Používáme cookies. Více informací zde.
Zavři
    33 / 180
    Medová křidélka ♥ Trošku jsem je teda přižahla, ale jinak je to naprosto dokonalá záležitost :-)

    Klárko jak je děláš? To musí být bašta 🙂

    13. lis 2013

    @hanka208 v kastrůlku si s vodou rozehřeji lžíci medu, přidám trošku soli, cca lžičku grilovacího koření a sušený česnek, ještě tou horkou marinádou zaliju křídla a nechám je v tom cca hodinu ležet. Potom dám péct a otáčím. Ale já se zapomněla u Elinky a tak jsem je trošku připálila :-/ Ale jinak je to vážně dobrota, já miluju, když je maso lehce dosladka a tohle je prostě bomba 🙂

    13. lis 2013

    @klaire22 Děkuji Klárko. Určitě vyzkouším pač manžel křidýlka miluje 🙂 A to, že se přichytla se stává. Hold nemůžeme pořád vysedávat u trouby 😀

    13. lis 2013

    @hanka208 my je právě taky milujeme 🙂 tak snad budou manželovi chutnat 🙂

    13. lis 2013

    @klaire22 Pokud to nebude moc medový, což by snad nemuselo tak určitě 🙂

    13. lis 2013

    @hanka208 tak si určitě dej medu méně, ať máš jistotu. Tohle bylo určitě spíš víc sladké 🙂

    13. lis 2013

    @klaire22 ok Klárko, děkuji za radu 🙂

    13. lis 2013

    Klárko, prosím tě, teď se zrovna chystám na ta křidýlka, kolik té vody tam mám cca dát? 🙂 To víš, blondýna 🙂 Díky

    19. pro 2013

    @anejka83 já tam mohla dát tak max. 100ml 🙂 to né, vůbec se neptáš blbě, ale já jsem hrozná, jak vařím od oka a pak je strašně těžké radit a podávat přesné recepty 🙂

    19. pro 2013

    @klaire22 děkuji 🙂

    19. pro 2013

    kdyby to někdo nechtěl tak medové, dá se marináda dochutit např. strouhaným zázvorem/sojovkou/limetkou

    31. led 2014

    my k medu přidáváme ještě mletou skořici a to je taky lahoda. taky tohle miluju 🙂

    9. únor 2014

    @blizennec zajímavě, vyzkouším 🙂 děkuji 🙂

    9. únor 2014

    @klaire22 není vůbec za co.. hlavně já děkuji za toto album! 😉 často procházím a dle vás vařím 🙂

    10. únor 2014

    @blizennec to jsem moc rada.děkuji.

    10. únor 2014