Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    lenkabukov
    4. črc 2021    Čtené 88x

    Testování Sunar BIO, aneb od teď jsou na našem seznamu

    Milé koníkovky,

    když začalo testování příkrmů, neváhala jsem a přihlásila našeho syna Mikyho (nebo jak by řekl můj manžel "PANA HLADA"). K našemu velkému překvapení byl vybrán a já se radovala spolu s ním, protože testovat jídlo, no kdo by nechtěl! 

    Měli jsme možnost otestovat pět druhů příkrmů pro různé věkové kategorie.

    • 1. BIO dýně, brambory, olivový olej pro děti od uk. 4. měsíce
    • 2. BIO zelenina, telecí maso, olivový olej pro děti od uk. 6. měsíce
    • 3. BIO zelenina, kuřecí maso, rýže, olivový olej pro děti od uk. 6. měsíce
    • 4. BIO zelenina, krůtí maso, čočka, olivový olej pro děti od uk. 8. měsíce
    • 5. BIO zelenina, pražma královská, olivový olej pro děti od uk. 8. měsíce

    Balíček jsem s nadšením rozbalovala a prohlížela si očima, jak příkrm vypadá. Nebyla to na první pohled žádná „kejda", ale krásný příkrm, který bych si s chutí dala i já. Sama bych nejedla něco, co se mi na první pohled nelíbí a rozhodně bych to nedala ani svým dětem. Nicméně příkrmy Sunar BIO mě opravdu velice konzistencí překvapily.  

    V době hlavního vypuknutí testu jsem byla se starší dcerou v nemocnici a náš, minimálně 10x denně kojený, Mikuláš, zůstal doma s tatínkem. Tatínek přebral mou funkci, ale co kojení? Světě div se, našemu Mikymu stačily místo mého prsa příkrmy od Sunar BIO. 

    Každou skleničku snědl Miky na posezení, což nás mile překvapilo, protože začalo období, kdy je prskání, patlání a dělání blbostí u jídla neskutečná sranda. Jediné, co mě malinko znejistilo...

    ...u pražmy jsem malinko váhala, jestli ji Miky sní, protože ryby v příkrmu mu moc nechutnají. Manžel říkal, že na něj nezbyla ani lžička, takže opravdu pochvala a my už konečně víme, který příkrm s rybou koupit, když mu nejede ani losos s kaší od maminky. 😃

    Když jsme se vrátili z nemocnice, zbyl nám tam ještě jeden příkrm na testování. Jak to dopadlo, můžete mrknout na této fotce. 

    Chutná nám, Mikymu i naši 5ti leté dceři.

    Co opravdu velice oceňuji, je tvar skleničky, která není nikde uvnitř zaoblená a jde krásně vyškrábat, aniž by v ní cokoli zbylo. 

    Sečteno, podtrženo, naše testování se vyvedlo a my s čistým vědomím a svědomím můžeme doporučit příkrmy dál. Dobrou chuť! 💋

    #test_sunarbio2 #recenze #zkusenosti_sunarbio10

    Ahoj holky, tady se ví všechno, tak jdu prosím s dotazem ohledně Eneschopenky. Na pracovní neschopnost jsem nastoupila 9.1.2020. Nyní mi přišla výplatní páska od zaměstnavatele a bohužel tam nemocenskou nemám zapocitanou, ale bylo mi řečeno, že lístek na peníze se také odesílá elektronicky. Jak to prosím je? Kdo tedy ten lístek posílá a hlavně, kdy se posílá? Představa, že jsem celý měsíc bez koruny, tak mě mrskne..... K dr jdu až 13.2., ale v PN budu pokračovat dál.