Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    andelkaprdelka
    9. kvě 2018    Čtené 734x

    Dekorace, dekorace, dekorace - testování Kik

    Je to už pár dní, kdy koník vyhlásil možnost testovat dekorace Kik, i když jsem si nedávala velké naděje, přihlásila jsem se a vyšlo to... Hurááá.

    Hned jak jsem se dozvělěla, že jsem vybrána, udělala jsem "nálet" na Kik, co by se mi tak mohlo líbit, co prodejna, to trochu jiný výběr zboží, maličko jiné uspořádání, v některých prodejnách právě vybalovali zboží, takže všude krabice, což byl maličko překážkový běh, ale dalo se to přežít. 

    Co bylo teda horší byla kvalita některých věcí, pro které jsem šla. Chtěla jsem velký a malý svícen na svíčky - všechny obouchané, nehezké, at jsem hledala a pátrala jak jsem chtěla, žádný jsem neulovila. To samé zrcadlo, byly poslední dvě, zaházené dole pod dekoracema a obě měly obouchané rámy. Docela mě zklamal výběr "námořnických" dekorací, chtěla jsem pro Jiříka do pokojíku a moc se nám nedařilo, když už nebyla dekorace "kýčovitá", tak byla obouchaná, nebo ulomená, urvaná, čehož by si asi měli zaměstnanci všimnout a takové zboží nevystavovat. A další věc, co mě malinko "rozptylovala" v nakupování byl pan "hlídač", pořád se okolo nás ochomýtal, což bylo docela nepříjemné.

    A ted k tomu, co jsme s mým drahým mužem vybrali: 

    Jako první jsem musela mít malý "odkládací" stoleček

    Stoleček se dá pořídit s bílou, šedivou a růžovou deskou. Smontování je velmi, velmi jednoduché - jen se našroubují nožky a je to. Jen byl maličko problém ho v obchodě najít, dekorace byly dokonce i u spodního prádla, ale podařilo se.

    cena: 219 Kč

    Motýlci 

    Na tuhle "klícku" se chodím dívat už dlouho, tentokrát byla v sekci "slevy".. a opět jsem musela "pátrat" po té své, byly tam tři, s orvanýma motýlkama, tahle jediná byla krásná, skvělá a dokonalá, do klícky jsme instalovala svítící motýlkový řetěz - byla to teda makačka, nejdřív řetěz rozmotat a pak ho namotat, ale dílo se vydařilo, a klícka krásně visí u stropu a dělá nádherné světlo, až mě přestane světýlkování bavit, můžu světla vyndat a dát tam cokoliv jiného, což je super, je hezky variabilní 🙂 

    cena: klícka - 239 Kč

    led světelný řetěz - 105 Kč 

    Obdelníkové "poličky" 

    Dlouho jsem přemýšlela, kam si umístím Jiříkova veledíla, tyhle poličky se mi moc líbily, sice byly "zaházené" až dole pod polštářkama, ale ulovila jsem je, tři kusy v balení, tři velikost, "opálený" vzhled, za ty peníze opravdu povedné. 

    cena: 279 Kč 

    Námořnické dekorace 

    Jak jsem psala na začátku, z dekorací jsem byla "smutná",
    nebylo tam přesně to, co jsme hledali, ale nakonec jsme ulovili apsoň dvě,
    co se Jiříkovi moc líbí a vypadají hezky.

    ceny:  maják - 139 Kč

    tabulka s kotvou - 79 Kč 

    Solární lampy 

    Co musím hodně, hodně vyzdvihnout jsou venkovní dekorace, at už se jedná o solární lampy, různé truhlíky, květináče, dekorace, to vše ted v Kik seženete a za moc hezké ceny. Já se do tehlě "příšerek" zamilovala na první pohled a prostě jsem je musela mít 😀, nabíjí se sluníčkem a svítí moc hezky. 

    cena: kus za 79 Kč 

    a jako poslední jsme pořídili úložné boxy, které jsme použili  "netradičně". 

