hhranolka
22. lis 2016
99 

Výsledek testování

Jakožto maminka 4- měsíční slečny jsem se přihlásila do testování tyčinek Nutrimama Profutura. Můj veliký jedník mě do slova a do písmene vysává 🙂

K mému překvapení jsem byla vybrána mezi testující maminky. Balíček od koníka dorazil velmi, opravdu velmi rychle, za čož děkuji.

Balíček obsahoval 1x tyčinky Brusinky a čokoláda, 1x tyčinky Brusinka a malina, 1x vzoreček mlíčka pro kojící maminky a zajímavé čtení. 

Krabičky jsou úžasné a jsou vhodné jako dáreček pro nastávající maminku, nebo když se jde přát k narození miminka. 

Po rozbalení jsem byla hodně zklamaná, čekaly na mě tyčky v hodně obyčejném obalu bez potisku. Jen malým písmem na kraji je napsána příchuť. Což je pro mě veliké minus, jelikož jsme doma zvyklí vše vybalovat z krabic a ukládat do skříně do pořadačů. Tudíž vždy když jsem si chtěla dát danou příchuť, tak mě čekalo vybírání a hledání. Ale jak jsem si všimla v recenzi ostatních holek, tak nekomu dorazily tyčky s potiskem. Tak nevím, co je novější balení.

Teď k samotným tyčinkám

tyčinky se liší při pohledu vlastně jen posypem čokoládou.

Brusinky a čokoláda - tak to byla má první volba. Čokoládu miluji. Chuť vyvážená brusinky trpké(kyselé) kompenzované sladkou čokoládou v příjemné kombinaci. Za mě moc dobrá tyčinka, která výborně zažene "mlsnou".  Tyčky jsem si brala s sebou, pokud jsem vyrážela na delší procházku, či na kroužek se starší dcerou. Jedna tyčinka bohatě nahradí jednu dávku jídla(svačiny).

Brusinka a malina - tak u této tyčky převažují spíše negativní emoce. Tyčinka je opravdu hodně kyselá, ale zároveň zůstává v puse hodně sladká a umělá příchuť. Dokonce díky kombinaci kyselosti a sladkosti nejsem schopna tyčku sníst najednou, mám ji většinou na 2x. Cítím se více najedená, dříve sytá. Což je fajn - vydrží 2x déle. Ale prostě ta chuť není ono.

Verdikt: příchuť Brusinky a čokoláda je tyčinka přesně pro mě, zasití mě, chutná mi. Koupím si ji znova a můžu všem doporučit. Jen bych si přála, aby se i uvnitř krabičky schovávala tyčinka s alespoň trošku atraktivním obalem. Tyčky se staly nedílnou součástí mojí kabelky pro případ, že se někde zdržím, či že na mě přijde hlad, chuť či mlsná.

#test_nutricia

Ono tu chut ovlivnuje te vitaminovy premix :( Me kvuli tomu nechutnaji,je to z toho dost citit.

22. lis 2016

Dobrý den, jsme rádi, že se Vám testování líbilo. Máte pravdu, že na trhu se momentálně vyskytují dvě varianty, protože jsme přecházeli na nový obal. Obal s postikem je novější nicméně obsah stejný 🙂 Hezký den

23. lis 2016

@katka_nutricia to je opravdu dobře...protože z tohoto obalu nikdo nepozná co to je...takže za dobu co se testovalo, tak jsem to musela několikrát vysvetlovat, že je to moje tyčka 🙂

23. lis 2016

Začni psát komentář...

Odešli