icon
1 / 180
Štouchané brambory s pažitkou, dušený špenát na cibulce a steak z lososa - jen pokapaný limetkou, osolený a opepřený 4mi druhy pepře :-) Lahoda :-)
avatar

parádní, vyhrála by jsi určitě prostřeno!

Odpověz
22. říj 2013
avatar

@extremsvatba jééé, děkuji 🙂

Odpověz
22. říj 2013
avatar

asi k vám přijdu na oběd 🙂

Odpověz
22. říj 2013
avatar

tuto kombinaci zbožňuju - teď budeme mít lososa až na vánoce - zavedli jsme tradici místo kapra

Odpověz
6. lis 2013
avatar

Klári, losos je pečený nebo smažený na pánvi? 🙂 A do špenátu přidáváš i česnek nebo ne? 😉 Dneska se chystám na lososa poprvé, nějak jsem nikdy ryby nemusela, ale poslední dobou mě chytly 😉 Díky!

Odpověz
1. pro 2013
avatar

@janinous Jani, tenhle je dělaný na klasické steakové pánvy cca 5-6 minut z každé strany. Podle výšky toho steaku, když je nižší, stačí do pěti minut. A do špenátu dávám stroužek, aby to mělo chuť 🙂 myslím si, že to holkám nemůže moc uškodit 🙂 ať se povede 🙂

Odpověz
1. pro 2013
avatar

mnam, moje oblibene!

Odpověz
6. pro 2013
avatar

júúú, tak to vypadá nádherně a určitě i výborně chutná, nepohrdla bych 🙂

Odpověz
20. pro 2013
avatar

@ulicnice děkuji 🙂 my to milujeme 🙂

Odpověz
20. pro 2013
avatar

začínám se zdravým jidlem a toto vypadá mnamozně 🙂 asi taky uděláme 🙂 lososa měl náš domik na vánoce ... a i tomu moc chutnal 🙂

Odpověz
7. led 2014
avatar
Odpověz
10. led 2014
avatar

woooouuu, tak tohle můžu! Máte moc krásně naservírované, slintám 😀

Odpověz
8. bře 2014
avatar

Tohle milujeme 😵 Zrovna dneska jsme měli lososa k obědu 🙂

Odpověz
28. dub 2014
avatar

@osicenka my také 🙂

Odpověz
28. dub 2014
avatar

Lososa jsi pekla na oleji, nebo na másle?

Odpověz
31. kvě 2014
avatar

@berev tohohle konkrétně na oliv. oleji - je dělaný na pánvi 🙂

Odpověz
31. kvě 2014
avatar

Mnamka lososa miluju !!!! Vypadá to luxusně

Odpověz
21. čer 2014