    Co na to říkáte?? Hned jak jsem je viděla, říkám drahému, jestli by nešly přidělat na zeď jako "poličky".. a hohooo, tady je výsledek.  Dají se pořídit ve větších i menších provedení, my máme tu větší a vypadají vážně super.  Je i na výběr barva- tuším, že tam byla bílá a šedá. 

    cena: kus 139 Kč 

    Celkové shrnutí: 

    plusy :

    - velký výběr všeho - dekorace, oblečení, věcí do kuchyně, 

    - slevové "štangle" - to je ráj, kde jinde koupíte tričko za dvacku, dětské body za 30 atd.

    - milé paní prodavačky 

    - ceny - ceny jsou opravdu příjemné a dalobyseříct nízké

    mínusy:

    - "narvaná" prodejna - člověk má občas problém tam projít, cokoliv najít, ale když hledá, tak většinou najde 🙂 

    - kvalita - je potřeba si věci pořádně prohlédnout, sem tam jsou "nedotažené", ale když to vezmu kolem a kolem, tak je to všude 😉

    - úzké uličky pro kočárky - což pro mámu s dětma je prostě "na prdlačku", a nemůžeme nechat dítě někde uprostřed, že jo

    - když nakoupím na 1500 Kč, bylo by fain na nákup dostat tašku zdarma - nejlépe papírovku (ale to už je takovej pidi detail) 

    A to je vše, myslela jsem si, že utratit poukázky za 1500 Kč bude fuška, ale naopak, nebyl to žádný problém a klidně bych využila i dvakrát vyšší sumu.  Jak se člověk "rozjede", znáte to... Ještě jednou děkuji za možnost nakupovat v Kik - zadarmo 🙂 byla to velmi příjemná zkušenost. 

    Děkuji za pozornost Kristýna :-*

    andelkaprdelka
    23. bře 2018    Čtené 1331x

    😀 opravdu jsem se zasmála

    článek není můj, jen jsem ho zkopírovala, ale musím se podělit, je to sranda 😀
    aneb, nic se nemá přehánět 😀 vidím v tom páár kámošek, které tohle fakt "žerou".. 

