Používáme cookies. Více informací zde.
Zavři
    18 / 180
    Pečené vdolečky v troubě s hruškovými povidly. Delikatesa náramná ♥♥♥
    30. říj 2013

    Mňam 🙂 Klárko, v sobotu připrav něco podobného, my se stavíme 😀 😀 😀

    30. říj 2013

    @luciasek30 🙂 je to vážně mňamka 🙂 klidně se stavte, holky 🙂

    30. říj 2013

    @klaire22 Jen neříkej dvakrát 😀 🙂

    30. říj 2013

    @luciasek30 já bych vás moc ráda poznala konečně osobně 🙂 jen teda my máme víkendy lehce zapikané, ale ve všední dny není problém 🙂

    30. říj 2013

    Vyzkouším 🙂

    31. říj 2013

    Skusíme upéct 🙂

    13. lis 2013

    @mencanda opravdu doporučuji. Je to rychlovka, není to mastné a je to fakt mňamka 🙂

    13. lis 2013

    @klaire22 kam na hrušková povidla???

    13. lis 2013

    @luc1979 jsou domácí 🙂 klasické rozvařené hrušky se skořicí a troškou cukru 🙂

    13. lis 2013

    jakoby marmeláda? Já dělám švěstkové v troubě, miluju hruškové z Valašska, na frgálech mňam 🙂 🙂, asi budu muset vyzkoušet domácí 🙂

    15. lis 2013

    @luc1979 to jsou jen nastrouhané hrušky a rozvařené, jako jablíčka 🙂 a mohu se zeptat, jak děláš ty švestkové v troubě? že bych je příští rok vyzkoušela 🙂 předem děkuji 🙂

    15. lis 2013

    mám recept ze stránek Jitulčiny recepty: http://bucifousek.webgarden.cz/rubriky/fotogale...

    17. lis 2013

    @klaire22 Můžu se zeptat jak na tenko vyválet těsto a kolik zhruba koblihů je?Jinak ty jsi vnitřek neplnila,dala jsi povidla jen navrch?Děkuji 🙂

    18. únor 2014

    @vanesskamay těsto jsem vyválela cca tak na 0,5cm - řekla bych 🙂ony ještě pěkně vyskočí 🙂 ale bohužel už nevím, kolik jich tak bylo ☹ já jak dělala jen ty neplněné, tak jsem je dělala i tlustší - méně jsem je válela. Ty plněné bych vyválela víc 🙂

    18. únor 2014

    @klaire22 Jsou dobré i na druhy den? Uz jsem jednou jeden recept na pecene koblizky zkousela a na druhy den byli uz sušší, ale nastesti jich moc nezustalo 😉

    30. čer 2014

    @ronikaaaa to už si popravdě moc nepamatuji. Ale bylo to asi jak píšete, trošku sušší, ale jinak i tak moc dobré.

    30. čer 2014