Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    #test_yvesrocher2
    Po ránu opět čištění tentokrát a pěnou která je fakt bezva a protože dnes jdu s dětmi k Dr tak se dávám také masku ať se cítím dobře

    #test_yvesrocher2
    Tak po ránu micelární voda, poté vyčištění pleti a nakonec super jemný peeling a pleť mám krásně hladkou. Včera večer první použití masky a výsledek, super, pleť je krásná a voňavá

    #test_yvesrocher2
    Je 11:56 někdo klepe na dveře, jdu otevřít a tam na zemi balík, jdu domů otevřu a ejhle krémy na testování 🥰

    kazzyy
    7. čer 2020    Čtené 260x

    Fridababy? Opravdu úžasná možnost testování

    Jednoho dne koukám na koníka, a co to? Možnost dalšího testování, tentokrát Fridababy? Fajn, no tak to musím zkusit. Za několik dní mi došel balíček. Teda to je opravdu paráda. 

    Jako první používám rektální katetr. Masíruji Lucince bříško, protože má prdíky, kupodivu samotnou masáží nějaký ten prdík vyšel, ale i tak vytahuji rektální katetr a i když se divím, jak je rozdílný oproti rektální rource, vsouvám jej Lucii do zadečku a opravdu za pár vteřin se ozývá jakýsi zvuk a katetr se začíná plnit. Toto jsem opravdu nečekala. Oproti rource se snadněji používá a já jsem teda smutná, že katetr již nemám. 

    Nosní odsávačka taky super. Hlavně narozdíl od klasické odsávačky ji mohu mít stále u sebe ve fajn krabičce a nestane se mi tak, že by mi ji "kradly" starší dcerky. Samotné použití odsávačky jsem měla možnost vyzkoušet, ale u starší Verunky, protože zrovna ta měla rýmu a i když teda smrkat umí, šlo to hladce. 

    Taky kapky jsem vyzkoušela na Verunce a super, za pár dní byla bez rýmy. Kapky i lépe snášela, tak vím, že jakmile Lucka dostane svou první rýmu, hned beru do ruky onu odsávačku a následně poté kapky. 

    Jediné, co jsem teda nevyzkoušela, a to je mi líto, je gel na zoubky a náprstek. Bohužel malé ještě zoubky nerostou a ani v mém okolí není žádné miminko, kterému zoubky rostou. Ale určitě vyzkouším, jakmile malé prdelce zoubky porostou. 

    Závěrem bych chtěla ještě jednou poděkovat za možnost tuto značku vyzkoušet.

    #test_fridababy #recenze #zkusenosti_fridababy

    #test_fridababy
    Moc děkuji za možnost testování těchto výrobků. Zásilka dnes došla a mám ohromnou radost

    kazzyy
    18. zář 2019    Čtené 381x

    Jak mě Modrý koník opět potěšil

    Byl to víkend když jsem okomentovala testování babydove 2 a vůbec jsem nedoufala že bych mohla být vybraná když jsem byla mezi posledními. A následující pondělí mi přišla báječná zpráva od modrého koníka a to že jsem byla na toto testování vybrána. Srdíčko mi zaplesalo.

    Na konci týdne mi přišla SMS že mi bude doručen balík od MK, a přiznám se že jsem na to úplně zapomněla a to pak byla radost když kurýr zvonil, a jakou měli moje princezny radost ro bych vám přála vidět. 

    Hned večer jsem jim vlásky i tělo umyla přípravkem na tělíčko a vlásky a jak byly holky rády, že je mydlím a po koupeli i mažu mlékem po koupely ani do pyžamek nechtěli. Tak jsme koupali den co den jen vlásky jsme každý den nemyly. Během testování se jejich pokožka krásně zjemnila. Holky si to zamilovaly a já musím kupovat jen tyto výrobky. 

    Závěrem bych chtěla Modrému koníku moc poděkovat že mi umožnily testovat tento výrobek z řady babydove. A už se těším na další a další testování, třeba budu mít zase někdy štěstí 😘. 