    Ráno vstanu a hodím tam pět Tibeťanů. Vlažná voda s citronem bez kůry, voda ale ne z kohoutku, to teče svinskejma trubkama; převařená namixovaná se studenou. Zaleju zelenou kávu, počkám na 70 stupňů a zaleju zelenej čaj. Matcha je teprv na cestě.
    Po třech minutách sliju.
    K snídani mugcake. Sice z mikrovlnky, ale když to dělá i ta bikina, tak já taky. Vločky, prý obsahují lepek, ale Milan je jí taky každej den ke snídani a kde je. Zítra si je ale radši nedám, prý moc zvyšují hladinu cukru v krvi. Vajíčko, ale jen jedno, protože cholesterol. Arašídový máslo 100% bio crunchy, protože všichni ejakulujou nad lžičkou. Kokos, deset gramů, protože tuk. Kakao, pět gramů, protože vláknina. Protein, protože by mi chyběly bílkoviny, Michal říkal, že jedině CFM. Takže CFM. Jablko, ale jen půlku, protože ovoce do redukce není dobrý. Lup.
    Biošampón, protože ropa.
    Než vychladne čaj, udělám deset sumodřepů.
    Ještě horkej, takže dvacet kliků o linku.
    Přesně hodinu a půl po snídani jdu do fitka. Dřív jsem třeba běhala, protože mě to baví, uklidní mě a unaví, ale Jarda říkal, že kardio nananaaaa, takže činky. Nakládám, moc nevím jak se to jistí a kolik se toho jistí, ale nakládám. Nike.
    Dám si hodinku na sílu, šla bych ještě na pás, ale prý je to zbytečný. Tak dám jen hiit. Příště kruháček, týáriks, bosu a trampolínky. Adidas. Odškrtávám.
    Dvacettři minut po poslední sérii tam lupnu třicet gramů v šejkru.
    Hodinku a půl plnohodnotnou svačinečku, knackebroteček s cottagíčkem lajt, tuňáčkem a kilem rajčáteček.
    Ró je prej fajn, humus na okurce a šíleně drahá čokoláda, takže i po čokoládě se hubne, jo? Jupí. Ale zas paleo, že jo, jako ta pšenice je divná, no. Lepek fuj, škrtám, Jakub říkal. Cukr fuj, škrtám. Na dva dny. Cukr jen do večera. Rohlík??? Umřu.
    Pračlověk sice jedl, co mu příroda tenkrát nadělila, ale pak šel a ve třiceti chcípnul.
    Vegan. Vidělas to video na facebooku???
    Vitarián. Jeden klíček s láskou na celý den.
    Babička. Dej si ještě jednu kynutou! Však to v tom Brně vyběháš! Babi, to nééé, to je kardio!!! Smrt!
    "Je tam mlíko prosimvás?"
    "Sojový."
    "Tak dvakrát, díky."
    Kafe jo, nakopne, kofein a antioxidant, ale rozhodně bez mlíka, to dá rozum. "Prosimvás, máte tu něco fairtrade?" Ale ne moc, překyseluje organismus a zatěžuje ledviny.
    Obídeček. Ne, nejdu s váma holky na meníčko, ani do menzy, sním si tady na chodbě svoji krabičku. I s víčkem, abych vydržela do 14:50 na svačinku.
    Odpoledne jsem trochu nervózní, protože přednáška se prodlužuje a už je 14:55. "Pardon, nebude vám vadit, když si odskočím?"
    Life, energy a jack, datle a ořech v obalu za 50 korun. Rádoby. Určitě zhubnu.
    Pro jistotu jdu na záchod o patro níž, protože schody.
    Když sedím na přednášce, cvičím pánevní dno. Snažím se, aby to z ksichtu nikdo nepoznal.
    Doma pustím Jill. Funím a mračím se na sebe do zrcadla, put some stress on your body! ZRCADLO! Můj nejlepší kámoš, kterýho nenávidím. Skoliózu mám jedině z toho, jak se před ním kroutím.
    Six weeks, six pack. Možná tak sick pack. Stejně mám furt jen one pack.
    #cukrfree
    Selfie.
    Nastavuju si novou tapetu na telefonu. Listen to your body. Ajo vlastně.
    VEČEŘE! Pepa říkal, ať si dám klidně sachry, ale mamka četla Kořínkovou. Jana má k večeři burger podle Zdendy a já bílkovinu s vlákninou.
    Co kdybych zítra dala low carb? Nebo rovnou půst? Ale abych se zas nechtěla s někým rozcházet, jako minule. Detox prej. Mačingaaaaa!
    Mrkvové smoothie.
    Hořčík, omega-3, zinek a vápník. Zapiju filtrovanou vodou, že jo.
    "Nedáš si skleničku vína?"
    "Co děláš, seš debil???"
    "Normálně se ptám."
    "Tak se tak idiotsky neptej!"
    Tuňák, rtuť. Losos, prachy. Je to ok? Je to velký zlo? Můžu tohle? Dáváte si na vajíčko dvě zrníčka soli, nebo tři? Mám jet teda nejdřív nohy a pak záda? Tepovka? Mám vůbec běhat? Chci domů běžecký pás do dvaceti tisíc. Tvaroh? Píchá mě v koleni, nevíte někdo? Chutná vám tohle? Pět centimetrů. Tři kila. Strie. Antibiotika? Kuřecí kozy....
    Kalorické tabulky.
    Hlavně nebejt ve stresu. Airmax.
    Chci si v kavárně umýt ruce, ale nevím, jestli je to mýdlo bio. Co mám dělat? CO MÁM DĚLAT???
    Nemám ten pupínek náhodou z vypranýho trička? Persil. Každou píčovinu si přečtu do konce, ale něco pořádného o cvičení a stravě nikdy. Na co, můžu napsat do skupiny, tam mi zase poradí.
    Žiju. Žiju?
    Končím.
    Mám hlad. Jdu se najíst.
    Díky, čau.

