminko a je to pěkná divočina 😉 a hlavně batůžek je plný jejich dobrot, protože mají každou chvíli veliký hlad 😉

27. říj 2016

Dobrý Den, ráda bych se zúčastnila a zkusila štěstíčko o testování tyčinek! Jsem maminkou 5týdenní Natálky, plně kojím, bydlím daleko od mých rodičů a jak už to tak bývá, věnuji se na 100%své princezně a na sebe často zapomínám... Před těhotenstvím jsem jedla pravidelně a zdravě... Teď jsem ráda když na svačinu zhltnu sušenku a ještě se bojím, zda ji mohu sníst. Jelikož mám první miminko, nemám zkušenosti, ale snažím se je získat jak jen to jde. Tyčinky by byly ideálním řešením... A také trochu sobečtěji - děsně ráda bych je ochutnala!!! A taky jsem tu ještě nikdy nic netestovala a poslední důvod 31.10. Mám narozeniny tak bych výhru měla jako dárek 😂

27. říj 2016

Ahoj! 🙂 ráda bych se zapojila do testováni, protoze uz pred tehotestvim jsem milovala muslli tycinky. Poté me opustila chut na sladky a ted po porodu mam k snidani ovesné kase s cokoladou k obedu gumový medvidky a k večeri nachos :D a myslím ze je potreba se vratit do trochu zdravejsiho chodu.. nehlede na to, ze toto pro moje kojeni neobsahuje vubec zadne ziviny a kvalitni slozky. A tak tycinkou na testovani muzu zahnat tu silenou chut na sladky a pritom dodat sve lasce to co potrebuje. 🙂 dekuji za moznost o to hrat! 🙂

27. říj 2016

Ahoj, ráda bych se zapojila do testování. Protože ta moje prdelka toho naspí jen velmi málo, nestíhám se moc najíst přes den. Kdybych ovšem měla po ruce takovou musli tyčinku, která je ještě určená pro mne, jako pro kojící mamku dvou měsíční holčičky, určitě bych měla víc energie a ještě bych si dala něco moc dobrého. 🙂 i Rozálka by to prý ocenila 🙂

27. říj 2016

Hezký den přeji, ráda bych se zúčastnila testování a vyzkoušela tyto tyčinky. Vážím si toho, že někdo myslí i na kojící maminky a dokázal vymyslet něco tak úžasného jako jsou tyto cereální tyčinky. Bohužel se mi stane, že mě přepadne mlsna a dlouho přemýšlím jak jí zahnat. Věřím, že tento produkt je dokonalým způsobem jak tento zlozvyk zahnat, dodat tělu potřebné živiny a vitamíny a utišit hlad, když není možnost se jinak posilnit. U prvního syna jsem řešila pouze doplňky stravy ve formě tabletek, ale teď po sedmi letech se zaměřuji na širší okruh, jak dodat mému tělu zdravou stravu a hlavně v prvé řadě miminku. Doma máme 5 týdenní holčičku a snažím se dodržovat zdravý a vyvážený jídelníček, aby bylo kvalitní mlíčko také pro naší princeznu 🙂 ❤. Jelikož strava je v období kojení a hlavně první 3 měsíce po porodu velmi omezená, tak věřím, že tyčinky dopomůžou k tomu, aby tělo dostávalo vitamíny, které bohužel v dnešní době v jídle a běžně dostupné prodejní síti těžko nalezneme. Děkuji za tyto testovací stránky a i když bych tyčinky nevyhrála, tak si je ráda zakoupím. 🙂

27. říj 2016

Mám 5-ti týdenní dceru a kojím, tedy snažím se kojit, ale mlíčko mám asi slabší ☹ Hledám všemožné způsoby, jak pomoci mlíčko zlepšit, aby ho bylo více. Užívám kapky Emulips, právě jsem si objednala odsávačku mateřského mléka a chci vyzkoušet i různou stravu pro vylepšení mlíčka. Snad se to zlepší...

28. říj 2016
Komentář byl odstraněný

Dostala jsem v porodnici v dárkovém balíčku a jeste své jsem kupovala v DM drogerie. Celkem mi chutnalo beusinky čokoláda. Celkově mi ale přijdou takové sussi a hůř se polyká, než běžně mussli tyčinky. No a bohužel ta cena je taky vyšší.

