Bezmasý boršč :-) Delikatesa :-) Inspirace u andelkaprdelka :-)
klaire22
autor@andelkaprdelka Tak jsem ho taky zkusila, je to mňamka, fakt 🙂
Odpověz
17. pro 2013
klaire22
autor@andelkaprdelka mě taky, já miluju boršč odjakživa, ten masový je luxusní, ale tohle je hodně dobrá varianta. Moc děkuji za recept, kočko 🙂
Odpověz
17. pro 2013
klaire22
autor@andelkaprdelka no, zase ti projedu album, abych věděla, co udělám příště 🙂 tohle bylo opravdu velmi povedené 🙂
Odpověz
17. pro 2013
klaire22
autor@andelkaprdelka no, příště to udělám právě s tím mašem, a bude to určitě ještě větší lahoda. A s tím zelím je to teda mňamózní 🙂
Odpověz
17. pro 2013
klaire22
autor@andelkaprdelka jo, tak o zelňačce tu mluvím asi už 14 dní 🙂 ale když jsem viděla ten tvůj boršč, tak vyhrál ten.....ale taky se na ní chystám 🙂 hezky s orestovanou klobáskou, no mňamy 🙂
Odpověz
17. pro 2013
klaire22
autor@andelkaprdelka až se spapá tohle, jdu do ní 🙂
Odpověz
17. pro 2013

RECEPT: Na oleji orestuji cibuli dozlatova, poté přidám na kostičky pokrájené 2 středně velké mrkve a restuji. Po chvilce přidám sterilovanou řepu, kterou jsem jen slila. Zarestuji a zaleji vodou a přidám kostku bio bujonu od alantury (hovězí). Vařím cca 10 minut, poté přidám 4 střední brambory nakrájené na kousky a zase vaříme cca 10 minut. Poté přidám 2 hrsti kysaného zelí a vařím dokud zelí nezměkne. Poté zahustím jíškou, dochutím solí. Na talíři servíruji se zakysanou smetanou. Lahoda.