    andelkaprdelka
    11. pro 2017    Čtené 684x

    Testování hraček Fisher Price

    Když koník vyhlásil možnost testovat hračky, tak jsem to zkusila a nečekaně se na nás usmálo štěstí - za což moc děkuju. Vezmu to pěkně postupně, jak a proč hračky mě a kluky zaujaly, co je na nich super, co méně a celkové shrnutí.

    BeatBo - tanečník

    Tak tato hračka u nás doba vyhrála na celé čáře. Již při rozbalování všechny upoutá veselá barevnost, hračka je poměrně velká,  těžká a robusní, jako "nosící" prvek slouží super textilní ouška, nebo tlapky.

    Tanečník umí plno super kousků - trsá, vrtí se, zpívá, nahrává, bliká 

    Na pravé nožce má dvě tlačítka - hudební a "naučné" 

    1.  v naučné části se děti naučí barvy, počítat a abecedu (ke které mám teda výhrady, pač není česká, ale u těhle hraček je to prostě "normálka", )
    2.  hudební část je několik písniček, které se opakují a v podstatě učí děti pohybu,
      nejvíc u nás frčí Tanec soch - "hudba nezní, ihned zmrzni",
      další písničky děti učí tleskat, dupat a táák
       - co bych uvítala je nějáké tlačítko, které písničky hraje pořád dokola,
      takhle musí děti při "trsání" odbíhat a po chvíli je to mačkání nebaví.

    Dále nahrávací sekvence, což je za mě velké mínus: zvuk se nahrává cca pět vteřin a moc poslouchatelný teda není, hračka si to jaksi "zremixuje" a zpěv vůbec nebere, ale kluky baví hodně,  většinou nahrávají "ahoj, auto" a takové jednoduché věci,  které tanečník docela zkousne, ale pořád to není co do poslouchatelnosti nic moc, na téhle věci bych lehce "zapracovala".

    Jinak je možné mačkat bříško, které taky hraje, hlas není tentokrát klasický "pejskovský", ale jiný, takový jakože "dospělejší" 😀 

    Pro koho je hračka určena? 

    - řekla bych, že pro všechny děti, které mají rády zábavu a rády tancují 

    Plusy:

    - veselé barvy, nerozbitná konstrukce (několikrát zažil pád z docela vysokých míst
       a ani škrábanec), 

    - děti zábavnou formou nabádá k tancování, tleskání, učí je barvy, počítat,
       tu abecedu bych do toho asi ani moc nepočítala...

    - hlasitost se dá navolit na řvaní a mírné řvaní 😀, ale u nás teda vždy jede na plné       pecky.. au moje uši 

    Mínusy:

    - ten nahrávací mod je prostě děsněj - ale zase děti baví, takže je to vlastně mínus??

    Cena: nejlevější jsem viděla kolem cca 1200 Kč, 

    Bonusy : dá se koupit i v miny verzy, za cca 400 kč, takže jestli nechcete riskovat,
    že třeba dítě nebude bavit, asi bych začala menší verzí a případně koupila větší.

    Celkově mě a děti hračka bavila nejvíc, moc jsem na tanečníka "nesázela",  ale nakonec to vyhrál na plné čáře, tuhle hračku bych s klidným svědomím dětem koupila, takže vřele doporučuji dál 🙂 

    Housenka Code-a-pillar

    Na pomyslném druhém místě u kluků skončila housenka. Je složená z těla, kde je jeden "zapínací" čudlík a pak z článků,  které se připojují pomocí usb - což zvládne i náš dvouleták, jde to snadno a lehce.

