kazzyy
19. čer 2018
443 

Ultramat Turbo mop Vileda

Ahoj, je to asi častý začátek ale já tak začnu také. Jmenuji se Jitka je mi skoro 32 let a na MK jsem od října 2015 kdy jsem čekala svou první dceru Kristýnku. Sem tam jsem se zapojila do nějakého zájmu o testování a tedy nikdy jsem nebyla vybrána. A tak když jsem 28. května dostala oznámení o testování plochého mopu Ultramat turbo od Viledy trochu jsem váhala, zkusit to nebo nezkusit? Nakonec jsem to zkusila a protože mám dvě krásné děti tak jsem na to i zapomněla. A jaká byla má radost když jsem 4. června obdržela zprávu o tom že jsem byla vybrána a už jsem netrpělivě čekala až mi tento zázrak přijde.

A tak přímo v den kdy mělo začít testování mopu Ultramat turbo od Viledy, dorazil tedy 11.června. Hned jsem ho složila, zametla chodbu i kuchyň a už ho chtěla vyzkoušet, ale... Sakra jak se ten mop. Dává do té ždímačky vždyť to v tom lítá... Ale u druhého pokusu o ždímání už jsem to viděla a ždímala o stošest. Samozřejmě to hned zaujalo i mou starší dcerku která mi musela pomáhat a pořád šlapat na šlapátko.

Ale abych se vrátila k otevření krabice, hned jsem složila kýbl, na tyčku jsem dala nástavec na žínku a těmi bezva cvočky jsem připevnila žínku na tyč. Tu jsem pak vysunula směrem nahoru a měla jsem to za celé, mrkla jsem na obrázek na krabii a až pak jsem vysunula tyč i směrem dolů. A Mo
p byl hotov.

Vytírá se s ním naprosto skvěle, žádné šmouhy, lehká manipulace a jak je lehoučký a ani záda konečně u vytírání nebolí. Už se těším na to že budu na konci tohoto týdne vytírat hlavní chodbu u nás v domě kde to má
me nastaveno tak (nechápu proč), že my co bydlíme v 2 patře (uplně nahoře) musíme vytírat celý dům z vrchu dolů a nebudou mě bolet záda.

Miluji tento plochý mop Ultramat turbo Vileda

#test_vileda4

#recenze

Začni psát komentář...

Odešli