Každopádně je to rychlá a velmi vhodná svačina pro mamu novorozenete a 2.5 letého akčního dítka. Kolikrát nemám čas se vůbec nasvacit a zásoba tycinek by mi hodně pomohla.

28. říj 2016

Hezký den, velice ráda bych se zapojila do testování těchto tyčinek. Kojim svoji 4týdenní dcerku. Před porodem jsem jedla zdravě a vyváženou bezživočišnou stravu šestkrát denně, teď jsem ale ráda, že zvládnu si nachystat a sníst alespoň tři porce denně, tím pádem nestiham sledovat, kolik čeho přijímám a byvam unavená.
Proto bych byla moc ráda a vděčná za zkušenost s těmito tyčinkami.

28. říj 2016

I já bych se ráda zapojila do testování tyčinek. Jsem mamka tříměsíční holčičky, která je pěkný jedlík a já pořád trpím hlady. A tím nemyslím že bych nejedla, ale prakticky nonstop mě honí mlsná. Navíc mám dost zúžený výběr stravy, jelikož náš drobeček trpí na bolesti bříška. Po třech měsících vyprchaly hormony s energií a já začínám být unavená. Tudíž tyčinky by mě mohly opět nastartovat 🙂 přidávám fotecku naší hladové dračice, aneb sežeru mámu, tátu a žirafu 😂

28. říj 2016

Dobrý den, také bych ráda testovala tyčinky. Jsem stále v jednom kole a na svačinu není vždy čas. Takováhle vitaminová bomba by ke svačině byla super. Ráda bych ochutnala..🙂

28. říj 2016

Ráda bych testovala tyčinky Nutrimama a to především ze dvou důvodů: Jsem maminka od dvou dcer, které vyžadují přes den spoustu času a pozornosti, obzvlášť ta starší a tak se občas zastavím až večer, kdy si uvědomím, že jsem za celý den měla s bídou rohlík. A protože stále kojím naší čtyřměsíční holčičku, není to zrovna dobře. Pak si to vyčítám, že jí nedám do mléka nic moc dobrý základ. A navíc jsem poslední dobou každou chvilku nemocná, tak mám strach, zda mám v těle vůbec dostatek všech vitamínů a důležitých látek, které předám malé. Proto vyzkoušení těchto tyčinek by stálo za to. Jsou skladné, takže se dají v klidu snadno hodit do tašky a jít třeba na celodenní výlet. A v neposlední řadě taky ráda mlsám 🙂

28. říj 2016

Hezky den 🙂 kojim 4.mesicniho chlapecka a je to sileny otesanek. Prvni dva dva mesice jsme jen lezeli a kojili, ted uz basti alespon po dvou hodinach(i v noci), ale je to kontaktni miminko, takze nemam na nic cas. V kocarku, ani v nositku se mu nelibi, jenom na ruce a ja bych diky nedostatku energie porad jedla sladke 😀 maly ma uz 8500g , proste me pomalu a jiste chce asi snist 😀 predecvcirem mu vylezly i dva zoubky, takze uz me jen nevysava, ale i kouse jako pirana 😀 treba by mi Vase tycinky dodaly alespon trosku sily na toho meho zavislacka 🙂 parkrat do tydne si davam po ranu i mlecny napoj nutrimama a moc mi chutna.

28. říj 2016

Dobrý den,
jsem maminkou dvou dětí - plně kojím svou skoro 3m dcerku a staršímu synovi je byly 15. října 2 roky.
Jsme stále v pohybu - péče o mladší, obíhání kroužků se starším, péče o domácnost, práce (jsem lektorkou programu pro nejmenší dítka)...někdy se prostě stane, že aby byly spokojené děti, tak se zanedbávám...nejím, tak jak bych měla, plácám páté přes deváté a to není pro malou dobře...
Tyčinky mne nadchly a určitě si je i přes "nevýběr" koupím. Rychlá plnohodnotná svačinka 🙂.