    A co všechno housenka umí:

    Noo podle mě toho teda moc není 🙂 v podstatě si jen tak "švitoří",  jezdí, zatáčí a svítí, na druhou stranu je super, že nezpívá, nemluví,  jen si tak mumlá svojí housenkovou řečí. Takže, na hlavní tělo housenky se připojují články, které pak určují směr,  ze začátku to kluci dávali, jak jim to přišlo pod ruku, potom už to Jiřík začal skládat tak, aby housneka projela nějákou trasu. Je poměrně náročná na prostor, i když jede třeba rovně, tak se vlní,  na koberec vyjede, ale dost u toho "funí". 

    Pro koho je hračka určena:

    - pro děti, které rády plánují trasy a maličko u toho "myslí",  protože třeba Kubíkovi je to jedno, zapojí to, co má nejblíž a pak se rozčiluje, že se housenka rozčiluje 🙂 

    Plusy:

    - robusní konstrukce, poměrně těžká, ale zase v podstatě nerozbitná  (Kubík se snažil ukousnout tykadla, ale neúspěšně ) 

    - nezpívá, nemluví, ovládá se jedním tlačítkem 

    - opět se dá nastavit hlasitost, což je u nás zbytečný knoflík, protože vše musí být slyšet

    - lehké nasazování článků

    - může jezdit i ve tmě, protože suprově září 

    Mínusy:

    - kolečko u těla housenky je z nějákýho "aušusovýho" materiálu, už po měsíci je dost ojeté, takže jsem zvědavá, jak dlouho vydrží a je dosti náchylné třeba na vlasy.. stačí pár vlasů a nejede

    - baterky - chce to kvalitní, nejlépe nabíjecí, pač to opravdu žere ... 

    - a takové malé mínus může být i to, že se pak dílky válejí všude, známe děti, to rozhází, pak to hledají a tak 

    Bonusy: dají se přikoupit další a další dílky - bud jeden za cca 150 Kč, nebo v sadě po třech, kde ceny začínají na 450 Kč a ted taková otázka do pranice, na návodu je psáno, že housneka uveze max. 15 dílků. Ha - opravdu by mě zajímalo, jestli uveze víc, třeba dvacet..  jestli je na to vybavená, neboo je housenka tak chytrá,  že umí počítat do patnácti?? 😉 

    A ted k ceně: nejlevnější jsem viděla za cca 1300 Kč,  když si k tomu připočtu třeba dvě rozšiřovací sady, extra nabíjecí baterky, tak máme hračku za třeba dva a půl tisíce.. a to je teda už docela garda

    Osobně bych se asi docela rozmýšlela, jestli housenku pořídit,  když vlastně "nic moc" neumí..  ale klucí by jí stopro brali, protože je prostě baví.

    Smart stages globus

    Globus, globus, globus - to je za mě, nás takové malé, velké zklamání. Na první pohled opět krásná, barevná, robusní hračka s plno tlačítkama,  čuflíkama a tak.

    a ted k testování:

    Těšila jsem se, jak se na něm klucí, hlavně Jiřík "vyřádí", jak se naučí plno věcí a ejhle..

    Jiřík si k němu sedl, začal mačkat, přepínat, točit, a po chvíli prohlásil:  "Maminko, to je všechno?? To já už pžeci vím".

    Co globus umí?

    má hned tři úrovně

    1 - zde se děti učí, jak dělají různá zvířátka, jak se zdraví v té a té zemi

    2 - tady například děti hledají určitá zvířátka - a super věc je, že mají i zpětnou vazbu
               -  najdou klokana, globus je pochválí

    3 - typické zvuky kontinentů  - opět bych zde měla návrh k zlepšení
          - např. uvést, co je to za hudbu, jaký nástoroj a tak. V podstatě začne hudba a nic

    a trochu podrobněji:

    globus je rozdělen do sedmi kontinentů, na každém jsou tlačítka s typickými zvířátky.

