andelkaprdelka
22. dub 2016
376 

😀 😀 😀

6 měsíců na mateřské:

máme nejkrásnější dítě na světě, jako objektivně, každej to říká, jak se nám vůbec podařilo něco tak dokonalého?

12 měsíců na mateřské:

nevytahuj to, nelez tam, netrhej to, nedávej to do pusy, tady máš rohlík, nech si tu čepici na hlavě, kde je dudel? To vaše ještě nechodí? To nevadí, má čas = to naše už jo, heč peč.

18 měsíců na mateřské:

stůj, poběž rychle, pomalu nebo spadneš, já ti říkala, že spadneš! Ty kaštany už se mi nevejdou do igelitky, nechoď do té louže, no tak jo, ale ne, že si do ní sedneš, vstávej! Hele, poslední bábovka a jdem domů, je tma.

24 měsíců na mateřské:

chce se ti čurat? Co? Ne? Musíš mi říct. Proč jsi neřekla? Teď tě, fakt, nemůžu nést, mám kočár a psa a nákup a vůbec, tak ale jenom za roh, tak jsme doma, slez ze mě a psst, brácha spí, víš co, jdi radši do obýváku. JIM JAM!

30 měsíců na mateřské:

Zmrzlina až po obědě, ne, žádná pizza k obědu, nevztekej se, tak dobře, nejdřív zmrzlina, ale ne, že tu pizzu potom nesníš. Půjč to bráchovi, nemlať ho, neskákej, nelítej, nedrobte, nekřičte, vraťte mi ten mobil a buďte chvíli zticha nebo se zblázním!

36 měsíců na mateřské: 
Tomáš: Co je to tady za strašnej bordel, tobě to nevadí, že tak příšerně řvou a mlátěj hračkama? Zbyl mi k večeři nějakej rohlík? Proč mi celej den nebereš telefon? Ti volám vod rána. Co ta voda tady všude.Tys je nechala malovat po zdi? Haló, posloucháš mě vůbec?
Já: Nezdá se ti, že je ten obraz támhle trochu nakřivo?

Zdroj: Fb 

Radka Třeštíková, že? Ta má skvělé příspěvky... 🙂

22. dub 2016

@tesssay ááno 😉 🙂

22. dub 2016

To nemá chybu! 🙂

22. dub 2016

To je uuuzasne .. mam za sebou 20mesicu. Tak mam aspon predstavu co me ceka dal 🙂.

22. dub 2016

To sedí ☺

23. dub 2016
23. dub 2016

Začni psát komentář...

Odešli