29. říj 2016

Tyčinky bych ráda testovala, protože plně kojím svého dvou měsíčního syna. Každý den když vyrážíme na procházku, musím si do tašky přibalit nějakou dobrotu, protože mě honí mlsná nebo malý hlad i když sem před tím jedla. Takže tyto tyčinky by byly ideální - já bych si zdravě smlsla na procházce a malý pak v mlíčku 🙂

29. říj 2016

Dobrý den, ráda bych otestovala tyhle tyčinky, mám ráda musli a tyčinky si kupuji dost často, ale tyhle ještě neznám. V lednu čekám druhé mimčo a tyhle tyčinky by se mi mohli při kojení hodit, člověk vždycky nějak potřebuje rychle doplnit energii a musli tyčinky jsou na to super:o)

30. říj 2016

Velice ráda bych otestovala tyčinky Nutrimama profutura, protože mám 3 měsíční dceru, kterou kojím několikrát za den a často i v noci (už se jí klube zoubek) a starší 3 letou dcerku, která má energie za 2 kluky a od malička moc nespí a obě mé berušky mě tak zaměstnávají 24 hodin denně 7 dní v týdnu na 20%. Zato já mám energie nějak stále méně a není čas jí dobít, což by mi tyto super tyčinky určitě umožnily🙂

30. říj 2016

Tyčinky bych velice ocenila. Jelikož jsme začali v pátek s rekonstrukcí domečku, budu potřebovat neustále něco při ruce na doplnění energie, protože lítat kolem miminka, pracovat na domečku a ještě k tomu vyvářet bude vážně náročné, tak by se nám nějaké živiny navíc hodily 🙂.

30. říj 2016

Velice ráda bych se do testování tyčinek pro kojící maminky také zapojila. Každým dnem, už velice netrpělivě (jsem již po termínu), očekávám příchod mého prvního miminka. A po přečtení informací o tomto výrobku neváhám a zkouším štěstí. 🙂 Velkou část těhotenství bojuji s tím, abych do sebe dostala co nejvíc živin a vitamínů. Bohužel ne zcela se mi to daří. Chybí mi především železo a to pociťuji znatelně. Nekonečná únava. Věřím, že při kojení miminka to bude ještě náročnější a tyto tyčinky by mě mohly posloužit nejen jako rychlá a chutná svačinka, ale také jako způsob, jak do svého těla dostat zase o něco více z toho, co tělo opravdu potřebuje.

30. říj 2016

Děkujeme všem maminkám 🙂 Máme radost, že je o testování Nutrimama Profutura tyčinek takový zájem. Nyní probíhá výběr 10 maminek a brzy se dozvíte, jak to dopadlo. Ještě jednou všem děkujeme a přejeme krásný den s vašimi drobečky 🙂

31. říj 2016

Ahojte,

v první řadě se vám chceme poděkovat za zájem, maminky již byly vybrány.

Po výběru, který proběhl, jsme vybraným uživatelky zaslali IP. To znamená, že ty, které byly vybrány pro testování, dostali zprávu s pokynem co a jak dál. Ale nezoufejte! Zapojte se i do dalších výzev a zkoušejte dál.

Každé jedné z vás zašleme tři srdíčka. 🙂 ❤

Krásný zbytek dne vám přejeme!

konik_testuje

@mickeila, @monca87, @lagerthaa, @hanulii, @kazzyy, @radkon, @lillitka, @zuzanamil, @zaverecneprace, @krteczech, @eamit, @mafrinka, @sarka49, @peetrunka, @katynka1, @hanica83, @sylde, @evulinka27, @monasdo, @pita1, @mafinaa, @vpb, @elikup, @weronyc, @lenkabukov, @lilulilu, @frantiska85, @janiikas, @bednaluca, @jituska3, @petralak, @whatty, @mina_, @brindik, @7of9, @hankaczech, @hanakucerova, @lucianapolis, @gerdee, @sasbu, @kafrie14, @boodlinka, @nikykiky, @banditarich, @tadeasek2016, @dora13, @kacazagi, @luciiiet, @radixx, @olivieo, @misha1983, @lussinda83, @chris_n, @konekokira, @hhranolka, @hubule, @misfitka, @kamicek1993, @superterik, @klakaroli, @horri, @lisey, @dzejnin, @chelseaa, @katka_nutricia

3. lis 2016
Komentář byl odstraněný
14. lis 2016

Začni psát komentář...

Odešli