    A už jsme u toho.. proč je v Evropě třeba liška?? to není víc typické zvíře pro Evropu? 
    Když se teda chtějí učit ty "zvuky" zvířat, zrovna liška toho moc nedělá. Těch informacích o zvířátkách se taky nedozvíme mnoho. Dále jsem něják nepochopila, jak je to myšleno s tím severním polárním kruhem - prostě je na globusu páár nepřesností, nebo "nedotažeností", které mi jakože nevadí, ale když už to děti chci učit, tak pořádně, že jo. Když se globus otáčí, hraje písničky, dole jsou otočné "knížečky", které hrají písně také. 

    Plusy: 

    - krásná, barevná hračka, opět robusní

    - dává dětem zpětnou vazbu, což by mělo být u všech hraček 

    - designově opravdu vyvedené, na kontinentech jsou nakreslené i památky, které jsou důležité - jako pyramidy v Gíze, v Indii Taj Mahal, Socha svobody v Usa a tak

    - děti se naučí zdravit v jiném jazyce

    - opět se dá regulovat hlasitost povídání a zpívání 

    Mínusy:

    - globus je opět nahrán "pejskovým" hlasem, ke všemu ve dvou úrovních a ta druhá je teda šílená a trhá uši.. auva

    - některé věci mi přijdou nedotažené, nedodělané, jakoby tam někdo chtěl "narvat" co nejvíc info, ale tak něják to nevychytal

    - jisté nepřesnosti na globusu - ano, je to hračka, ale i tak by to mohlo být "ucelenější", obzvlášt, když by to mělo být pro předškoláky. 

    A pro koho je teda globus určen?

    Podle mě je globus určený pro děti, které s poznáváním světa a zvířátek začínají. Děti, co o tom něco vědí, budou asi zklamané a nebude je to bavit, viz. Jiřík, hodně na pořady o zvířátkách, oceánech, světadílech koukáme, a sám řekl, že to všechno ví, a že ho to nebaví, když se nedozví nič nového, mno. A neřekla bych, že je to pro předškoláky, max. tak pro děti do čtyř let. Neříkám, že to není pěkná, nabouchaná hračka, pro Kubíka bude časem super, že se naučí plno věcí, ale jak jsem psala, pro dětí, co něco ví, to je " o ničem".

    Cena: začíná na cca 1200 Kč ( ted mají např. ve slevě v Tescu), upřímně nevím,
    jestli bych globus dětem koupila, jako je koukatelný, to jo,  ale je spíš pro Kubíka, takže pro dvouletáka, pro předškoláka bych ho nepořídila.

    Žabka - nauč se měřit 

    Můžu napsat, že to je naprostý a úplný propadák. Hračka, co je podle mě i dětí naprosto o ničem a na nic. Kluky vůbec nezaujala. Jako první se pokusil Kubík "zkřížit" žábu s housenkou, když mu to nešlo, tak jí zahodil. Jiřík miluje počítání a měření, žabku zkusil a se slovy:   "je houpá a klátká, ladši si půjčím tvůj metl (krejčovskej)" jí zahodil a už se k ní nevrátil.

    Co žabka umí: 

    - naučí děti počítat do padesáti - po jedné, po pěti, deseti

    - měří, teda děti měří - moc toho nenaměří, metr má jen padesát cm

    Plusy:

    - naučí děti počítat do padesáti

    - žába na hračce je hezká, jako dekorace super 

    - a dál nevím, nic moc mě nenapadá

    Mínusy: 

    - má jen padesát cm dlouhý "metr".. proč padesát?? dyt to je strašně málo

    - tělo žáby je robusní, velké - pro malé pacičky na prd, pač to nemůžou držet

    - žádná zpětná vazba - nabádá děti, at změří třeba párek v rohlíku. Proč zrovna párek v rohlíku?? Jiřík se sám ptal, co to je - ano, nezná párek v rohlíku řekne: změř 30 cm.. nic.. změř něco kratšího.. nic.. žádné: néé, to je delší,  zkus to znovu.. takže vlastně dítě měří a je jedno jak.

    Pro koho je hračka určena?