    P. S. Proč píši tak pozdě? Protože mi na mobilu neustále když jsem chtěla vložit fotku vždy vyskočila úvodní stránka 😔 nakonec to šlo 😉

    kazzyy
    6. říj 2018    Čtené 435x

    Baza plus krém

    Jednoho dne jsem se zapojila do soutěže o testování tohoto výrobku. Několik dní po zapojení mi přišly srdíčka s tím že jsem nebyla vybrána, jaké bylo asi po týdnu mě překvapení když jsem v interní poště našla vzkaz že jsem přeci jen vybrána byla. 

    Blížilo se datum když mělo začít testování a přesně v den kdy začalo zazvonil zvonek a pošťák mi donesl tento výrobek 😍. 

    Začala jsem tedy mazat, nejdříve prdelku mladší dcerky protože zrovna den před tím se mi nedopatřením oprudila, namazala jsem celkem 3x a Verunka měla prdelku znovu jako miminko. Taky spálenina starší dcerky se hojila lépe než doposud. 

    Teď už to má zahojene jen nemám aktuální foto a malá už spinká. Byl pátek když přítel přijel domů z práce a na nohách samé odřeniny, tak jsem u jemu mazala nohy a trochu mu dala i do práce a opravdu rychle se to hojilo sám to přiznal, ačkoliv mi neposkytl žádné fotky tak se za to můžu opravdu zaručit.  Mažu holčičkám prdelky před každým spaním a i když se mladší v noci pokadi a já to zjistím ráno, tak Baza plus krém je tak báječný že se nekoná žádná červená prcinka. 

    Tak všem vřele tento krém Baza plus opravdu doporučuji a i já si ho určitě budu kupovat až mi dojde 😍

    kazzyy
    19. čer 2018    Čtené 443x

    Ultramat Turbo mop Vileda

    Ahoj, je to asi častý začátek ale já tak začnu také. Jmenuji se Jitka je mi skoro 32 let a na MK jsem od října 2015 kdy jsem čekala svou první dceru Kristýnku. Sem tam jsem se zapojila do nějakého zájmu o testování a tedy nikdy jsem nebyla vybrána. A tak když jsem 28. května dostala oznámení o testování plochého mopu Ultramat turbo od Viledy trochu jsem váhala, zkusit to nebo nezkusit? Nakonec jsem to zkusila a protože mám dvě krásné děti tak jsem na to i zapomněla. A jaká byla má radost když jsem 4. června obdržela zprávu o tom že jsem byla vybrána a už jsem netrpělivě čekala až mi tento zázrak přijde.

    A tak přímo v den kdy mělo začít testování mopu Ultramat turbo od Viledy, dorazil tedy 11.června. Hned jsem ho složila, zametla chodbu i kuchyň a už ho chtěla vyzkoušet, ale... Sakra jak se ten mop. Dává do té ždímačky vždyť to v tom lítá... Ale u druhého pokusu o ždímání už jsem to viděla a ždímala o stošest. Samozřejmě to hned zaujalo i mou starší dcerku která mi musela pomáhat a pořád šlapat na šlapátko.

    Ale abych se vrátila k otevření krabice, hned jsem složila kýbl, na tyčku jsem dala nástavec na žínku a těmi bezva cvočky jsem připevnila žínku na tyč. Tu jsem pak vysunula směrem nahoru a měla jsem to za celé, mrkla jsem na obrázek na krabii a až pak jsem vysunula tyč i směrem dolů. A Mo
    p byl hotov.

    Vytírá se s ním naprosto skvěle, žádné šmouhy, lehká manipulace a jak je lehoučký a ani záda konečně u vytírání nebolí. Už se těším na to že budu na konci tohoto týdne vytírat hlavní chodbu u nás v domě kde to má
    me nastaveno tak (nechápu proč), že my co bydlíme v 2 patře (uplně nahoře) musíme vytírat celý dům z vrchu dolů a nebudou mě bolet záda.

    Miluji tento plochý mop Ultramat turbo Vileda