miluju pstruha .....
@andelkaprdelka já taky 🙂 Snažíme se ho jíst aspoň 1x týdně 🙂 nebo zkrátka jinou rybu 🙂
@andelkaprdelka souhlasím ☹ taky to nechápu ☹ pořád všichni říkají, jak se ryby mají jíst, jak jsou zdravé, ale je to pořád dost drahé ☹
@andelkaprdelka tak tak ☹ ale jsem ráda, že co máme Elinku, taky ty ryby vážně jíme hodně - fakt se snažím minimálně 1x týdně tu rybu mít. Dřív jestli jsem měla rybu 5x do roka, tak to bylo hodně ☹ Takže jsem fakt ráda, i když si holt člověk připlatí ☹ ale zase si hodně pochutná 🙂
@andelkaprdelka já kupuji rybky v lídlu a lososa mám od kamarádky, která mi ho shání za nákupku, takže za pakatel 🙂
@andelkaprdelka přesně tak 🙂 já na lídl nedám dopustit 🙂
@andelkaprdelka fakt rybky tam mají dobré a nejen rybky - celkově tam mají kvalitnější potraviny. V různých spotřebitelských testech a dtestu vždy potraviny z lidlu vycházejí nejlíp.
@andelkaprdelka my globus máme z ruky, takže u nás hlavně ten lídl 🙂 ale globus je taky fajn, to jo 🙂
@andelkaprdelka to s tebou souhlasím. My ho tady taky máme, chodím tam jen pro pár věcí - ale pro osvědčené věci. maso ani uzeniny tak vůbec nekupuji. Zeleninu i ovoce jo, ale občas člověk musí hodně vybírat..... ale z 90% chodím nakupovat fakt do toho lídlu 🙂
@andelkaprdelka přesně tak 🙂

RECEPT: Pstruhy očistím, lehce osolím, pomažu bříško i tělo bazalkovým pestem. Posypu rajčátky, jedním stroužkem česneku nasakaného najemno, pocákám lehce oliv. olejem a pokladu plátky mozarelly. Jeden plátek dám i do bříška. Dám péct cca na 30 minut. Je to lahoda 🙂