    - za mě teda pro nikoho, naprosto nedomyšlená hračka, která sice měří, nabádá k tomu děti, ale tím to končí.. 

    cena: nelevnější jsem viděla za cca 450 Kč, což bych do téhle hračky nedala,  je to předražený padesáticentimetrový měřák, který děti naučí max. počítat do padesáti, o nějákém "hlubším" porozumnění měření to teda není, a to proto, že nemá žádnou zpětnou vazbu.

    Ješte jednou chci moc poděkovat za možnost testovat tyhle hračky. Veškeré recenze jsou z mého pohledu, potažmo z toho,  jak k testování přistupovali klucí. Jestli jste dočetli až sem, jste dobrý 😀 snad jsem na nic nezapomněla a kdyby vás něco zajímalo, klidně mi napište 😀 

    Krásný předvánoční čas, 

    Kristýna 

    andelkaprdelka
    13. lis 2017    Čtené 313x

    Krátká recenze testovaných hraček FP

    Takže náš testovací dreamteam se rozhodl, že to pojme po svém, a testujeme hračky všechny a hezky najednou. 

    Vezmu to tak, jak nás (ano i já testuju) hračky baví... toto není podrobný popis, jen takové "otukávání" 

    Na prvním místě je tanečník BeatBoo

    - baví celou rodinu

    - učí děti abecedu, počítat, barvy a pohybovat se do rytmu 

     - tleskat do rytmu, dupat, vlnit se, stuhnout, 

    - dá se nahrát krátký text, který poté "zhudební"

    - má příjemný hlas

    - bliká, svítí, "trsá"

    - negativa - zatím žádná

    v těsném závěsu je housenka - Code-a-pillar

    - housenka baví spíš Jiříka, protože rozumí, co má dělat, Kubu baví hlavně to, že svítí, bliká a "hemží se" 

    - housenka nemluví, což je obří plus - vydává jen své "zvuky", ale když jede, je docela hlučná 

    - kluky baví hodně, mě teda méně - v podstatě "umí" jen jednu věc.. jezdit tak, jak jí "naprogramujeme", ale je to snadné, články zvládne zapojit i dvouleták 

    negativa: 

    - chce to pořádné baterky - po týdnu nám totálně housenka zkolabovala 

    - kolečko u housenky se "sjíždí" - no nechci ho vidět třeba za půl roku

    - pozor na namotané vlasy - neporadí si s tím a prostě nejede 

    na třetím místě je Globus

    a globus je jedno velký zklamání - těšila jsem se, jak bude kluky, hlavně Jiříka bavit a opak je pravdou

    - je psán pro děti od 3-6 let, což bych neřekla, těch "vědomostních" věcí tam moc není

    - vyzkoušeli jsme všechny funkce, úrovně a řekl, že je to nuda, že už tohle zná a ví

    - upřímně jsem taky zklamaná: designově je to naprostá pecka, ale jinak je takový "nedotažený"

    - dozvíme se něco málo o zvířátkách, jaké vydávají zvuky, jak se kde zdraví, jaká je kde hudba, když se globusem otočí, zpívá, písničky jsou docela hezké

    - je tam pár nepřesností, což jsem byla lehce zaskočena

    - pro děti, které už něco málo o zvířátkách ví, je to o "ničem", Kubu baví zvuky, písničky, jak dělají zvířátka, to krásně opakuje, ukazuje, hledá, pro Jiříka je to prostě "málo"

    - pořád mu dávám šanci a věřím, že aspoň Kubík si ho zamiluje.. u Jiříka to  nevidím moc nadějně, škoda .. bylo to mé želízko v ohni a nic ☹ 

    a na posledním místě máme  měřící žábu

    - ta teda neoslovila snad nikoho - zatím 

    - oproti ostatním hračkám je teda extrémně tichá.. což je super, že člověk neohluchne, ale zase vůůůbec není slyšet, co žába "kváká" 

    - děti naučí počítat - od jedné do padesáti, i po desítkách

    - naučí se, co je kratší, delší 

    - "metr" má jen padesát cm, což je docela málo, aspon ten metr by to chtělo, 

    toto je jen takové "rychlé" shrnutí, co mě momentálně napadlo, co se mi líbí a co ne, sledujte můj blog, kde průběžně dávám kz, jinak všechny podrobné detaily, funkce, vychytávky, bonusy a mínusy se dovzíte v konečné, velké recenzi, která bude na konci měsíce. 

    děkuji za pozornost 

    andelkaprdelka
    Zpráva byla změněna    20. led 2017    

    at mi to dítě krásně ladí.. k čepičce jsem dodělala i vestičku 🙂

    andelkaprdelka
    Zpráva byla změněna    26. pro 2016    

    Odešel další výborný umělec Georgios Kyriacos Panayiotou ...odpočívej v pokoji ... bez tohoto songu to na Vánoce nejde......ach jo ☹

    https://www.youtube.com/watch?v=E8gmARGvPlI

    a za hodinu začíná ta nej pohádka S čerty nejsou žerty......jupííí...... bez té by to nešlo ...užívejte krásný večer

    andelkaprdelka
    Zpráva byla změněna    20. pro 2016    

    včerááá přešel obývák, dnes přidal kuchyň..Kuba CHODÍÍÍÍÍ !!!!!!! Já ho prostě zbožňujuu 😘😘

    andelkaprdelka
    22. dub 2016    Čtené 376x

    😀 😀 😀

    6 měsíců na mateřské:

    máme nejkrásnější dítě na světě, jako objektivně, každej to říká, jak se nám vůbec podařilo něco tak dokonalého?

    12 měsíců na mateřské:

    nevytahuj to, nelez tam, netrhej to, nedávej to do pusy, tady máš rohlík, nech si tu čepici na hlavě, kde je dudel? To vaše ještě nechodí? To nevadí, má čas = to naše už jo, heč peč.

    18 měsíců na mateřské:

    stůj, poběž rychle, pomalu nebo spadneš, já ti říkala, že spadneš! Ty kaštany už se mi nevejdou do igelitky, nechoď do té louže, no tak jo, ale ne, že si do ní sedneš, vstávej! Hele, poslední bábovka a jdem domů, je tma.

    24 měsíců na mateřské:

    chce se ti čurat? Co? Ne? Musíš mi říct. Proč jsi neřekla? Teď tě, fakt, nemůžu nést, mám kočár a psa a nákup a vůbec, tak ale jenom za roh, tak jsme doma, slez ze mě a psst, brácha spí, víš co, jdi radši do obýváku. JIM JAM!

    30 měsíců na mateřské:

    Zmrzlina až po obědě, ne, žádná pizza k obědu, nevztekej se, tak dobře, nejdřív zmrzlina, ale ne, že tu pizzu potom nesníš. Půjč to bráchovi, nemlať ho, neskákej, nelítej, nedrobte, nekřičte, vraťte mi ten mobil a buďte chvíli zticha nebo se zblázním!

    36 měsíců na mateřské: 
    Tomáš: Co je to tady za strašnej bordel, tobě to nevadí, že tak příšerně řvou a mlátěj hračkama? Zbyl mi k večeři nějakej rohlík? Proč mi celej den nebereš telefon? Ti volám vod rána. Co ta voda tady všude.Tys je nechala malovat po zdi? Haló, posloucháš mě vůbec?
    Já: Nezdá se ti, že je ten obraz támhle trochu nakřivo?

    Zdroj: Fb 

    A dalšííí....tentokrát pro jednu krásnou, malou slečnu 😵 když to miluješ.....není co řešit 😵

    když to miluješ....není co řešit.....mě to prostě bavííí....další dečka pro miminkoo

    tak jsem maličko vytunila dečku pro Kubíčka....joo s tím prošitím....to je jiná liga 😵 a ted huráá doladit zbytek 😉 🙂

    andelkaprdelka